in , ,

Enge corona-minister de Jonge: coronavaccin is ‘gave uit Gods hand’

Vaccine Coronavirus Medical Hand  - spencerbdavis1 / Pixabay
spencerbdavis1 / Pixabay

Zorgminister riep mensen met gewetensbezwaren in een interview met het Nederlands Dagblad op die nogmaals te wegen en hun bezwaren niet te vermengen met ‘wazige antivaxverhalen’.

De Jonge stelde ronduit dat mensen die nog geen hebben gehaald voor de keus staan van óf vaccineren, óf ziek worden. Hij noemde het coronavaccin ‘een gave uit Gods hand’.

“Er is één manier om dit virus de pas af te snijden, en dat is vaccinatie. Ik kan het niet anders zien dan als een goede gave uit Gods hand,” zei De Jonge.

Eenzijdige uitspraken

Onderzoeker Anne Borkent vindt de uitspraken van de minister eenzijdig. Over die ‘gaven uit Gods hand’ zei hij in de CIP Podcast: “Er is ook onderzoek gedaan naar medicijnen, zoals ivermectine. In sommige landen, zoals India, is veel minder heftig geweest omdat dit medicijn op grote schaal is toegepast. En daar wordt niks over gezegd omdat dit niet in het belang is van de farmaceutische industrie. Die belangen moeten we in mijn ogen niet onderschatten.”

Borkent vroeg zich af: “Waarom accepteren we het ene middel wel als Gods gave en het andere niet? Dan wordt er met die gaven heel selectief omgegaan.”

Daad van naastenliefde?

De Jonge zei verder dat vaccineren ‘een daad van naastenliefde’ is. Ook die uitspraak ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus toch stelselmatige observatie: Kenteken (ANPR) camera’s politie scanden ook gezichten van automobilisten, gebruikt in strafzaken

Ongevaccineerd in Italië? Geen stemrecht meer en niet meer op kandidatenlijst politiek