in ,

Coronavaccinonderzoeker op tv: ‘We hebben een fout gemaakt, jonge mensen onvruchtbaar’

girl in blue and white polka dot shirt and pink hat sitting on wooden bridge

Professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in verwees in een radio-interview naar onderzoek waaruit blijkt dat het spike-eiwit na de coronavaccinatie niet alleen in de schouderspier wordt aangemaakt, maar zich door het hele lichaam verspreidt.

Het komt dus ook in de bloedbaan terecht en kan vervolgens leiden tot stolselvorming, bloedingen, hartproblemen, neurologische schade en meer.

“We hebben nooit geweten dat het spike-eiwit giftig en ziekmakend was. Nu blijkt dat het zich ophoopt in de eierstokken vraag ik me af of het sommige jonge mensen onvruchtbaar maakt,” aldus de coronavaccinonderzoeker.

Komt terecht in de organen

Hij baseert zich op onderzoek dat heeft aangeleverd bij de Japanse . Die wilde dat de farmaceut zou kijken naar onder andere biodistributie, dus waar het materiaal in het naartoe gaat nadat het is ingespoten.

Uit dat onderzoek bleek dat het ‘vaccin’ niet op de plek blijft waar je het inspuit, maar gaat circuleren. Slechts 25 procent van de dosis blijft …

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nwo G Radiation Vaccination  - pixundfertig / Pixabay

“Grafeenoxide in vaccin” quote ex Pfizer medewerkster, misleidingtruc om vaccin criticasters in diskrediet te brengen?

brown wooden letter letter letter blocks

‘Hoofdredacteur grootste Europese krant vraagt vergeving voor Covid angstpropaganda’