in

Gas terug, EU-politie flitst Nederlandse hardrijders

Het gaspedaal is heet, automobilisten. Het gaspedaal is heet. Onze geliefde regering in Brussel heeft een leger van tienduizenden flitsende agenten gemobiliseerd die vandaag en morgen massaal snelheidscontroles uitvoeren langs de Europese wegen. De laserguns schieten met scherp en het justitieel incassobureau te Leeuwarden zit er klaar voor, dus alsjeblieft let een beetje op de snelheid.

Of het kost keiharde euro’s. De stiekeme operatie ‘slow down Europe’ (goeie slogan!) vindt plaats in tweeëntwintig lidstaten, waaronder natuurlijk het braafste jongste van de klas. ! Hoe kan het ook anders? Snelheidscontroles vormen immers al jaren de snelste route naar gratis eurootjes voor de staatskas. Overigens komt het onzalige plannetje uit de koker van de TOTAAL onbekende organisatie TISPOL, een samenwerkingsverband tussen de verkeerspolitie uit de verschillende EU-landen.

TISPOL beweert dat de 24-uurs marathon hoofdzakelijk draait om de bewustmaking van ons duivelse automobilisten, jaarlijks verantwoordelijk voor 27.500 doden op de Europese wegen.

2590214187_2fea364c13_EUssr

Lees verder via GeenStijl

Photo by sweejak


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oud-IMF baas Rodrigo Rato verdacht van witwassen

Mario Draghi deed het zowat in zijn broek