in ,

Britse studie onderzoekt maandelijkse Covid-19 vaccinatie

De vrolijke voodoo spelletjes ten bate van de miljarden winsten van de farmaceutische gaan onverminderd door.

In het VK wordt nu in een proef getest of de vermeende nieuwe ziekte “Long Covid” kan worden “behandeld” met een maandelijkse vaccinatie tegen .

De Daily Mail meldt dat ongeveer een miljoen burgers te lijden zouden hebben onder de gevolgen van “Long Covid”. De modieuze ziekte lijkt objectief gezien niet veel te verschillen van de naweeën van een doorgemaakte longontsteking of zware griep.

Logica achter vaccinatieproeven totaal onduidelijk

In een studie die uniek is in de wereld, proberen Britse onderzoekers nu vast te stellen of een maandelijkse dosis van een Covid-19 genezing zal brengen bij “lange covid.”

Dit is vanuit elk oogpunt absurd, aangezien het doel van vaccinatie (zogezegd) is het immuunsysteem te conditioneren om snel en efficiënt de verschijning van et spike-eiwit in het lichaam te bestrijden.

Degenen die een -infectie hebben overleefd, kunnen theoretisch gevolgen ondervinden zoals littekenvorming in het longweefsel – net zoals dat bij elke longontsteking het geval is. Verdere sensibilisering van ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Werking Pfizer en Biontech vaccin neemt af na 6 maanden, 3e injectie nodig voor de sheeple

Zomergriep: ‘Als wij massaal besluiten om ons niet meer te laten testen dan stopt deze waanzin’