in , ,

Schaduwoverheid wordt opgepakt, arrestaties zijn onderweg

ea35b50e2af0003ecd0b470de7444e90fe76e7d41cb7174694f2c2 640 shadow

Waar vele jaren de alternatieve nieuwssites berichtten over het feit dat ‘binnenkort’ criminele figuren uit de schaduwoverheid opgepakt zouden worden, is die berichtgeving nu veranderd dat die arrestaties daadwerkelijk onderweg zijn. Dat is een grote verandering die ik even onder de aandacht wil brengen. Maar om de berichtgeving daarover op waarde te kunnen schatten, is achtergrondinformatie nodig.

In dit bericht een tipje van de sluier over die achtergrond en er volgen links voor eigen onderzoek over de start van deze arrestaties. Dit alles in de nu volgende longread. (TL;DR: Goed nieuws: het criminele, globalistische kartel wordt waarschijnlijk aangepakt.)

De werkelijke macht staat in de schaduw

Allereerst is het van belang te weten dat de zogeheten ‘democratisch gekozen politiek leiders’ niet werkelijk de dienst uitmaken over de diverse landen en unies. Ja, die personen krijgen wat beperkte macht, maar pal achter hen staat een groot kartel van nauw samenwerkende bedrijven en miljardairs die gezamenlijk het werkelijke beleid vaststellen wat de ‘gekozen leiders’ vervolgens moeten uitdragen, verkopen en uiteraard realiseren.

Herken in dat systeem de noodzaak voor leugens tijdens verkiezingen gevolgd door totaal ander beleid na de verkiezingen. En wie is daarin beter dan onze eigen heer Rutte. Zie daarin de reden dat hij naar boven drijft en minister president wordt en blijft in ons land.

Als die ‘democratisch gekozen’ politiek leiders vervolgens iets doen wat in gaat tegen het belang van het kartel, dan wordt die politicus ‘kaltgestellt’. Hij wordt uitgeschakeld door hem/haar te waarschuwen, niet meer uit te nodigen, buiten spel te zetten met negatieve media-aandacht, geen nieuwe functies aan te bieden, geen prijzen, geen ere-baantjes, of uiteraard erger. Je herkent in het ‘erger’-scenario uiteraard het verhaal van de John F. Kennedy, en uiteraard vele anderen. Als politicus leiden met oog voor het welzijn van de burger, dat is dodelijk. Als democratisch gekozen politicus moet je dansen naar de pijpen van het internationale grootbedrijf en het grote geld en vooral niet luisteren naar burgers.

Je begrijpt daarmee waarom Rutte en co en de EU alleen oog hebben voor de belangen van het grootbedrijf en de wensen van miljardairs. Herinner recent de afschaffing van dividendbelasting door Rutte, herinner Philips, de EU en de gloeilamp, etc. Je begrijpt waarom Rutte het zeer benauwd krijgt wanneer een Nederlands referendum zich uitspreekt tegen bijvoorbeeld de misdaden in Oekraïne. Dan staat het leven van Rutte ineens op het spel, en is hij uiteraard ‘totaal totaal totaal tegen inspraak‘. En die inspraak verdwijnt dan dus ook direct. Een “Nee” tegen het grote geld is uiteraard onmogelijk.

Wie? Namen!

Maar OK, dan is daar de vraag: “Wie zit er dan in dat kartel dat in de schaduw de werkelijke macht uitoefent op deze planeet?” Als je namen noemt, loopt het meestal niet goed met je af. Daarbij is er allereerst geen één homogene groep schaduwoverheid die aan te wijzen is als ‘dit zijn ze’, het betreft een aantal deels samenwerkende en deels elkaar bestrijdende groepen/projecten.

Het bestaan van groepen mensen met gedeelde belangen is uiteraard ook logisch, met miljardairs onder elkaar (zie bijvoorbeeld Bilderberg) spreken er andere belangen dan arme, werkeloze mensen onder elkaar. En rijke mensen hebben meer macht. Mensen met geld en macht kiezen dan dus voor ander beleid en dat beleid wordt dan vervolgens realiteit middels politieke figuren als Dhr Rutte en Mevr Merkel. Logisch. En alleen dat verklaart al veel, maar daar blijft het helaas niet bij. Zoals we zullen zien gaat dit konijnenhol flink dieper.

Het kartel rijke/machtige heren (voornamelijk toch, er zijn ook vrouwen betrokken) hebben meer macht dan alleen dat. Ze hebben in de loop van de jaren bijvoorbeeld namelijk macht gekregen over grote delen van de inlichtingendienst diensten, politieke partijen, de grote media, etc. Onderzoek bijvoorbeeld de rol van advocatenkantoor Brown Brothers Harriman, en welke rol Prescott Bush (Opa Bush, overleden), Alan Greenspan en de Dulles broers daarin speelden. Herken Dulles bijvoorbeeld ook als grondlegger van de EU. Herken de rol van Brown Brothers Harriman in de communistische Bolsjewiek beweging. Herken de rol van hen in de weg naar de tweede wereldoorlog. Luister bijvoorbeeld eens naar het betoog van Daniel Sheehan die regelmatig praat over Brown Brothers Harriman.

Dat alles klinkt wellicht als paranoïde, en het zou heel erg prettig zijn als dat waar was. Het probleem is om dit spel te doorzien, moet je veel onderzoek verrichten. En door dagelijks de krant, standaard lesboekjes geschiedenis en het journaal uit te pluizen, krijg je dat inzicht uiteraard niet. Je zal verder moeten kijken, de juiste boeken, de juiste documentaries, de juiste interviews, de juiste klokkenluiders en uiteraard veel alternatieve berichtgeving moeten doorwerken zoals op Hoezithetnuecht.nl en dan kom je uiteraard ook op sites als o.a. deze.

“OK, Maar… Wie dan!?”

Dan wordt het lastig, die belangrijkste en machtigste figuren zijn uiteraard meestal niet zichtbaar. Er zijn er wel een aantal die in het oog springen omdat ze de uitvoerende tak zijn: je hebt bijvoorbeeld Zbigniew Brzezinski (recent overleden), David Rothschild (recent overleden), Henry Kissinger (zelfs nu nog een grote kracht), George Soros (leeft nog), etc. Maar ook criminele figuren als Prescott Bush en George H.W. Bush (Bush Sr, leeft nog enigszins, vermoedelijk, rolstoel gebonden), en nagenoeg iedereen die werd aangesteld onder President George W Bush (Bush Jr), zoals Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, etc. Maar ook de Clintons. Dit zijn partijen die samenwerken (ja, dat is echt een complot, geen complot-theorie, het gebeurt echt) om de wereld te vormen naar hun eigen ideeën. Het zijn imperium bouwers. En hun ideeën beloven niet veel goeds voor ons allen.

Maar herken ook uitvoerend volk, zoals Christine Lagarde (IMF), J-C Juncker (EU), “Super Mario” (Europese Centrale Bank), Mark Zuckerberg (Facebook, lees eens over In-Q-Tel) , Eric Schmidt (Google), Jeff Bezos (Amazon), instituten als de WereldBank, de Bank for International Settlements, etc, etc.

En bankiers beheren uiteraard de belangen van het grote geld. Zoals Goldman Sachs baas Lloyd ‘Doing Gods Work‘ Blankfein en Jamie Dimon van JP Morgan. Luister eens naar wat Max Keiser te vertellen heeft over hen! Lees eens meer over de 700 miljard dollar ‘TARP‘-redding in de VS. Onder het Europees Stabiliteits Mechanisme ESM. En hoe zit het met onze 100 miljard in 2008 door bankiers gestolen gemeenschapsgeld? Zie hoe na de grootste banken “crash” (roofoverval) ooit, geen enkele regel of wetgeving is aangepast. Het netwerk van kartelcriminelen is groot, machtig en veelomvattend.

En ook lokaal, de ‘heer’ Rutte, hij is er echt niet voor u. Oud MinFin Zalm, om maar eens iemand te noemen, ook niet. Nederland zit namelijk diep in het kartel. Herinner bijvoorbeeld dat SSer Prins Bernhard het koningshuis in trouwde en vervolgens samen met de CIA (voor een flink deel van de financiering) de eerste Bilderberg bijeenkomsten organiseerde. Er is een reden dat Nederland steeds weer vooraan staan om meer macht over te dragen naar de EU, en volledig alle onzin uit de VS afdrukt in haar kranten en voorleest in het staatsjournaal. We zitten als bevolking volledig in een keurslijf vastgenaaid. ‘Gelukkig’ was het verhoudingsgewijs redelijk comfortabel.

Het zijn dus allemaal … criminelen?

De genoemde figuren, en de werkelijke macht achter de schermen, dat zijn inderdaad helaas grotendeels allen criminelen. Het zijn veelal gestoorde psychopaten met een grootheidswaanzin wens/opdracht. Herken de wens voor massa-moord zoals beschreven op de Georgia Guidestones. Herken de opkomst van bijvoorbeeld de eerder genoemde Bolsjewieken. Herken de recente wereldoorlogen en de miraculeuze opkomst van de VS met/na die wereldoorlog. Herken daarbij dan weer de haast valse vlag aanval op Pearl Harbor. Herken daarna het misdragen van het Olie-kartel, het uitsluiten en verbieden van alternatieven voor olie en de geheim gemaakte patenten. Herken het project voor de nieuwe Pearl Harbor op bestelling: 9/11.

Herken de zeer duidelijke waarschuwing van president Eisenhower over het ontstaan en de macht van het militair-industriele complex. Herken de waarschuwing van John F. Kennedy over geheime samenzweringen. Realiseer dat ze dat niet voor niets deden, en dat het systeem waar ze voor waarschuwden sindsdien alleen maar gegroeid is.

Herken recentelijk de totaal onzinnige oorlog tegen ‘terreur’, herken het spel in Oekraïne, herken waarom Rutte de resultaten van het onderzoek naar MH17 angstvallig geheim houdt, herken hoe terreurorganisaties als AlQaida/ISIS écht zijn ontstaan, herken de oorlog van ‘ISIS’ tegen Syrië. Herken de gedwongen destabiliserende grootschalige import van Afrikanen naar Europa voor het slopen van de samenhang binnen de lidstaten. Herken de werkelijk totale onzin in de grote media. Luister eens naar Karel van Wolferen, hij weet waar hij over praat.

Herken de verdwijnende biljoenen zoals die 20 biljoen dollar (20.000.000.000.000). Luister wat Catherine Austin Fitts daarover te zeggen heeft. Herken de 32 biljoen in offshore accounts, of die pallets met 20 miljard dollar. Herken de vele pedofilie schandalen en de continue cover-up daarover, het opkopen van presidentiële nominatiesillegale handel in radioactief materiaalillegale drugstransporten. Herken de aanslag op de kerstmarkt in Duitsland vorig jaar. Herken de aanslag in Las Vegas als ritueel offer voor de piramide en de sfinx, etc, etc. De lijst van misdaden is helaas lang, heel… erg… lang.

Midden in je gezicht

En om de macht van het kartel recent nog even flink in ons gezicht in te wrijven, EU-vazal Rutte kreeg 33 zetels (herken het vrijmetselaarsgetal 33) bij de recente verkiezingen. Herken hoe Merkel recentelijk eveneens 33% van de stemmen kreeg, herken dat getal weer. Herken ook hoe Rothschild-handlanger Macron uit het niets werd verkozen met 66,06% van de stemmen, herken daarin uiteraard het 666-getal. Herken hoe Macron voor de piramide staande zijn overwinning claimt.

Denk daarvan wat je wil, het zou grappig zijn als het niet zo’n verontrustende realiteit was. Dit betreft namelijk het vertonen van de macht van het kartel. Dat vertoon van macht betreft uiteraard ook een directe en duidelijk uitgesproken waarschuwing aan de media. Die zegt dus niets behalve het verplichte evangelie. Doe je anders, dan wordt de journalist voor gek verklaard, ontslagen, krijg je een enge ziekte en/of in extreme gevallen gezelfmoord.

Herken daarbij dat de EU de ideale natte droom is voor deze figuren: de Verenigde Staten van Europa in 2025. Eén groot machtsblok, één single market, volledig anti-democratisch ingericht, geregeerd door de grote bedrijven, onaantastbaar vanuit de bevolkingen in de door de EU bezetten gebieden. De EU is volledig horig aan het bekende kartel, dat is zelfs de bestaansreden van de EU. Macht over bevolkingen, voor bedrijven, door bedrijven. Eindeloos geld, onaantastbare macht, nergens verantwoordelijkheid afleggen. Werkelijk heerlijk, althans, voor hen. De reden uiteraard voor het bestaan van deze blog.

Het is niet één kartel

In bovenstaande voorbeeld noem ik allemaal westerse instituten en namen. Dat is geen toeval, dat zijn de namen die we kennen. En nee, de Crown gaat niet ten onder, de Brexit is niet het einde van het Britse rijk. Het is part of the plan. Herken dat ‘globalisering’ de Angelsaksische kolonisatie v2.0 is. En duidelijk zeer succesvol, al loopt het globalistische kapitalistische systeem uiteraard nu wel op het einde. “Iedereen” heeft onmogelijke schulden, en zonder kapitaal wordt kapitalisme lastig. Gefeliciteerd, mission accomplished. Iedereen arm, hoge schulden, nergens inspraak, en een kleine bus-lading aan mensen die schathemelrijk zijn, nergens belasting betalen en geen enkele wetgeving hoeven te erkennen.

“We’re an empire now, and when we act, we create our own reality.”

Zoals gezegd, de schaduwregering is geen één homogeen systeem. Het is nog geen één grootbedrijf met de bekende hark-organogram voor de gehele planeet, maar het scheelt weinig. Zie de macht van Goldman Sachs. Herken bijvoorbeeld de afwezigheid van China en Rusland in de boven genoemde lijst. Er lopen dus een aantal grote globale projecten die samenwerken als het kan en concurreren waar het nodig is.

Het Amerikaans-Britse globaliseringsproject is er één en voor ons uiteraard het bekendst. En zelfs daarbinnen heb je al schurende belangen. Het wordt een kartel (ook wel de ‘Cabal’) genoemd omdat het samenwerkende partijen met gelijkende belangen zijn. Het is geen één groot complot. Wat je leest in de krant is echter wel volledig losgeslagen van wat er afspeelt achter de schermen. Het verhaal dat wordt voorgehouden is dat wat we moeten geloven, niet dat wat er speelt.

De partijen

Grofweg zou je kunnen zeggen (en ik schrijf dit conform de inzichten van Daniel Estulindon’t shoot the messenger) dat de partijen zijn 1: “Nieuw Babylon” met New York en de VS Banksters. 2: Londen / “Nieuw Jerusalem” met de Britse koningin, de Rothschilds, Chassidische Joden en kabbalisten. Dan 3: “Groot Europa”, de EU en het Vaticaan. 4: ‘Groot Eurazië’ met het centrum in Moskou. 5: China en 6: Het Kalifaat vanuit Damascus.

Op het geopolitieke toneel zijn dit ongeveer de spelers en krachten. Met diverse tijdelijke allianties maar tegelijkertijd ook tegenstrijdige belangen. Die allianties worden met enige regelmaat herzien, met recent de sterke opkomst van het China-project. Herken bijvoorbeeld de nieuwe Zijderoute, het One Belt One Road initiatief. Of bijvoorbeeld Chinese alternatieven voor de IMF en de Wereldbank.

Zie dat er grote barsten in de façade van de EU en de VS staan. Het vermogen is middels het globaliseringsproject nagenoeg geheel verdwenen uit de EU en de VS en dat hoopt zich nu op in de regio China. Er staat ons dus een model-verandering te wachten, het huidige ‘westerse’ neoliberale kapitalisme is onderweg naar buiten.

Het handhaven van het overleden systeem

Nagenoeg alle geopolitiek staat nu in het teken van het behouden van de status quo (het huidige systeem) maar ook voor het proberen te vestigen van het nieuwe prevalerende model. Het is je vermoedelijk niet ontgaan. Maar het in leven houden van het huidige systeem is uiteraard lastig. En het systeem moet dan ook met steeds meer geweld overeind gehouden worden.

Herken bijvoorbeeld hoe Griekenland onder de voet werd gelopen. Idem IerlandHerken 9/11en de immer groeiende macht van de samenwerkende inlichtingendiensten. Herken die onzinnige en ontastbare ‘oorlog tegen het terrorisme’. Herken de totalitaire machtzucht van de EU. Herken de moordpartijen en ‘succesvolle’ staatsgreep in Oekraïne. Herken Benghazi. Herken de mislukte staatsgreep in Syrië. Zie dat de kern van ‘ISIS’-strijders van het kartel netjes gered werden met bussen voor de val van ISIS, en dat die strijders nu weer netjes hergroeperen met behulp van het kartel voor een nieuwe strijd in Iran.

Herken het accepteren van grootschalige pedofilie (herken Demmink, Pizza-gate) en bijbehorend chantage- en afpersingssysteem. Herken bijvoorbeeld de modus operandus van de BBC – bescherming van hoog geplaatste moordlustige pedofielen – lot van onthullend journalist Liz MacKean. Herken het eindeloze valse vlag terreur. Herken het eindeloos ontvreemden van het geld van de bevolkingen voor het ‘redden’ (nog rijker maken) van miljardairs. Herken de olie- en drugsoorlogen in Irak en Afghanistan, etc.

Dat hier op ongelofelijk grote schaal misdaden tegen de mensheid worden gepleegd om toch vooral het huidige systeem overeind te houden (of aan de macht te komen in het nieuwe systeem), is iedereen die verder kijkt dan het NOS journaal ondertussen wel duidelijk geworden. Het is zo ongeveer een publiek geheim. Toch blijven deze onvoorstelbaar grote criminele activiteiten geheel onbestraft.

Kantelpunt

Het is duidelijk dat het model van de huidige in Europa en de VS heersende elite kapot is. Het neoliberale kapitalistische centrale bankier oorlogssysteem loopt zeer duidelijk op zijn einde. Herken daarin de diverse financiële crashes (2000 de dotcom bubble, 2008 Lehman Brothers) en de huidige depressie (reeds 10 jaar) en de aankomende, nog grotere, catastrofale financiële crash. Het systeem wordt met bruut geweld in stand gehouden en opgedrongen, maar is feitelijk reeds overleden.

Nagenoeg iedereen zit in de schulden, de planeet is feitelijk failliet en kapot. Er is duidelijk geen oneindige groei meer mogelijk op deze planeet binnen dit systeem. Het model is gebroken. Het Bretton Woods Systeem is overleden, maar de Bretton Woods instituten als de IMF, de Wereldbank en dergelijke (VN, NAVO, etc) leven nog voort en zijn nog zeer machtig. Het systeem is zowel dood als ook levend, het is een zombie geworden. Deze zeer bekende instituten disfunctioneren al decennia op ongekend niveau.

En met het recent overlijden van kopstukken (zoals Brzezinski en Rothschild) en het faillissement in het gehele systeem zijn er wel barsten ontstaan. En de barsten in het Nieuw Babylon project, de VS schaduwoverheid, de Deep State in de VS zijn nu voor ieder die het het wil zien. En omdat de EU ingericht is naar hetzelfde model, idem bij de EU. Zie bijvoorbeeld het zeer nauw aan de VS gerelateerde Saudi Arabia, duidelijke barsten zijn zichtbaar. De prinsen daar worden opgepakt en aangepakt. Ja, Saudi Arabia en de almachtige olie/petrodollar hebben hun lot zeer nauw aan elkaar verbonden.

Een nieuw model, een nieuw systeem, dat stamp je niet zomaar even uit de grond, een nieuwe Yalta Conference of een nieuw Bretton Woods akkoord zijn niet zomaar geregeld. Zeker omdat die groei er niet meer is, en die groei ook niet meer terugkomt. Er is nu daadwerkelijk samenwerking benodigd. Wat we nu dus zien in de geopolitiek is strijd tussen de boven genoemde partijen. Tegelijkertijd lopen er uiteraard ook gesprekken over het inrichten van het nieuwe systeem. Iedereen praat écht met iedereen achter de schermen, onafhankelijk van wat je leest in de krant.

En de grootste barst is nu… uiteraard… Donald Trump.

De grote barst in de façade heeft een naam: Donald Trump

Ondanks wat boven lijkt, is niet iedereen in de politiek corrupt. Niet iedere militair een huurmoordenaar, en ook in het Pentagon en de inlichtingendiensten zitten mensen die de wereld daadwerkelijk willen verbeteren. Dus terwijl door het kartel de éne misdaad tegen de mensheid werd gepleegd na de andere, stonden ook steeds meer mensen op die tegen die misdaden waren. En die samenwerkende partijen (de alliantie) beginnen letterlijk nu toe te slaan.

Gelukkig is de kartel-crimineel Hillary Clinton niet president geworden (zie hoe ze haar democratische presidentkandidaatschap gekocht heeft en hoe concurrent Bernie Sanders buiten spel werd gezet) want dan was het kartel nu aan de macht geweest in de VS. Maar Trump kwam aan de macht. Niet dat Trump nu 100% geweldig is, wellicht zelfs verre van, maar het bracht de alliantie wel de kans om daadwerkelijk hun slag te slaan! Er is uiteraard een reden dat de media werkelijk ongenuanceerd, volcontinu en eindeloos de Trump regering aan het afslachten zijn! Men probeerde Trump af te zetten, probeerde zelfs het volk op te hitsen voor een staatsgreep. Dat mislukte allemaal. Via en met Trump zijn er nu nieuwe wetten geschreven: de Executive Order van Donald Trump.

Executive Orders in de VS zijn als wetgevingen per decreet. Een President kan een wet opstellen die op basis van zijn macht van kracht komt met één handtekening. Bij de volgende president wordt het echter net zo gemakkelijk weer ongedaan gemaakt. Voor bestendige wetgevingen heb je uiteraard een ander traject. Hoe dan ook, Donald Trump heeft sinds zijn aanstelling een aantal bijzondere Executive Orders opgesteld.

De Executive Orders van Trump

Op 21 december gebeurde iets bijzonders. Trump tekende deze Executive Order:

I, DONALD J. TRUMP, President of the United States of America, find that the prevalence and severity of human rights abuse and corruption that have their source, in whole or in substantial part, outside the United States, such as those committed or directed by persons listed in the Annex to this order, have reached such scope and gravity that they threaten the stability of international political and economic systems…The United States seeks to impose tangible and significant consequences on those who commit serious human rights abuse or engage in corruption, as well as to protect the financial system of the United States from abuse by these same persons.

I therefore determine that serious human rights abuse and corruption around the world constitute an unusual and extraordinary threat to the national security, foreign policy, and economy of the United States, and I hereby declare a national emergency to deal with that threat.

Boem! Dat was een flinke dreun voor de kartelcriminelen. In één keer bevinden ze zich allen in het vizier van Trump, de  en (vooral) uiteraard de alliantie achter Trump. Maar dat was niet de eerste Executive Order. Daar was bijvoorbeeld de Executive Order tegen Human Trafficking(en dat wordt grootschalig gedaan door het kartel). En de Executive Order tegen Drugstrafficking (en dat wordt grootschalig gedaan door het kartel). Trump heeft feitelijk de noodtoestand uitgeroepen. En Trump hintte daar van te voren ook al duidelijk op met een leuke Photo Op met de sterspelers! Herinner zijn herhaaldelijk uitgesproken ‘calm before the storm’ uitspraken in oktober 2017. Herinner trouwens daarna de zwaar mislukte 4 novemberstaatsgreep poging.

Nou, in Nederland bereikt dat uiteraard allemaal niet de kranten. Eén van de weinige partijen die daar wel over schrijft is EllaSter.nl. Ik raad iedereen aan die berichten te bekijken, zoals het overzicht aldaar van 2017, een zeer interessante samenvatting. Maar wees scherp, onderzoek zelf de genoemde feiten, oordeel zelf.

Wat echter volstrekt vast staat is dit: er zijn zo al drie zeer recente Executive Orders getekend, door de alliantie, via Trump, met als ogenschijnlijke doel alle grootschalige criminele activiteiten die ze ondernemen illegaal te verklaren en aan te pakken! Trump verklaart zelfs januari 2018 als “Month for combatting human trafficking.” En het ziet er naar uit dat hij ook precies dat doet / laat doen.

En de bijbehorende arrestaties…?

Nu dat de Trump-orders zijn getekend, en van kracht zijn, kan dus begonnen worden met het aanpakken van criminelen. De kalmte voor de storm is voorbij, de aanval op het kartel kan starten. Maar waar laat je al die criminelen? Het zijn zeer bekende, zeer rijke, zeer invloedrijke figuren, met een groot, machtig en zeer rijk netwerk inclusief vele ingekochte militaire huurlingen. Die figuren zet je uiteraard niet in een cel in het lokale politiebureau in Washington DC. Dat is uiteraard onmogelijk.

Het lijkt er op dat deze VIP-criminelen vastgezet worden in Guantanamo Bay (Gitmo) op Cuba. Ja, in de CIA-cel die is opgericht voor het ongegeneerd martelen van terreurmisdadiger buiten de VS-wetgeving en zonder directe toegang van de VS. En Guantanamo Bay is afgelopen maanden dan ook netjes opgeknapt voor deze nieuwe “bezoekers”, waaronder toegankelijkheid voor rolstoelen… zoals bijvoorbeeld (als niet geheel willekeurig voorbeeld) die van George Bush Sr.

Afgelopen tijd was in het alternatieve nieuws de 10.000 gesloten aanklachten (de sealed indictments), waar uiteraard ook arrestaties op volgen. Die duizenden aanklachten komen uiteraard ook niet uit het niets. Er zijn dus grootschalige geheime hoorzittingen geweest die acteerden op basis van concrete informatie (o.a. verkregen uit diverse hacks), waar die aanklachten daadwerkelijk uit voort komen. Eén van die aanklachten is bijvoorbeeld tegen Hillary Clinton, die ogenschijnlijk nu weer even op vrije voet is met een enkelmonitor, zodat ze gevolgd kan worden waar ter wereld ze ook gaat. En idem John McCain.

Hillary Clinton campagne manager en van pedofilie verdachte John Podesta (u kent hem van Pizza-gate) is kennelijk reeds opgepakt en afgevoerd naar Gitmo. Ook de aan Podesta-gerelateerde duivelaanbidster (u gelooft er wellicht niet in, deze mensen wel) staat eindelijk op de radar: Marina Abrahimovic, bekend van haar ‘spirit cooking’, het symbolisch eten van menselijke lijken. En Hillary’s assistent Huma Abadin heeft kennelijk ook een enkelmonitor. Willekeurige voorbeelden uit het alternatief nieuws, oordeel zelf.

En die enkelmonitoren zijn er uiteraard niet voor niets. Deze globalisten zijn uiteraard zeer vluchtgevoelig. En criminelen die proberen te onstappen worden dan ook netjes terug gehaald. Lees bijvoorbeeld dit bericht eens op EllaSter. Ook diverse interessante longreads op DivineCosmos: zoals hier en hier en hier. Als altijd, oordeel zelf.

De arrestaties zijn ogenschijnlijk in volle gang!

De arrestaties zijn nu dus ogenschijnlijk in volle gang, letterlijk nu. Deze week, afgelopen weken, komende weken. En dat is vermoedelijk zeer goed nieuws voor de mensheid. Niet alleen vanwege het concept gerechtigheid – criminelen dienen gepast bestraft worden – maar met het kartel uit de weg komt er ruimte voor onafhankelijkheid van olie, significant minder oorlog, meer democratie, minder hegemonie door miljardairs, minder afhankelijkheid van het huidige planeet-slopende financiële model en een kans op de introductie van een nieuw duurzamer model. De eindeloos uitgestelde “fourth turning” dient zich nu ogenschijnlijk aan.

Nou, of bovenstaande inderdaad allemaal bewaarheid wordt valt nogal af te wachten. Het gebeurt voorlopig allemaal in het geheim, als het al gebeurt, buiten het zicht. We moeten het doen met het alternatieve nieuwscircuit. Het moet nog blijken of bovenstaande niet een zoveelste voorbeeld van misleiding door inlichtingendiensten betreft. Maar: waar rook is is vuur. Er lijkt daadwerkelijk nu echt iets te gebeuren. Alleen de schaal waarop dit plaatsvindt valt mijns inziens nog te bezien. En goed nieuws moet je ook delen, dus bij deze.

Komende dagen zal nog wat redactie op bovenstaande betoog volgen, om één en ander wat beter leesbaar te maken, inclusief wat aanvullende links. Bestudeer de gegeven links zelf, bestudeer de onderwerpen zelf, en vooral: oordeel zelf. En nee, deze revolutie wordt uiteraard niet uitgezonden op TV.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 701

1984 is hier: Aardbevingdemonstranten krijgen politiebezoek vanwege bezoek minister Wiebes

homeless

Daklozen neergezet als probleem voor de openbare orde