in , , , ,

COVID-19 vaccins “verlopen”: gevaarlijk afval, ontwikkelingshulp of nog meer leugens en bedrog?

Vaccination Center Older People  - WiR_Pixs / Pixabay
WiR_Pixs / Pixabay

Reeds een half jaar na het begin van de inentingscampagne maakt men zich zorgen: de experimentele mRNA-vaccins verliezen bij miljoenen hun houdbaarheid.

Dit nieuwe korte verhaal in het grote Corona sprookjesboek is spannend, want afhankelijk van de temperatuur ontstaat er al na een paar uur gevaarlijk chemische afval.

Als men de transport- en opslagomstandigheden bestudeert, rijzen er vragen: wie kan eigenlijk garanderen dat de kwaliteit van het vaccin ooit heeft voldaan aan de goedkeuringsstudies? schrijft Willi Huber.

Dit is weer zo’n verhaal waar elk detail spannend is – en absoluut niets klopt met de officiële versie. En het is een verhaal dat waarschijnlijk de ogen zal openen van al diegenen die tot dusver deze officiële versie hebben geloofd – dat het ging om een pandemie, om de gezondheid van de bevolking, om ons te redden van de verschrikkelijke, dreigende Coronadood.

Op dinsdag 17 augustus publiceerde het Duitse persbureau dpa een bericht dat miljoenen doses van het o zo zeldzame en o zo waardevolle COVID-19 vaccin Duitse dokterspraktijken dreigen te verlopen. Op dinsdag 17 augustus publiceerde het Duitse persbureau dpa een bericht dat miljoenen doses van het o zo zeldzame en o zo waardevolle Corona-vaccin in Duitse dokterspraktijken dreigen te verlopen.

In dit geval zou het om meer dan 3 miljoen doses gaan. In de vaccinatiecentra zouden 2 tot 2,5 miljoen doses vervallen, en de regering is van plan deze in te zamelen.

Zoals gebruikelijk werd deze tekst kritiekloos en zonder reflectie door talrijke Duitse mediaportalen overgenomen.

Vaccins “hebben slechts een houdbaarheid van een paar dagen”?

Herinnert u zich nog de indrukwekkende beelden van de eerste dagen, waar politici zich lieten bejubelen omdat zij het vervoer van de eerste vaccins mogelijk hadden gemaakt? Net als in een Hollywoodfilm moest alles stomen en roken, want de vaccins moesten bij -70 graden worden gekoeld.

Dit vereiste buitengewoon duur speciaal vervoer – maar geen probleem, de belastingbetaler betaalt er graag voor. Kort daarna verklaarde Pfizer/Biontech dat het allemaal “zo slecht nog niet” was. In dozen met droog ijs zou het vaccin 30 dagen houdbaar zijn, in een normale koelkast 5 dagen.

In de Gele Lijst/ pharma-index staat welke temperaturen en opslagtijden momenteel zijn toegestaan. Om het artikel kort te houden, zal ik mij concentreren op het meest wondervaccin van Pfizer/Biontech, dat het meest gebruikt wordt. Dit vaccin kan ongeopend bij -90 tot -60 graden gedurende een half jaar worden bewaard, in ongeopende ontdooide flesjes bij 2 tot 8 graden (normale koelkast) gedurende een maand.

Als het vaccin op kamertemperatuur is, kan het gedurende 2 uur worden gebruikt.

Tucker Carlson: ken de potentiële risico’s van Coronavirus-vaccins voordat je je laat vaccineren

Vaccins “zeer gevoelig voor schokken”.

Wij hebben de volgende bewering geverifieerd bij mensen in het veld, die bevestigden: ja, mRNA-vaccins zijn zeer gevoelig voor schokken. Het gebruikelijke tikje van de arts tegen de injectiespuit vóór het toedienen van een injectie om te voorkomen dat er luchtbelletjes worden toegediend, veroorzaakt namelijk al schade aan het vaccin.

Citaat: Apotheker over het gevoelige vaccin: “Het is reeds genoeg om je vinger tegen de spuit te tikken”. Of ook: Hamburg expert: Dit is hoe gevoelig het Biontech vaccin is.

Interessant is dat alle artikelen die hier gedetailleerd op ingaan, nu achter een betaalmuur verborgen zijn. De publieke omroep WDR legt uit:

“Vooral vaccins die gebruik maken van mRNA (Biontech / Moderna) zijn moeilijk op te slaan, omdat mRNA een zeer gevoelige biomolecule is die snel vervalt. In de regel heeft mRNA zeer lage temperaturen nodig om stabiel te blijven.” – WDR.de, 04.08.2021

De Pharmazeutische Zeitung vervolgt: “Schokken tijdens het vervoer moeten ten koste van alles worden vermeden, anders wordt het vaccin onbruikbaar. Het vaccin moet tijdens het vervoer voortdurend bij 2 tot 8 °C worden gekoeld om de stabiliteit te behouden.” En “Tijdens het vervoer moeten injectieflacons en/of bereide spuiten stevig worden verpakt, zodat ze rechtop staan en niet losliggen of rollen.” Niet alleen dat, het vaccin is ook “zeer gevoelig voor licht”. Daarom moeten bij gebruik alleen afzonderlijke flacons worden verwijderd en moet de rest buiten het licht worden bewaard.

Denk logisch na voor jezelf en controleer alle details op aannemelijkheid.

  1. Het vaccinatieonderzoek dat tot de voorwaardelijke of spoedgoedkeuring heeft geleid, vond plaats onder laboratoriumomstandigheden. Alle vaccins werden (waarschijnlijk) altijd perfect geproduceerd, in de koelketen bewaard en bij perfecte temperatuur toegediend. De vermeende werkzaamheid en alle bevindingen over bijwerkingen en risico’s zijn onder deze optimale omstandigheden genoteerd. Denkt u dat dit ook het geval zal zijn met het vaccin dat u en uw kinderen binnenkort zullen krijgen?
  2. Vaccins die de halve wereld rondreizen hebben een perfecte koudeketen nodig – hoe plausibel is dat met miljoenen tot miljarden doses? Denkt u dat deze specificaties in uw vaccinatiecentrum of bij uw arts altijd voor 100% kunnen worden nageleefd? De arts zorgt ervoor dat het vaccin de optimale temperatuur voor toediening bereikt op het exacte tijdstip waarop zij worden gevaccineerd (of maximaal 2 uur langer)? Denkt u dat dit alles altijd onder absolute garantie kan worden nageleefd?
  3. Denkt u dat vaccins altijd zonder schokken vervoerd kunnen worden? Wie kan dat garanderen? Worden vaccins eigenlijk nooit geschud in vliegtuigen, schepen, treinen, vrachtwagens of auto’s? Hoe werkt dat precies, zijn er nu trillingsvrije motoren en trillingsvrije wegen? En weet iedere dokter of verpleegkundige eigenlijk wel dat je niet met je vinger tegen de spuit mag tikken, zoals hij zijn hele beroepsleven al heeft gedaan?
DNA als data opslag: nieuwe Microsoft-technologie maakt deel uit van COVID-19 vaccins

Als men niet meteen naar theorieën met een veel criminelere achtergrond wil gaan, zou het eenvoudigste en meest voor de hand liggende waar kunnen zijn: in de partijen waar zich de meeste problemen voordeden, werd niet volledig of helemaal niet voldaan aan de hierboven uiteengezette voorwaarden – omdat dit in deze afmetingen gewoon niet mogelijk is en fouten en nalatigheid overal voorkomen waar mensen werken.

Verzamel vaccins en doneer ze aan arme landen

Dus nu vertelt de dpa ons dat de vaccins die om dubieuze redenen overblijven (misschien zijn de officiële vaccinatiecijfers toch niet zo nauwkeurig?) zullen worden ingezameld en gedoneerd aan behoeftige landen.

Op basis van bovenstaande informatie zal ik mezelf en u de gedetailleerde uitleg besparen en het kort houden: Nee, dat kan men niet.

Het is wel mogelijk elk materiaal in ongecontroleerde staat weer op te halen, het tijdens de ophaling en het verdere vervoer verder te beschadigen en vervolgens een deel van het resterende slib aan derde landen te leveren. Dat is zeker mogelijk.

Misschien is het toch gewoon de “ontwikkelingshulp” zwendel?

Wat natuurlijk ook werkt, is de gebruikelijke miljardenfraude met “donaties aan de Derde Wereld” of “ontwikkelingshulp”. Duitsland heeft hier tientallen jaren ervaring mee.

Ik herinner me hoe ze tientallen jaren geleden enorme subsidies verzamelden om containers met “landbouwmachines” aan Afrika te schenken. In feite werden oude en defecte landbouwmachines in Duitsland en elders ingezameld, die niet meer waard waren dan de prijs per kilo van het schroot – en gewoon op het land in Afrika gedumpt.

Er was niemand die ze kon repareren, zodat er grote hopen roest ontstonden waar de machines werden gedumpt – en grote bedragen op de rekeningen van de begunstigden. In Afrika, natuurlijk, was niemand hiermee geholpen.

Ik heb een soortgelijk idee over bovengenoemd restant van het vaccin. Als men het officiële verhaal over de gevoeligheid van vaccins tot op de letter volgt, is het volkomen ondenkbaar dat iets dat op een vaccin lijkt in een derde land zou kunnen aankomen.

De naderende storm

Vaccinresten zijn gevaarlijk afval

Vaccins worden beschouwd als “gevaarlijk afval”. Zij moeten worden verwijderd als gevaarlijk afval. Zie ook: Verwijdering van AstraZeneca: Biologisch gevaarlijk afval. Dit leidt uiteraard tot extra kosten – maar alleen voor de belastingbetaler. De belastingbetaler betaalt voor de dubieuze aankoop, voor het vervoer, de opslag, de vaccinatiecentra, de vaccinatie – en ook voor de vernietiging.

De EU is contractueel overeengekomen dat dit alles de fabrikant geen cent kost, zelfs als de vaccins bijvoorbeeld gebreken zouden vertonen. Zie: Prijzen, aansprakelijkheid, kwaliteit: dit moet geheim blijven in het contract tussen Pfizer/Biontech en de EU.

Overigens heeft de fabrikant het schenken van vaccins aan derde landen contractueel verboden. Dit werd op 12 augustus door ZDF bekendgemaakt. De lezers weten dit al enige tijd, omdat ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Taliban ijs twitter

Er duiken steeds meer lachwekkende Taliban-filmpjes op vanuit Afghanistan

sheeple 326x159

Nederlandse zorgverzekeraar bevestigt dat Covid vaccins een medisch experiment zijn, waarvan schade niet wordt vergoed