in

Gewoon omdat het kan: Mogelijk pijlsnelle terugkeer Teeven

In wat voor land leven wij? De chantage zaken/deals moeten nog worden uitgezocht door een vleugellamme commissie wat waarschijnlijk nog jaren zal duren en meneertje Teeven komt alweer terug op een hoge plaats in de 2e kamer.
Ga vooral door met Facebooken en Twitteren….

De VVD houdt rekening met een pijlsnelle terugkeer Fred Teeven in de Haagse politiek. De vorige week opgestapte staatssecretaris wordt waarschijnlijk binnenkort gevraagd of hij de vrijgekomen plek in wil nemen die is ontstaan na het vertrek van Kamerlid Verheijen uit de Tweede Kamerfractie.

Teeven wil zelf geen commentaar geven, maar liberalen sluiten achter de schermen niet uit dat hij een verwachte uitnodiging de Kiesraad zal accepteren.

Met een terugkeer in de Kamer zou hij in de voetsporen treden andere ex-bewindspersonen die na een kabinet weer in het parlement belandden.

verder via Telegraaf.nl.

Photo by 81disasters


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NATO daagt Rusland uit met grote grootscheepse militaire oefening

Zorgverzekeraar Menzis betaalt al 2 maanden zorg-zzp’ers niet door ICT-probleem