in , , ,

RIVM: ‘Vaccineren maakt het immuunsysteem kreupel’

hoe de farma industrie je ziek h

Het immuunsysteem is een oeroud systeem dat niet alleen specifiek geëvolueerd is per soort, het is ook specifiek per ras geëvolueerd (planten, dieren, mensen rassen), per bevolkingsgroep; Het is waarschijnlijk per persoon uniek.

Met het verstand op nul willekeurig, een combinatie van lichaamsvreemde stoffen via een zeer onnatuurlijke weg toedienen is een daad van buitensporige agressie. Niet alle baby's, kinderen, volwassenen zijn daar even goed tegen bestand.

Met de huidige drift van de (er komen gaande weg steeds meer vaccinaties bij) zijn kritische geluiden altijd welkom. Voorkomen nog is altijd beter dan achteraf proberen te genezen.

Uit WantToKnow.nl:

De samenstelling van kan mogelijk het evenwicht tussen onderdelen van het immuunsysteem in belangrijke mate beïnvloeden, waardoor een hogere IgE-productie wordt veroorzaakt. Verder kan ook de voor veel humane vaccins gebruikte ‘hulpstof' ALUMINIUM het evenwicht binnen het immuunsysteem verstoren (Speidel et al., 1997).

Betere ‘hulpstoffen' zijn beschikbaar, maar deze zijn nog niet grootschalig bij de mens getest op werkzaamheid en veiligheid.
Het eindresultaat van verminderde infectiedruk en grootschalige vaccinatie met onder andere ALUM-bevattende vaccins kan een verstoord T1/T2 evenwicht (teveel T2) zijn, met daaraan gekoppeld overproductie van IgE.

Vraag door waar je iets na kan lezen. Dit is je volste recht. Helemaal als je bedenkt dat er geen vangnet bestaat voor vaccinatieschade in . Als het mis gaat, sta je voor een dichte deur. Ondanks bovenstaande studies en nog vele andere studies, wordt vaccinatieschade vrijwel niet erkend, op wat roodheid en koorts na.

Je kunt weliswaar ‘schade' melden bij het LAREB, maar tot op heden wordt hier weinig mee gedaan. De meeste professionals die ik sprak waren zeer behulpzaam en vriendelijk, maar lijken niet te worden voorgelicht over de nadelen van vaccins.

Sterker nog; ze lijken actief te worden voorgelicht dat vaccins bovenal veilig, goed getest en werkzaam zijn en dat het hun taak is ouders hier actief van te overtuigen.

Lees verder via de Bron: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3325538849 7df54879b4 upperclass lowerclass

Geïndoctrineerde upperclass is volkomen onwetend over wereldpolitiek

3810250235 b476324ec0 EU border

Here we go! Brussel wil 5 euro voor toegang tot Europa