in ,

En het is weer tijd voor…. Bilderberg!

5852761924 8cf70e835a bilderberg e1430730868580

Het is weer lente, de G7 is weer geweest, het is weer tijd voor…. De Bilderberg Conferentie! de 0,1% komt dus weer samen onder uiterst strikte geheimhouding! Dit jaar van 11 tot 14 juni in Oostenrijk.

Uw “volksvertegenwoordigers” als Mark , Jeroen Dijsselbloem en uiteraard Bilderberger Beatrix, komen weer onder volledig geheimhouding samen met de grootste kopstukken uit de olie , telecom industrie, media industrie, hoofdredacteuren van kranten en -zenders en de bankiers uiteraard in combinatie met leiders uit de schaduwoverheid om over uw toekomst, als “kakkerlak” en “nutteloze eter” op deze , te besluiten.

Uw volksvertegenwoordigers krijgen hier weer verse nieuwe opdrachten om uit te voeren! Openbaarheid bestuur: Neen. Notulen: Vergeet het maar. Geheimhouding: Alom. Democratie: Niet van toepassing. Belangen van het volk: Hinderlijk. Reiskosten: Gedeclareerd op uw kosten.

Welke politici gaan deze keer? En… Welke Nederlandse politieke partij maakt het feest dit jaar compleet door Kamervragen hierover te stellen? Deze kamervragen mogen namelijk gewoon genegeerd en afgewimpeld worden. Waar blijft de klokkenluider?

Elk jaar weer… We laten het gewoon gebeuren. Gedoogbeleid gone wrong.

 

Meer over Bilderberg? Zie de berichten hierover in de alternatieve media.

Lees verder via: Lang Leve Europa!

 

Initiatiefnemer van de Bilderbergconferentie was prins Bernhard, de vader van oud-koningin Beatrix. De besloten conferenties, waar zwaargewichten uit de , media, industrie en business samenkomen, is steevast onderwerp van speculatie.

Niet openbaar

De bijeenkomsten vinden jaarlijks plaats in Europa of de Verenigde Staten. Voor de conferenties worden veelal regeringsleiders, politici, industriëlen, managers uit het bankwezen en mediamagnaten uitgenodigd. Deelnemers moeten zich houden aan de Chatham House Rule. Dat wil zeggen dat de inhoud van de besprekingen niet openbaar mag worden gemaakt door de deelnemers.

Volgens complottheoretici is het een plaats waar snode plannen worden gesmeed. De Amerikaanse oud-president Gerald Ford zei in 1965: ‘Je bent geen lid van de organisatie, je krijgt een uitnodiging van de prins'.

Mensen die regelmatig deelnemen zijn: -baas Eric Schmidt, voorzitter van de raad van internationale adviseurs van Goldman Sachs Robert Zoellick, ex-MI6-baas John Sawers en de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger.

David Petraeus, de voormalige chef van de CIA die in april werd veroordeeld omdat hij geheime informatie aan zijn minnares had gegeven, is voor het tweede jaar op rij uitgenodigd.

Lees verder via: NineForNews.nl

https://www.youtube.com/watch?v=W8zJgdUhB4Q

 

https://www.youtube.com/watch?v=5ZEj0L1oh6Q

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5064057309 de589d4bf9 deurwaarder

Gewoon, omdat het kan: Deurwaarders incasseren miljoenen te veel

16182672239 2454c7e6ce eu

Stratfor: Europese Unie stevent op onvermijdelijke ramp af