in , ,

De ins en outs: Het Zika virus dus…

24253989800 7d73da6586 Zika virus

Hier zijn genetisch gemodificeerde speciaal ontwikkeld om het Dengue virus te bestrijden. Door een giftige combinatie van antibiotica in de voedselindustrie gecombineerd met deze GMO-muggen is een nieuwe (feitelijk ook weer door mensen gemaakte) ziekte ontstaan, namelijk het Zika-virus en het in Brazilië exploderende microcefalie.

Het probleem met dit verhaal is alleen dat het Zika-virus feitelijk behoorlijk onschuldig lijkt te zijn. “De ziekte verloopt meestal vrij mild. De symptomen gaan vanzelf over.” Toch roept het WHO een ‘internationale noodsituatie‘ uit. Waarom? Niet omdat microcefalie wordt veroorzaakt door het Zika-virus.

Ik ben geen medisch kenner, maar denk gewoon zelf even mee:

De rol van het WHO

Het WHO doet dit soort ‘internationale paniek'-activiteiten primair om de vaccinatie industrie miljardenomzetten te bezorgen. We herkennen uiteraard de Mexicaanse (varkens)griep, de vogelgriep, SARS, spelletjes rondom het Ebola onlangs, etc, etc. Het is een ondertussen bekende modus operandi van de farmaceuten om overheden heel veel geld uit de zak te kloppen.

Omdat er een paar gevallen (kennelijk bij lange na niet zoveel als je zou denken) van Zika-virus zijn aangetroffen bij vrouwen en kinderen die geconfronteerd worden met microcefalie, zag de vaccinatie-industrie en daarmee het WHO hun kans schoon. Ja, microcefalie is geweldig fout en vervelend, ‘hoe durf je‘, menselijk leed, etc, etc. Maar lees nog even door.

In heel 2014 waren er in Brazilië (dit speelt primair in Brazilië, het Brazilië van de BRICS, dat zich nu zo succesvol verzet tegen de VS, het is vast toeval.) kennelijk 150 gevallen. Toen waren de GMO-muggen, antibiotica en Zika er ook al. Maar sinds oktober 2015 steeg het aantal explosief naar nu kennelijk 3530 baby's met microcefalie. (Overigens geldt niet voor alle gerapporteerde gevallen dat het daadwerkelijk microcefalie betreft.) Een explosie van deze aandoening, het is inderdaad schandalig.

Occam's Razor

Maar denk nu zelf even na. Het Occam's Razor (Ockhams scheermes)  principe stelt het volgende: Wanneer er verschillende hypotheses zijn die een verschijnsel in gelijke mate kunnen verklaren, wordt vanuit dit principe aangeraden om de hypothese te kiezen die de minste aannames bevat en de minste entiteiten veronderstelt. Ofwel bij meerdere hypotheses is de meest eenvoudige waarschijnlijk de ware hypothese.

Wat zou hier de meest voor de hand liggende boosdoener zijn?

  • Het kennelijk relatief onschuldige Zika-virus (het resultaat van genetische manipulatie) wat bij een *aantal* gevallen van microcefalie is aangetroffen. De relatie is bepaald niet sterk. Wetende dat deze Zika-muggen situatie in 2014 (toen 150 gevallen) al bestond en Zika kennelijk ook al in 1948 bestond. De relatie is volgens het RIVM ook gewoon niet aangetoond. Of:
  • Het feit dat sinds het najaar van 2014 *alle* zwangere vrouwen verplicht werden een TDAP anti-kinkhoest vaccinatie te verkrijgen. Een vaccin dat nooit getest is op zwangere vrouwen, en gemakshalve in de VS voorzien is van ‘niet voor zwangere vrouwen, tenzij noodzakelijk'. Nog geen jaar daarna is microcefalie geëxplodeerd.

Direct vallen twee dingen op. In beide situatie is ‘de mens' zelf verantwoordelijk voor het resultaat. En welke ‘de mens' denk je dan? Of het nu GMO-muggen zijn of vaccinaties… In beide situaties is er een duidelijk pad naar…. Bill Gates. Een ‘dank je wel Oxitec en Bill Gates' lijkt hier zeker op zijn plaats.

GMO-muggen, TDAP vaccins en de miljarden van Bill Gates

U herkent Bill Gates uiteraard van zijn uitspraken dat vaccinaties gebruikt moeten worden voor depopulatie doeleinden, het uitdunnen van de mensheid op deze planeet. Zie de Ted toespraak van Bill uit feb 2010, vooral de uitspraken rondom 4m40. Bill zet zijn Microsoft-miljarden nu dus in om vaccinaties te verspreiden om de mensheid mee uit te dunnen. Tja, altruïsme en liefdadigheid, maar dan duidelijk heel anders.

Bill, Zika en TDAP. Het bedrijf dat ons Zika bracht heet Oxitec en heeft een flinke donatie van het Bill & Melinda Gates foundation ontvangen. TDAP komt van de Van der Bilt University te Nashville, en ook die hebben flink geprofiteerd van gulle giften van… de Bill & Melinda Gates foundation. Koppel dit met zijn Ted toespraak, waarin Bill zegt dat hij de bevolking wil uitdunnen met vaccinaties… En ineens is er een logisch en causaal verband.

Nu dan de gewenste ‘oplossing' voor het Zika-virus. U raadt het al, welke oplossing voor het Zika-virus en ‘bijbehorend' microcefalie wordt gezocht? Juist: vaccinatie. Het probleem van het schadelijke TDAP vaccin gaan we dus oplossen met het volgende schadelijke vaccin. Ondertussen geven diverse landen het advies niet zwanger te worden (zelfs tot 2018) en schieten de (al dan niet legale) abortussen uit de grond als paddenstoelen.‘Mission Accomplished' ?

Wat zijn we toch goed bezig!

Leer de les uit 2010

Weet u trouwens wat er met het overgebleven restant van Mexicaanse (varkens)griep vaccins is gebeurd? Er is voor 300 miljoen euro aan griepvaccins gekocht door Nederland. De huidige voorzitter v/d 2e kamer noemde het in 2010 zelfs “Die vaccins zijn weggegooid geld. De minister heeft bij de aanschaf uit angst gehandeld. Dat is kortzichtig en dom”.Sterker nog: het vaccin was flink schadelijker dan de griep zelf. De Nederlandse overheid verkocht 280.000 (bewezen waardeloze!) vaccins door aan… Cyprus en Malta. In totaal zijn kennelijk 2 miljoen (nog steeds waardeloze!) vaccins verkocht aan andere landen. En17 miljoen vaccins zijn uiteindelijk gewoon vernietigd. In Europa zijn meer dan honderd miljoen vaccins gekocht en daarna vernietigd door overheden.

Wie heeft gewonnen met de Mexicaanse griep? De farmaceuten, met miljarden en miljarden gemeenschapsgeld. Het middel? Eerst zelf een griepvorm samenstellen en verspreiden, dan bangmakerij, WHO/overheden opporren, resultaat: miljardenwinst.

Wel jammer uiteraard voor die kinderen die bijvoorbeeld narcolepsie (slaapziekte) of autisme hebben gekregen door het vaccin en al die andere zware aandoeningen. Er zijn door het vaccin zelfs kinderen overleden in Nederland. En zelfs het Amerikaanse CDC zegtal dat vaccins eigenlijk niet werken. En nu dus mogelijk duizenden gevallen van microcefalie. Het overleven wordt ons zo niet makkelijk gemaakt. En is dat nu precies waarvoor vaccins tegenwoordig worden ingezet…

Occam's Razor Redux

Terug naar Occam's Razor. Wat is de ware oorzaak: vaccinaties die verplicht waren voor alle zwangere vrouwen die met microcefalie geconfronteerd werden, of een milde griepvorm die breder heerst en veelal geen microcefalie veroorzaakt? Het blijft speculatie uiteraard, vandaar het scheermes van Ockham, maar dat het officiële verhaal weer flink hapert en klappert is wel duidelijk… Ondertussen is het WHO weer bezig met ongefundeerde bangmakerij en profiteren de bekende partijen steeds weer opnieuw.

Eén ding is zeker: we hebben het niet geleerd met de varkensgriep uit 2010, we hebben het niet geleerd in 2013 met het schadelijke Gardasil / HPV vaccin, we hebben het nietgeleerd over Ebola uit 2014, en doen het eind 2015 en begin 2016 nog eens dunnetjes over. Hetzelfde spel, hetzelfde geld grijpen, dezelfde resultaten. We hebben dit immer herhalende spel van de internationale farmaceuten ondertusseneen mooie naam gegeven ‘Agenda 21‘.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Irritant gezoem in de slaapkamer. Weer zo'n klotemug die je uit je slaap haalt. En terwijl je met je slaperige kop probeert de vliegenmepper te vinden bedenk je je –wanneer je tenminste de mainstream-propaganda überhaupt nog volgt- dat de krantenkoppen en de nieuwsprogramma's op dit moment een nieuw angst-zaai-offensief gestart zijn, dus dat je in paniek moet raken. Het werkt bij mij vooral op de lachspieren, maar voor alle goedgelovige, slecht geïnformeerde medemensen werkt het me op de zenuwen. Dus ik ga een poging doen een en ander even te ontzenuwen, want we raken hiermee wel weer heel erg ver van ons padje af! Loop maar even met me mee in de tegenovergestelde richting en knoop alle eindjes simpel aan elkaar. Een greep uit een aantal onzin-artikelen:

  • Elsevier: WHO: zika-virus is wereldwijde noodsituatie
  • De Telegraaf: Iedereen kan Zika-virus oplopen
  • Nu.nl: Maatregelen voor Olympische Spelen vanwege zika virus
  • Flevopost: Muggenexpert waarschuwt voor Zika in Lelystad
  • NOS: Tien nederlanders besmet met zika virus

Degenen die het vorige artikel (nog) niet hebben gelezen en de daarbij ondertitelde zeer belangrijke documentaire van James Corbett nog niet hebben gezien over onze ‘echte ' en de overname van de wereld op álle gebieden door de Rockefeller Foundation en de andere oligarchen, zou ik willen adviseren om dat echt alsnog even te doen. Je krijgt dan direct een ander ‘gevoel' en dito gedachte bij deze ‘campagne'; de conclusie voor het ‘waarom en wie hier werkelijk van profiteert' zal dan niet zo moeilijk meer zijn. Follow the money, en dan zwiep je met één hand met diezelfde vliegenmepper deze nieuwshype naar het rijk der fabelen.

Want er wappert weer eens een nieuwe valse vlag, nadat al het andere niet heeft gewerkt tot grote frustratie van de (vrij-)metselaars die deze ‘stenen' muur, naast de Georgia Guidestones hebben opgetrokken; Nog steeds geen derde (met Rusland), geen ebola-uitbraak, geen wereldwijde paniek na de knullig gefabriceerde aanslagen in Parijs, geen depopulatie op grote schaal, en het is ook nog steeds niet gelukt om moslims en Europeanen massaal in de straten in een te manoeuvreren. Tja, leden van de elite: ‘shit happens!'

Nu hebben ze dus weer een nieuwe ziekte bedacht (en gecreëerd, daarover verderop meer), die via in laboratoria gemuteerde, zogeheten transgene muggen op grote schaal moet worden overgebracht en die paniek moet veroorzaken in Brazilië en ook meteen maar even in de rest van de wereld. Of, zoals ze het zelf brengen: juist dat virus moeten tegenhouden.

En na de onverkwikkelijke proefballonnen die ze oplieten in de vorm van ‘drones' die op afstand worden bestuurd door vaak jonge, ambitieuze militairen die ook van het padje zijn geraakt, en mensen met één druk op de knop de dood injagen, meenden ze nu de dierenwereld te moeten inzetten om als kleine ‘droontjes' te fungeren: muggen!

Rockfeller monkeyfellerLaat ons raden hoe het kan dat de Rockefeller Foundation (ja die weer! Toch echt even die documentaire van James Corbett bekijken voor het grote plaatje, als je dat nog niet hebt gedaan) sinds 1947 eigenaar is van het ZIKA-virus, dat ontstaan is bij een geïsoleerde aap. Maar het lijkt nog veel idioter. Je kunt het blijkbaar kopen door het voor 430 dollar in je winkelwagentje te leggen. Als het tenminste non-profit is. Als je het door wilt verkopen met winst via bijvoorbeeld je eigen webwinkel, betaal je 516 dollar. Je krijgt het dan diepgevroren thuis en dan kun je je buurvrouw die van plan is nog een ‘derde kindje erbij te nemen' hiermee de stuipen op het lijf jagen.

Je kunt ook daarna doorsurfen naar een website waar online gratis abortussen worden aangeboden aldus de NOS, mocht ze al zwanger zijn. ‘Woman on Web' is een online abortusservice. Vrouwen die minder dan 9 weken zwanger zijn, kunnen via de website een online consult doen. Woman on Web biedt de gratis abortussen aan, omdat in Midden- en Zuid-Amerika strenge regels gelden voor abortus.

Laat gerust je kindje weghalen, raak niet zwanger tot 2018, ook al is wetenschappelijk bewijs dat er een direct verband is met een geboorteafwijking nog niet gevonden aldus de NOS, maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen en daarmee een bijdrage leveren aan de zo gewenste depopulatie-agenda van Rockefeller en Gates. Zij steken immers niet onder stoelen of dat ze daar voor de New World Order (agenda 21) al jaren naar toe werken en dit staat ook nog eens gebeiteld in de Georgia Guidestones door die griezels. En nog ridiculer: er zou nu zogenaamd koortsachtig naar een vaccin worden gezocht en dat moet ook nog veel geld in het laatje brengen van de Gates-maffia. Trap er niet in alsjeblieft, want voor je het weet heeft Gates zijn gedroomde remote controlled Microchip in het vaccin verwerkt!

Gisterenavond konden we bij Jinek zien dat muggenexpert Bart Knols blij is met het uitroepen van de noodtoestand in Brazilië in verband met de uitbraak aldaar. Inmiddels heeft de Wereldgezondheidsraad (WHO, onderdeel van Rockefeller en consorten) wereldwijd de noodtoestand uitgeroepen vanwege het Zika-virus. Ook hij wijst er wel even op dat de relatie tussen Zika en de geboorte van kinderen met een kleiner hoofd nog niet is vastgesteld. Maar toch kan Knols het niet laten om te waarschuwen dat het Zika virus ZEKER naar Europa komt. Wellicht kunnen de ISIS-strijders die hier ook naar toe zouden zijn gekomen deze muggen en dit virus een kopje kleiner maken, want daar schijnen deze kerels goed in getraind te zijn door het westen.

Een andere toevalstreffer is dat het landelijk ebola-informatiepunt is gestopt per 1 februari 2015. Dit is omdat er weinig gebruik meer van gemaakt wordt.  Hoe merkwaardig: 1 februari stopt het Ebola-informatiepunt in Lelystad, precies daar waar in 2014 andere enge Aziatische bosmuggen via autobanden zijn verspreid, zo schreef Gewoon-nieuws in februari van dat jaar en daar vliegen nu deze nieuwe ‘insectuele secret agents' van de NWO als fearmongers de huiskamers binnen. Dat zullen die autobanden van Firestone zijn, die –zoals je in de documentaire van Corbett kunt zien- onderdeel zijn van de Rockefeller-depopulatie maffia. Of ben ik nu aan het muggenziften?

mug bloed vetOverigens kan ik doorgaans dieren vrij goed verstaan, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit een dialoog met een mug ben aangegaan nog voordat ik er een irritant bloedvlekje op het behang van maakte. Behoudens monologen dan. Weinig dialoog en die monologen waren meestal ook van een bedenkelijk kaliber.
En dan keek ik daarna naar mijn eigen bloed aan de muur, want direct na hun maaltijd bij mij als hun gastvrouw die in bijna komische razernij met een vliegen-(muggen) mepper rondloopt, maakte dat hun laatste handeling op de muur geschreven stond. Ik vind dat overigens een zeer irritante vorm van graffiti. Maar dat terzijde.

We leven in een belachelijke wereld, met alleen maar vijanden. Zijn het niet de Moslims, dan zijn het wel de Christenen, de Palestijnen, de joden, de asociale buren, spinnen, haaien, de hond van vijf deuren verderop, schijtende duiven op je dak, stieren, en nu vooral muggen…
Dus opnieuw, net als bij hun dagelijkse pogingen tot de ‘conquer and divide-policy' (verdeel en heers-principe) zetten ze nu muggen tegen ons op omdat de Ebola-angstzaaierij niet geholpen heeft. Daar hebben ‘onze vrienden' immers ook al het patent op, en dat is nu bij het ZIKA-virus niet anders.

Maar goed, als we uitgaan van het principe ‘wat je zaait, zul je oogsten' dan zullen die muggen zich binnenkort waarschijnlijk massaal te pletter vliegen.
Tegen de Georgia Guidestones uiteraard!

Nee echt… “Zikâh” kunnen deze psychopaten niet worden!'

Lees verder bij de Bron: Irma Schiffers schrijft… 

PS stop met u zelf voor te planten!

en

kijk uit voor stevige woei

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5180051636 8ee081fa56 mark rutte e1454493999779

Bananen republiek Nederland en de ‘eenmalige’ crisis heffing

5979714428 8ef46fc3f7 Ukrain troops

VS blijft maar stoken: 4x zoveel geld voor militaire bijstand Oost-Europa