in ,

De bevolking wordt omgetoverd tot vaccinjunkies

We beseffen het misschien niet, maar we staan aan de vooravond van een vaccinatieramp die zijn weerga niet kent.

De Europese Commissie staat op het punt om weer miljarden te bestellen om zo het hoofd te kunnen bieden aan “alle varianten”.

De psychopaten die namens de werkelijke machthebbers aan de touwtjes trekken lijken nu helemaal losgeslagen.

Ze vertrouwen erop dat de van de mainstream media hen niet in de steek zal laten en gaan nu helemaal los met vaccinaties.

De Europese Commissie wil nog eens tot 1,8 miljard coronavaccins bestellen die beschermen tegen mutaties van het virus. Ze zouden ook voor de inenting van minderjarigen dienen. De plannen zijn vrijdag voorgesteld aan de -lidstaten, zo is vernomen bij bronnen bij de Commissie. ‘De meeste lopen daar wel warm voor’, bevestigt een commissieambtenaar na berichtgeving van de Duitse krant Die Welt.

Ook al spreken we over een nog nooit bewezen virus, laat staan de varianten, toch worden op basis daarvan weer miljarden vaccins besteld. Vaccins die zich nu ook zullen gaan richten op het kapot spuiten van de jeugd. We praten dan over ongeveer 80 miljoen kinderen.

Normale, vrolijke en gezonde kinderen worden ingespoten met een experimenteel goedje dat wel degelijk hun gaat veranderen. Dit, niet alleen omdat bedrijven zoals Moderna dat hebben toegegeven, maar ook nieuwe onderzoeken wijzen uit dat dit wel degelijke het geval is bij de zogenaamde mRNA vaccins zoals die en Moderna.

Het nieuws gaat verder met:

Naar verluidt zou de Commissie als criterium willen hanteren dat de vaccins gebaseerd moeten zijn op de mRNA-.

Terwijl de lidstaten hun nationale vaccinatiecampagnes aan het uitvoeren zijn, werkt de Europese Commissie daarom aan de aanschaf van ‘opfrissingsvaccins’ die mensen moeten beschermen tegen mogelijke varianten van het coronavirus.

Het besluit om alleen nog maar mRNA vaccins te kopen wordt verder niet toegelicht, maar we hebben wel een aardig idee als je zo kijkt naar hoe Moderna dit soort technieken omschrijft zoals we schreven in een eerder artikel:

Moderna zegt op haar website dat je hun mRNA systeem moet zien als een operating systeem waarmee medicijnen kunnen worden afgeleverd in je lichaam, een systeem dat ze noemen “The Software of Life”.

Verder zeggen ze dat ze als leidend principe hebben dat als mRNA als medicijn voor één bepaalde ziekte werkt, dit ook zo zou moeten werken voor andere ziektes. Wat opvalt is dat ze mRNA een medicijn noemen en geen vaccinatie en daarover hebben al meerdere artsen wereldwijd de alarmklok geluid. De toelatingskriteria voor vaccins zijn compleet anders dan voor medicijnen en dat is niet in de laatste plaats vanwege een volledig anders werkingsprincipe. Misleiding dus om snellere toelating te kunnen krijgen tot de markt.

Ze noemen hun mRNA techniek dan ook een operating systeem.

Ze zien het als een technologieplatform dat net zo functioneert als een operating systeem op een computer. Het is zo ontworpen dat het een soort plug and play systeem is waar allerlei modules aan gekoppeld kunnen worden.

In het geval van corona is het programma/de app hun medicijn en bevat de unieke mRNA code die ervoor gaat zorgen dat de juiste proteïne (ziekmaker) wordt geproduceerd.

Verder vertellen ze dat ze honderden wertenschappers aan het werk hebben die zich bezighouden met het verder ontwikkelen van het Moderna platform.

Als je nu een complotdenker was, dan zou je zelfs kunnen gaan denken dat ze met opzet een aantal klungelvaccins in de markt hebben gezet met heel veel zoals AstraZeneca en Jansen. Dit, om dan straks een goede reden te hebben om dan alleen nog maar voor mRNA vaccins te kiezen.

Bovenstaande zijn levensgevaarlijke ontwikkelingen en laat zien dat niets en niemand in staat schijnt te zijn om deze psychopaten te stoppen. Als hersenloze geprogrammeerde robots voeren ze hun taak uit in de hoop dat ze straks zullen worden beloond.

Helaas zijn diezelfde psychopaten vergeten om de Protocollen even goed te lezen: ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel bizar: Toezichthouders onderzochten het buitensporige NCTV nog nooit

Experimentele prikken, allemaal hetzelfde: 77-jarige man uit Noordwijkerhout sterft 15 minuten na Pfizer-vaccinatie