in ,

CDC & Pfizer geven waarschuwing af: “IEDEREEN loopt risico op bloedstolsels”

1 Bill Gates Vaccines

Zowel Pfizer als de CDC hebben een zeldzame openbare waarschuwing afgegeven over “bloedstolsels” bij jonge, gezonde volwassenen over de hele wereld.

Afgelopen 10 februari heeft de CDC een waarschuwing uitgegeven in een poging het idee te normaliseren dat jonge volwassenen en atleten bloedstolsels ontwikkelen.

Thegatewaypundit.com meldt: De CDC heeft op hun website de COVID-19-vaccins niet genoemd als een van de factoren die dit risico kunnen vergroten.

bcr

Vorig jaar heeft een verbluffende nieuwe studie, uitgevoerd door onderzoekers van de Mayo Clinic in Rochester, Minnesota, en gepubliceerd in de Journal of the American Medical Association (JAMA), geconcludeerd dat het Johnson & Johnson Covid-vaccin het risico verhoogt op het ontwikkelen van een zeldzame en dodelijke bloedstollingsaandoening in de hersenen.

Uit een onderzoek van de Universiteit van Oxford begin vorig jaar bleek ook dat het aantal mensen dat bloedstolsels kreeg nadat ze waren gevaccineerd, ongeveer hetzelfde was voor degenen die Pfizer- en Moderna-vaccins kregen als voor de AstraZeneca, meldde Market Watch.

In navolging van CDC’s voorzichtigheid heeft Pfizer op 14 februari een openbare waarschuwing afgegeven over “diepe veneuze trombose” of bloedstolsels in de ader.

“Diepe veneuze trombose (#DVT), een bloedstolsel in een diepe ader, kan naar de longen reizen, wat leidt tot een longembolie (#PE). Symptomen van PE zijn ademhalingsmoeilijkheden en pijn op de borst. Neem contact op met uw arts als u symptomen ervaart – dit is geen tijd om te wachten’, tweette Pfizer.

Lees verder bij de bron: WorldUnity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
21943nato eagle background

Document geeft Rusland gelijk: NAVO beloofde in 1990 geen verdere uitbreiding naar het oosten

455555181 9bf7f6258c b new world order

Rechterhand Trudeau is directeur bij World Economic Forum en kleindochter van prominente nazi