in , , ,

Nederlandse zorgverzekeraar bevestigt dat Covid vaccins een medisch experiment zijn, waarvan schade niet wordt vergoed

eter Grootswagers is de maker van het vorig jaar viraal gegane filmpje waarin hij op 29 september het RIVM opbelde, en te horen kreeg dat ‘corona’ inderdaad bijna geen klachten geeft, en mensen die ‘positief’ testen maar overlijden aan iets anders, zelfs als dat een verkeersongeluk is, toch als corona slachtoffers in de statistieken komen.

De mainstream media blijven dag aan dag en van uur tot uur beweren dat de Covid zo ‘veilig’ zijn en amper bijwerkingen geven, maar de berichten van getroffen mensen op het schetsen een totaal ander verhaal.

Bovendien bevestigen de officiële Europese en Amerikaanse statistieken dat deze ‘’ juist een ongekende slachting aanrichten.

CZ medewerker: Schade na experimentele Covid injectie wordt niet vergoed

Peter Grootswagers filmde hoe hij CZ opbelde met de vraag dat hij wil meedoen aan een medisch , en of de eventuele schade dan door zijn verzekering wordt vergoed.

Antwoord: ‘We weten het nog niet.’

Nadat het was uitgezocht, kreeg hij te horen dat hij NIET verzekerd is als hij er vrijwillig aan meedoet, en dat dus op eigen risico is.

Vervolgens bracht hij het feit ter sprake dat de corona ‘vaccinaties’ tot eind december 2023 officieel een ‘trial’ zijn en daarmee dus een experiment.

‘Dus stel dat ik dat vaccin neem en ik krijg daar iets van, dan wordt het dus niet vergoed.’

Antwoord van de CZ medewerker: ‘Nee, want op de brief (uitnodiging corona vaccinatie) staat letterlijk dat u zelf mag weten of u dit doet. En neem je het risico om het te doen, dan is dat voor uzelf.’

‘Dus als ik me laat vaccineren, en krijg dan een hersenbloeding – want ik hoor over best heftige bijwerkingen -‘ (de medewerker bevestigt dit met drie keer ‘ja’) ‘- dan wordt het dus niet vergoed door mijn zorgverzekering?’

Inderdaad, antwoordt de medewerker, ‘omdat ze niet kunnen bewijzen dat het van de vaccinatie afkomt.’ De eventuele opname wordt natuurlijk wel gewoon vergoed vanuit de basisverzekering, ‘maar dan wel met eigen risico dat u moet betalen.’

‘Maar het is nog wel een medisch experiment, toch?’ vraagt Grootswagers. ‘Ja, en dat is de reden dat ik het zelf ook niet doe,’ antwoordt de medewerker.

Grootswagers zegt dat je wel gepusht wordt om deze injecties te nemen.

‘Precies, je krijgt sociale druk, en dat is wat ik voel vooral. Ik heb mijn eigen redenen, en dat is dat er te weinig onderzoek naar gedaan is. En daarom wil ik het nog niet.’

Haar persoonlijke advies (‘ik praat alleen over mezelf’) is dan ook om inenting tegen Covid ‘nog maar even uit te stellen en af te wachten totdat er meer onderzoek is gedaan.’

‘Slachtoffers durven ‘vaccinatie’ niet aan te wijzen’

Grootswagers wijst erop dat nu ….

Lees verder bij de bron:Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccination Center Older People  - WiR_Pixs / Pixabay

COVID-19 vaccins “verlopen”: gevaarlijk afval, ontwikkelingshulp of nog meer leugens en bedrog?

Heeft Corona/COVID-19 een massapsychose veroorzaakt?