in , , ,

“Grafeenoxide in vaccin” quote ex Pfizer medewerkster, misleidingtruc om vaccin criticasters in diskrediet te brengen?

Nwo G Radiation Vaccination  - pixundfertig / Pixabay
pixundfertig / Pixabay

Een ex medewerkster van Pfizer is naar buiten gekomen met vermeend bewijs dat er grafeenoxide in de Pfizer vaccins zou zitten. Als dat waar zou zijn, zouden alle alarmbellen af moeten gaan.

Echter beweren de bekende fact checkers dat dit niet klopt, want er staat niets over in de patenten. Het spoor zou leiden naar een Chinese grafeen producent.

Laten we eens kijken wat hier van klopt en of we een alarmerend kwestie bij de poot hebben.

Het loont de moeite om de video van de Jensen-achtige showmaster Stew Peters, in gesprek Karen Kingston (de vermeend ex-Pfizer medewerkster), te bekijken om vervolgens de teksten van de debunkers te lezen. Daarvoor moet u even op de linkjes klikken, want ik wil dit artikel vooral wijden aan de mogelijkheden van grafeenoxide. Lees het helemaal uit, want het is extreem belangrijk.

Grafeenoxide heeft hele handige eigenschappen. Wilt u zich in die eigenschappen verdiepen, lees dan vooral dit artikel eens. Eigenlijk is grafeen het fijnste, lichtste en sterkste materiaal dat op nanoschaal geproduceerd kan worden. Grafeen heeft ook de beste eigenschappen. Het nadeel is dat het moeilijk te produceren is en lastig ergens op aan te brengen valt.

Daarom heb je grafeenoxide of gereduceerd-grafeenoxide, die beide oplosbaar zijn en dus makkelijker in productieprocessen passen.

Één van de eigenschappen van grafeenoxide is dat het zeer hoge geleidende eigenschappen heeft en daarom bijvoorbeeld toegepast kan worden in biosensoren.

Zo gaat het bedrijf Inbrain Neuroelectronics, dat recentelijk een partnership met vaccinproducent Merck aanging, gebruik maken van grafeenoxide om een draadloze brein-computer-interface (BCI) op de markt te brengen.

Nu wil het toeval dat Bill Gates en George Soros een sneltest op de markt gaan brengen (via het door hun gekochte bedrijf Mologic), die gebruik maakt van grafeenoxide in haar (ELISA) testmethode (toelichting).

Daar zitten we dus weldegelijk op een terecht spoor, want de CEO van Inbrain Neuroelectronics beweert dat de grafeenoxide methode niet-invasief is en dus moet het probleemloos door de bloed-brein barrière kunnen komen, zonder ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stop making stupid people famous signage

Laten we stoppen met de onderlinge vaccinatie-strijd!

girl in blue and white polka dot shirt and pink hat sitting on wooden bridge

Coronavaccinonderzoeker op tv: ‘We hebben een fout gemaakt, jonge mensen onvruchtbaar’