in ,

De killer in de bloedbaan: het “spike-eiwit”

yellow and black tissue roll

“Vanaf het begin is Covid een samenzwering tegen gezondheid en leven geweest. Covid is een agenda voor het maken van winst en een agenda voor het vergroten van willekeurige overheidsmacht over mensen. Er zouden massale rechtszaken moeten zijn en massale arrestaties van diegenen die effectieve Covid behandelingen blokkeren en een dodelijk vaccin opdringen.”

Paul Craig Roberts, Voormalig Onderminister van Financiën onder President Ronald Reagan

Het Spike-eiwit is een “uitermate gevaarlijk” transmembraan fusie-eiwit dat een integrerend deel uitmaakt van het -CoV-2-virus. “Het S-eiwit speelt een cruciale rol bij het binnendringen van gastheercellen en het in gang zetten van infectie.”

Het beschadigt eveneens de cellen in de bekleding van de vaatwanden, hetgeen leidt tot bloedklonters, bloedingen, massale ontstekingen en de dood.

De stelling dat het spike-eiwit slechts “gevaarlijk” is, is een grote onderwaardering. Het is een potentieel dodelijke ziekteverwekker welke reeds tienduizenden mensen het leven heeft gekost.

Waarom kozen vaccinproducenten dan voor het spike-eiwit als antigeen dat een immuunrespons in het lichaam zou opwekken?

Dat is de hamvraag, want voor alle praktische doeleinden is het spike-eiwit een vergif. Dat weten we nu dankzij onderzoek dat werd uitgevoerd aan het Salk Instituut. Hier volgt een samenvatting van wat zij vonden:

“Onderzoekers en medewerkers van Salk tonen aan hoe het eiwit cellen beschadigt, hetgeen COVID-19 bevestigt als een voornamelijk vasculaire …. Het SARS-CoV-2 virus beschadigt en valt het vasculaire systeem (aka-Het bloedvatenstelsel) aan op cellulair niveau… wetenschappers die andere coronavirussen bestuderen vermoeden al lang dat het spike-eiwit bijdraagt tot de beschadiging van vasculaire endotheelcellen, maar dit is de eerste keer dat het proces is gedocumenteerd….

… het spike-eiwit alleen was reeds voldoende om ziekte te veroorzaken. Weefselmonsters toonden ontsteking aan in endotheelcellen welke de wanden van de longslagader bekleden. Het team bootste dit proces vervolgens na in het lab door gezonde endotheelcellen (die de slagaders bekleden) bloot te stellen aan het spike-eiwit. Zij toonden aan dat het spike-eiwit de cellen beschadigde door ACE2 te binden… “Als je de replicatiemogelijkheden van het virus verwijdert, heeft het nog steeds een groot schadelijk effect op de vasculaire cellen, eenvoudigweg door het vermogen om zich te binden aan deze ACE2-receptor, de S-eiwitreceptor, die nu beroemd is dankzij COVID. “COVID-19 Is a Vascular Disease: Coronavirus’ Spike Protein Attacks Vascular System on a Cellular Level”, scitechdaily.com

Herinnert u zich nog hoe iedereen uitlachte toen hij zei dat het injecteren van huishoudbleekmiddel Covid zou genezen? Hoe is dit nou anders?

Het is niet anders en welke bescheiden bescherming de vaccins ook bieden omtrent immuniteit, het verbleekt in vergelijking met de risico’s die ze vormen voor de persoonlijke gezondheid en overleving.

En merkte u op wat de auteur vertelde aangaande het verwijderen van het virus en alleen het spike-eiwit te laten zitten?

Hij zei “het heeft nog steeds een groot schadelijk effect” hetgeen “bloedstolsels, bloedingen en ernstige ontstekingen” impliceert. Met andere woorden, het spike-eiwit is dodelijk zelfs zonder het virus. Dr. Byram Bridle (virale immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario) vatte het als volgt samen:

“We hebben een grove vergissing gemaakt. We realiseerden het ons niet tot nu… We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit antigeen was, we wisten niet dat het spike-eiwit zelf een toxine was en een pathogeen eiwit. Dus, door mensen te vaccineren, enten we hen onbedoeld in met een toxine.” (“Vaccine scientist: ‘We’ve made a big mistake'”, Conservative Woman)

Neemt u even een moment om dat door te laten dringen. Dit is heel erg belangrijk, in feite is dit het cruciale stukje van de puzzel dat de afgelopen 15 maanden ….

Lees verder bij de bron: Sott.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
duur Namets
1 maand geleden

Grote Bullshit,

Deze Monsters hebben dit vooraf geweten.
Covid 19 is niets meer dan Wereldwijde Genocide op Bevolkingen.
Pshyopaat Bill Mengele Gates kon het niet laten om de echte reden te vertellen achter deze duidelijke gefabriceerde Plandamie met doel totale Controle Mensheid en opruimen van zoveel mogelijk Ouderen en Zieken en Zwakken.
Die gestoorde grijns op zijn smoel sprak boekdelen.

black hoodie

“De helft van de maskers was besmet met een of meer stammen van longontsteking-veroorzakende bacteriën”

Question Mark Face Mask Globe - geralt / Pixabay

4 piloten British Airways in korte tijd overleden: is er een link met de prik?