in ,

Den Haag creëert tweedeling en discrimineert: wet geldt niet voor nikab dragers

Creatief met de wetboeken.. Autochtonen hebben weer het nakijken

Dielmann / Pixabay

Het protest in Den Haag tegen het nikabverbod overtreedt de Haagse regels voor demonstraties. Hoewel het dragen van gezichtsbedekkende kleding bij demonstraties verboden is, legt de gemeente nikabdraagsters vrijdagmiddag geen strobreed in de weg.

,,Als uitgangspunt geldt dat gezichtsbedekkende kleding niet wordt toegestaan’’, laat een woordvoerder van de gemeente Den Haag weten.

„Omdat dit het voorkomen en bestrijden van wanordelijkheden bemoeilijkt. Mensen zijn dan minder goed aanspreekbaar en wanen zich anoniem, waardoor zij eerder kunnen overgaan tot ordeverstoringen.’’

Verstoringen zijn in dit geval echter niet te verwachten, aldus de woordvoerder.

,,Daarbij komt dat het onderwerp van nou juist déze demonstratie over het dragen van gezichtsbedekkende kleding gaat en dus onlosmakelijk samenhangt met de inhoud van de meningsuiting.

De beperking opleggen om geen gezichtsbedekkende kleding te mogen dragen, zou in dit geval een veel ingrijpender beperking van het grondrecht op inhouden.’’

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Integreren of wegwezen
1 jaar geleden

Hoe lang denkt de NL regering door te kunnen gaan met de autochtone NL bevolking te verraden? Nederland is een bijzonder gastvrij land maar het gaat niet aan dat Moslims eisen dat NL zich moet aanpassen aan de moslims. Dat is de wereld op zijn kop. En dat heeft helemaal niets te maken met racisme.
Als moslims coûte que coûte hun eigen gebruiken en gewoonten willen blijven volgen dan moeten ze terug naar Afrika. Daar is geen andere oplossing. De vele incidenten met moslims worden niet opgelost door te gedogen. De houding van immigranten uit Afrika verpest de sfeer in dit land en andere landen in de EU en heeft zijn grenzen bereikt.
Burgers is NL, Dtl, Zweden, UK zijn het meer dan spuugzat !!!
Wanneer wordt de NL overheid wakker en beseft zij dat de burgers bepalen en niet de overheid wat er in een land gebeurt.

Gastvrijheid is een gunst — geen recht !!!

Dit lees je dan weer niet! Juli in Gilze-Rijen gemiddeld kouder dan 2018

Macron krijgt weer zijn zin: Georgieva krijgt leiding over het IMF als troostpleister