in ,

En het is weer tijd voor…. Bilderberg!

Het is weer lente, de G7 is weer geweest, het is weer tijd voor…. De Bilderberg Conferentie! de 0,1% komt dus weer samen onder uiterst strikte geheimhouding! Dit jaar van 11 tot 14 juni in Oostenrijk.

Uw “volksvertegenwoordigers” als Mark , Jeroen Dijsselbloem en uiteraard Bilderberger Beatrix, komen weer onder volledig geheimhouding samen met de grootste kopstukken uit de olie , telecom industrie, media industrie, hoofdredacteuren van kranten en TV-zenders en de bankiers uiteraard in combinatie met leiders uit de schaduwoverheid om over uw toekomst, als “kakkerlak” en “nutteloze eter” op deze planeet, te besluiten.

Uw volksvertegenwoordigers krijgen hier weer verse nieuwe opdrachten om uit te voeren! Openbaarheid bestuur: Neen. Notulen: Vergeet het maar. Geheimhouding: Alom. Democratie: Niet van toepassing. Belangen van het volk: Hinderlijk. Reiskosten: Gedeclareerd op uw kosten.

Welke politici gaan deze keer? En… Welke Nederlandse politieke partij maakt het feest dit jaar compleet door Kamervragen hierover te stellen? Deze kamervragen mogen namelijk gewoon genegeerd en afgewimpeld worden. Waar blijft de klokkenluider?

Elk jaar weer… We laten het gewoon gebeuren. Gedoogbeleid gone wrong.

 

Meer over Bilderberg? Zie de berichten hierover in de alternatieve media.

Lees verder via: Lang Leve Europa!

 

Initiatiefnemer van de Bilderbergconferentie was prins Bernhard, de vader van oud-koningin Beatrix. De besloten conferenties, waar zwaargewichten uit de politiek, media, industrie en business samenkomen, is steevast onderwerp van speculatie.

Niet openbaar

De bijeenkomsten vinden jaarlijks plaats in Europa of de Verenigde Staten. Voor de conferenties worden veelal regeringsleiders, politici, industriëlen, managers uit het bankwezen en mediamagnaten uitgenodigd. Deelnemers moeten zich houden aan de Chatham House Rule. Dat wil zeggen dat de inhoud van de besprekingen niet openbaar mag worden gemaakt door de deelnemers.

Volgens complottheoretici is het een plaats waar snode plannen worden gesmeed. De Amerikaanse oud-president Gerald Ford zei in 1965: ‘Je bent geen lid van de organisatie, je krijgt een uitnodiging van de prins’.

Mensen die regelmatig deelnemen zijn: -baas Eric Schmidt, voorzitter van de raad van internationale adviseurs van Goldman Sachs Robert Zoellick, ex-MI6-baas John Sawers en de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger.

David Petraeus, de voormalige chef van de die in april werd veroordeeld omdat hij geheime informatie aan zijn minnares had gegeven, is voor het tweede jaar op rij uitgenodigd.

Lees verder via: NineForNews.nl

 

 

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewoon, omdat het kan: Deurwaarders incasseren miljoenen te veel

Stratfor: Europese Unie stevent op onvermijdelijke ramp af