in

Eindelijk! Sky News is eerste grote tv zender die erkent dat Covid-19 pandemie een hoax is

Schermafbeelding 2020 09 18 om 20.25.36
Screenshot YouTube

Ze moeten weliswaar met een vergrootglas worden gezocht, en in zijn ze er al heel lang niet meer, maar toch bestaan ze her en der nog: eerlijke, zelfstandig denkende mainstream journalisten en analisten, die het brengen van de aan het publiek van hoger belang achten dan het slaafs volgen van de agenda van een internationale machtselite.

Analist, presentator en commentator Alan Jones van het grote Australische Sky News is de afgelopen maanden de spreekwoordelijke roepende in de woestijn: ‘We hebben een nationale informatiecampagne nodig om het publiek de waarheid te vertellen over het feit dat dit virus geen pandemie is.'

Officials en de New York Times hebben inmiddels toegegeven dat 90% van alle ‘positief geteste' mensen niet of nauwelijks besmet zijn met wat voor virus dan ook.

‘De besmettingscijfers van de overheden zijn dan ook complete onzin.'

‘Zoals u begrepen hebt is alles uit elkaar aan het vallen. Dat moest wel,' begint Jones.

Vandaag heeft een senior manager van het ministerie van Economie en Financiën van Victoria, dr. Sanjeev Sabhlok, aangekondigd dat hij vorige week ontslag heeft genomen.

Ik citeer: ‘Zodat ik me vrij kan uitspreken tegen de handelwijze van de staat aangaande Covid-19. Op heb ik meerdere malen kritiek geuit op de (federale) regering.'

Toen werd geëist dat hij  …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

https://youtu.be/kGBEaYEtiys

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
misbruik

Uiterst dubieuze hoofdrol voor Nederland: Dramatische toename van seksueel misbruik van kinderen in Europa

52e9d4474a50aa14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Moest het RIVM het politieke hachje van de minister redden, of heeft het al die tijd lopen stuntelen?