in , , ,

Geïndoctrineerde upperclass is volkomen onwetend over wereldpolitiek

3325538849 7df54879b4 upperclass lowerclass

Na de verkiezing van Donald Trump werd het door de liberal left van de daken geschreeuwd. De democratie is failliet en een grote groep ongeïnformeerde burgers heeft de slechts mogelijke keuze gemaakt: De keuze voor verdeeldheid tussen blank en zwart, tussen blank en hispanic en voor dictators als Putin en Assad. Deze mensen hadden duidelijk geen idee wat er in de wereld aan de hand was en dat eenheid juist in deze lastige tijden nodig was om buitenlandse bedreigingen als ISIS en Putin het hoofd te bieden. Amerika is gebouwd op de beginselen van vrijheid en gelijke rechten en een President die deze grondbeginselen verloochent is #Not our President!

De media legt dan aan de geschrokken Upperclass uit dat dit angry white men betreft die door de globalisering hun baan hebben verloren of het beu zijn dat alleen lgbt-ers en zwarten alle aandacht krijgen en dat niemand naar hen omkijkt. De upperclassers komen dan eensgezind tot de conclusie dat de (inter)nationale politiek gewoon een brug te ver is voor de ongeïnformeerde Underclassers, hoewel ze wel een puntje hebben dat rijkdom eerlijker verdeeld zou moeten worden.. Maar dat zou Clinton juist voor hen gedaan hebben in plaats van die enge demagoog van een Trump die de belastingen alleen maar gaat verlagen en zo niets kan doen aan herverdeling…

Blablabla, het is ongekend hoe de zogenaamde upperclass vanuit hun ivoren toren stompzinnigheden uitblaat en geen enkele notie heeft van wat er zich in de wereld werkelijk afspeelt (dit geldt voor Nederland helaas net zo hard als de VS). Natuurlijk is bovenstaande een deel van het verhaal, maar het hele verhaal is dat veel mensen uit de rechtse Underclass gewoonweg beter geïnformeerd zijn dan de mensen uit de linkse Upperclass en daarom in staat zijn verstandigere keuzes te maken.

Dat is iets wat voor de Upperclassers natuurlijk moeilijk te acccepteren is. Zij zijn trouwe volgers van het nieuws, kranten en politieke praatprogramma’s als Pauw waar diverse standpunten in hun beleving ruim aan bod komen. Zij denken dankzij deze “brede informatiestroom” te weten wat er in de wereld speelt en waarom de verhoudingen in de wereld zo liggen als ze liggen. In het hoofd van de ontwikkelde Upperclasser moet de stem van de Underclass daarom gegrond zijn in emotie en onwetendheid, een emotie van angst voor elke verandering die door narcistische volksmenners als Trump aangegrepen wordt om mensen tegen elkaar op te zetten en zo een min of meer autocratische regime te installeren.

Veel van de Underclassers zijn echter helemaal niet zo ongeïnformeerd als de MainStreamMedia doen overkomen. Zij volgen wel degelijk het nieuws maar via andere kanalen, via GeenStijl bijvoorbeeld die hun vertelt hoe George Soros West Europa destabiliseert en de uitkomst van het Oekraine referendum probeert te beinvloeden of hoe Turkije ISIS ondersteunt of hoe het Maidan bloedblad het werk was van westerse inlichtingendiensten. In de VS geldt hetzelfde voor de volgers van Breitbart en Alex Jones (die ik zeker niet aanraad!) welke in 90% van de gevallen waarheidsgetrouwe, volledigere verslaggeving doen en daarmee een veel hoger percentage halen dan de MSM. Veel van het werkelijke nieuws komt zo simpelweg niet aan bij de upperclass. Ook al is het gedocumenteerd en bewezen, hun NOS, Pauw en Volkskrant reppen er niet over of doen het af als complottheoriën.

De upperclass is dan ook totaal gedesinformeerd. Zij leven in een waanbeeld waarin goedwillende westerse democratieën hun waarden van gelijkheid, vrijheid en democratie moeten verdedigen tegen dictators en radicale geloofsuitingen. Een waanbeeld waarin verlichtingsdenken en internationale rechtsorde voorop staan om de schaduwen van religie, willekeur en discriminatie voorgoed te kunnen verdrijven.
De werkelijkheid is dat de Upperclassers altijd al in een leugen hebben geleefd. Een leugen die geduldig gevormd is tijdens hun middelbare schooltijd, bij geschiedenisles en maatschappijleer. Een leugen die dagelijks vertolkt en herhaald wordt door NOS, Pauw en Volkskrant. Een leugen van politieke correctheid, een leugen van uniform gedachtegoed, een leugen dat de geschiedenis aan elkaar hangt van toevalligheden en tijdelijke stromingen. Een leugen met het doel de Upperclass te programmeren tot een gewillige gereedschap van een politieke elite.. Een leugen die zo diep in het hoofd van de Upperclass zit omdat ze juist zo goed kunnen leren en daarom decennialang optimaal geïndoctrineerd konden worden door school en MSM.

Voor dergelijke zelfvoldane, geprogrammeerde robots is het lastig om te erkennen dat de laagopgeleide Underclass het wel eens bij het rechte eind zou kunnen hebben en de echte bron van oorlog, extremisme en haat in de wereld in werkelijkheid ligt bij de mensen voor wie zij werken: de wereldwijde elite van bankiers en globalisten. Die werkelijkheid is simpelweg te pijnlijk..

Annotaties:

Lees verder via de Bron: zaplog

Photo by permanently scatterbrained cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
11248425505 9962efd782 Neoliberalisme

21e eeuw vangt aan, het einde van het Neoliberalisme

hoe de farma industrie je ziek h

RIVM: ‘Vaccineren maakt het immuunsysteem kreupel’