in ,

Werking Pfizer en Biontech vaccin neemt af na 6 maanden, 3e injectie nodig voor de sheeple

1400680 it the clown wallpaper vaccin

De door de mainstream verspreide leugen dat, nadat de bevolking is “doorgevaccineerd”, de “pandemie” snel voorbij zal zijn, begint steeds meer af te brokkelen. Iedereen die door deze Münchhausenleugenaars in een overheids- of “deskundige”-hoedanigheid in de maling is genomen, leert opnieuw een lesje.

Vaccinproducenten Pfizer en Biontech gaan nu plotseling uit van een daling van de vermeende “immunisatie” van hun gezamenlijke vaccin na zes maanden.

Omdat nu plotseling wordt verwacht dat de vermeende “immunisatie” na zes maanden afneemt, is “hervaccinatie” vereist. Dus nu raden vaccinfabrikanten Pfizer en Biontech aan:

“Derde dosis vereist binnen zes tot twaalf maanden na volledige vaccinatie”.

Weer een samenzweringstheorie bevestigd.

De reden voor deze vaststelling zijn de experimentele proeven op miljoenen Israëli’s, die blijkbaar de mening bevestigen van de “samenzweringstheoretici” die, zoals Frontnieuws, al maanden beweren dat het bedrijfsmodel van “voortdurende vaccinatie van de bevolking” door zal blijven gaan.

“Zoals reeds duidelijk is geworden op basis van real-world gegevens verzameld door het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid, neemt het beschermende effect van het vaccin tegen infecties en symptomatische ziekten zes maanden na de tweede vaccinatie af”, aldus een gezamenlijke verklaring van Pfizer en Biontech eergisteren.

Op basis van de tot nu toe beschikbare gegevens is het volgens de commissie “waarschijnlijk dat binnen zes tot twaalf maanden na volledige vaccinatie een derde dosis nodig zal zijn”.

“Bemoedigende gegevens”

In een lopend onderzoek naar een derde vaccin worden “bemoedigende gegevens” waargenomen, aldus de twee bedrijven. Details worden binnenkort gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift.

Frontnieuws durft te wedden dat het niet bij de 3e vaccinatie zal blijven. Zo is in Israël de bevolking er al op ingesteld dat men zich om de zes maanden twee keer moet laten inenten, als men niet opnieuw wil worden lastiggevallen. Zo ver zijn we in Nederland nog niet – we liggen …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Measured US temp data 2 f 470x300 1

Global Cooling: Grootste toename sneeuw en ijs op Groenland ooit, zeldzame zomervorst in delen VS

sheeple

Britse studie onderzoekt maandelijkse Covid-19 vaccinatie