in , , , , , ,

De week waarin de overheid onbedoeld stemadvies gaf, vault7, EU en nog veel meer

Nog een paar dagen en dan mogen we weer stemmen. En in tegenstelling tot normaal is er dit jaar zowaar keuze. Je mag als vanouds weer stemmen op de oude kliek (PvdA, CDA, VVD66, en CU/SGP) of… je kan stemmen op nieuwe energie, nieuwe politici, de nieuwe partijen!

In deze voorlopig laatste Week-Waarin kijken we naar het nieuws van de week in het licht van de aanstaande verkiezingen. De bekende ‘fake news‘ en ‘alternative facts' verwijten zullen zoals gewoonlijk weer dik en snel komen, dus bekijk onderstaande genoemde punten en gelinkte berichten vooral zelf. Vorm zelf een opinie over de alhier genoemde punten.

De totale macht van de inlichtingendiensten en de partijen die ze steunen

Het grote nieuws deze week was wat mij betreft Vault7, de nieuwe WikiLeaks lek van duizenden documenten over de (overigens illegale) manier van werken van de inlichtingendiensten. En voordat je denkt dat dit ‘fake news' documenten zijn, of ‘alternative facts', is nog nooit betrapt op een nep-document en geen enkele overheidsmedewerker trekt ook dit lek in twijfel. Dit is echt.

De CIA breekt en masse in op onze smartphones (Android, Microsoft én iPhone), iPads en tablets, (web)servers, smartwatches, normale PC's (Windows, Mac en Linux), routers op internet en kabelmodems thuis, zowel bedraad als wireless. Alles wat ‘smart' is blijkt gehackt door de inlichtingendiensten. Men koopt hiervoor (met samenlevingsgeld!) zogenaamde ‘zero-day' kwetsbaarheden in van criminelen om toch vooral maximaal misbruik te kunnen (blijven) maken van alle computers om je heen. Ook het gebruik van normaliter beveiligde software (zoals Telegram) wordt op deze manier door de inlichtingendiensten omzeild en afgeluisterd. En laat je niet misleiden, de bekende multinationals helpen hier gewoon in mee.

De inlichtingendiensten zijn er voor ‘de veiligheid', maar niet *uw* veiligheid.

Smart TV's worden ook gehackt om je af te luisteren (TV's hebben tegenwoordig microfoons), idem apparaten als Siri, Cortana, Barbie, Amazon Echo, Google Assistant en Google Home. De geheimediensten sluipen ook bij jou naar binnen en opereren ongericht, grootschalig en stelselmatig. Zelfs auto's worden tegenwoordig gehackt (red: en gebruikt voor doelgerichte moord door inlichtingendiensten zoals de moord op Michael Hastings).

Zoals je reeds weet van Snowden doen de inlichtingendiensten dit met internationale samenwerking, grotendeels geautomatiseerd en zeer grootschalig. Elke telefoon heeft een achteringang, elk telefoontje wordt opgeslagen, elk verstuurde berichtje, elke email, elke tweet, elke facebook chat, whatsapp en snapchat, elke locatie waar je jouw telefoon mee naar toe neemt, overal waar je inlogt op internet, etc. Alles wat je bekijkt, doet en zegt wordt bewaard om later tegen je te kunnen gebruiken. En aanslagen worden er niet mee tegen gehouden, uw veiligheid is slechts het excuus. Het is uiteraard niet uw veiligheid die hier wordt beschermd.

De bevolking is staatsvijand #1 en is en masse schuldig bevonden

We leven in een panopticon en dit volledig ontspoorde gedrag van overheden werd mogelijk gemaakt door CDA, PvdA en VVD. In Nederland gaat dit namelijk precies zo. (Bericht gaat door onder afbeelding.)

Minister Sleepnet wint Big Brother Award

De Nederlandse inlichtingendiensten werken intensief samen met CIA, NSA, GCHQ. De lek betreft de CIA maar geldt ook voor haar Europese partners. De Nederlandse inlichtingendiensten verstrekken op grote schaal informatie aan CIA en co, gebruiken informatie van CIA en co, worden getraind door CIA en co. En de rol van uw ‘eigen' overheid? Die maakt dat allemaal mogelijk en ondersteunt het.

Is je privacy je nog wat waard? Stem dan op de PiratenPartij of Partij voor de Dieren. Ja, GL en D66 zijn zogezegd tegen het sleepnet, maar gebaseerd op activiteiten uit het recente verleden gaan die aan het alomtegenwoordige overheidsvoyeurisme zeer zeker niets veranderen. Die gaan het gedogen en uitbouwen na de volgende aanslag, de status quo moet immers geborgd blijven bij deze twee partijen.

De immigratie en de partijen die het opdringen

Ook deze week waren uiteraard op vele manieren de door de EU opgedrongen immigranten weer in het nieuws. Vooral ook met de NPO documentaire ‘Het Kaf en het Koren'. De documentaire zou uitgezonden worden op 14 februari vóór de verkiezingen, maar is toen verzet tot na de verkiezingen op 10 april.

Waarom is de docu uitgesteld tot na de verkiezingen? Omdat de documentaire duidelijk maakt dat immigrerende oorlogscriminelen van de Nederlandse Overheid gewoon vrij mogen rondlopen in Nederland. Iedereen is welkom, inclusief dus extremistisch religieuze oorlogsmisdadigers. Immigrerende oorlogscriminelen die vrij spel krijgen in Nederland, dat speelt PVV natuurlijk in de kaart, en dus werd de docu uitgesteld tot na de verkiezingen.

Je herkent direct weer de modus operandi van de EU, PvdA en VVD. Zo werd de EU Pensioen Unie recentelijk geheim gehouden tot na het Brexit referendum omdat het de Britten ‘zou beïnvloeden'. Natuurlijk: dat was belangrijke informatie, dus dat moest dus zo lang mogelijk geheim gehouden blijven. De bevolking moest toch eens weten… De EU gaf daarmee uiteraard zelf al aan dat de Pensioen Unie eigenlijk niet OK was. Je herkent het ook van het verzoek van Rutte om de plannen voor de EU geheim te houden, dat zou PVV in de kaart spelen. En ook dat verzoek geeft aan dat dit idee ook niet OK is.

En afgelopen week weer, Rutte had Turkije gevraagd het bezoek aan Nederland toch vooral uit te stellen tot na de verkiezingen, want ook hier: PVV. En hetzelfde eerder met de Turkije-deal over vluchtelingen. Rutte en Merkel hadden stiekem meer toegezegd dan werd gecommuniceerd. En daarmee geeft Rutte uiteraard aan dat de deal evenals dit bezoek niet OK zijn. Pieter Omtzigt ziet het trouwens wel weer goed.

De politieke kaste betracht steeds weer geheimhouding over het daadwerkelijk gevoerde beleid om toch maar vooral aan de macht te blijven op basis van onwaarheden. Het echte beleid moet dus geheim blijven, men moet de bevolking daarom structureel misleiden.

De TV-serie ‘Uit Europa'…

Kritische geluiden in de TV-serie die kennelijk wél uitgezonden mocht worden. Uitgezonden in de drie weken voor de verkiezingen is de timing zacht gezegd bijzonder. Kennelijk moest de staatstelevisie wel kritisch doen, maar dan niet teveel. Precies genoeg om vlak voor de verkiezingen de indruk te wekken dat de burger wordt gehoord. De serie ‘Uit Europa' is hoe dan ook de moeite waard en dan wellicht speciaal ook de aflevering van 8 maart.

Het blijkt weer dat de doelbewuste omvolking van Europa door de EU weinig goeds betekent voor de bestaande bevolkingen op het Europese continent die afgelopen decennia zeer duidelijk zonder volksvertegenwoordiging zijn komen te zitten. De bekende partijen dringen de massale immigratie en strategische omvolking namelijk voornamelijk zelf op. Dat is geen ongelukkig toeval, dat is sinds jaar en dag helaas precies zo gepland. En het resultaat wordt steeds duidelijker, integratie werkt niet. Zie vandaag weer de Turkse oproer in Rotterdam. (Die timing is geweldig!) De immigratie en integratie verloopt hoe dan ook niet goed voor de eigen bevolking en dat is geen toeval. Weet: Binnenkort geldt de dienstplicht in Nederland ook voor vrouwen. (Bericht gaat door onder de afbeelding.)

Uit Europa, aflevering 3.

Gelukkig komt het door de EU verplicht gestelde ‘humanitair asielvisum voorlopig trouwens nog even niet, maar dat is uiteraard slechts een kwestie van tijd. Je weet dat de EU op jouw belastinggeld een zeer lange adem kan hebben op dit type onderwerpen. Toch wordt deze opgelegde immigratie en direct daarop volgende nationalisatie vooral voortdurend opgedrongen en verdedigd door de ‘eigen' overheid.

De EU dringt migranten op, en alle oude partijkartel partijen helpen daarin maar wat graag: PvdA en VVD drongen het op als regeringspartijen, maar CDA, D66 en GroenLinks willen de immigratieprogramma graag verder uitbreiden. Die gaan hier echt niets aan veranderen. Stem dus anders. PvdA bedreigt nu trouwens zelfs hele lidstaten om meer migranten op te nemen!

Iedereen is kennelijk welkom, inclusief extreem religieuze oorlogscriminelen

Let op: deze discussie gaat nadrukkelijk niet over vluchtelingen voor oorlogsgeweld, deze discussie gaat over het importeren van mensen uit Afrika en de Balkan naar Europa en Nederland voor een gratis leven, op uw kosten. Deze mensen worden echter als pion gebruikt voor het destabiliseren van de samenlevingen in Europa en het bewust afbreken van de de Nederlandse identiteit. Destabilisatie van de samenleving door te verplichten haat te importeren.

En onder PvdA, VVD, CDA, D66 en GroenLinks beleid blijkt werkelijk iedereen welkom in Nederland, inclusief – leerden we deze week – oorlogscriminelen. Dat is het EU-dictaat en dat wordt precies zo uitgevoerd door de bekende partijen. Belangrijk hierin is het volledige behoud en bescherming van hun religie. De bedoeling hiermee is dat de bestaande samenleving zich aan dient te passen en van zichzelf wordt vervreemd in een soort kunstmatig gecreëerde oikofobie.

Het mag duidelijk zijn dat andere partijen realistischer zijn over de omvolking van Nederland, waaronder bijvoorbeeld Forum voor Democratie en VNL. Stem desnoods PVV als je geen andere opties ziet. Met zo al 6 miljoen nieuwe immigranten paraat voor EU nationalisering, denk goed na op welke partij je gaat stemmen op 15 maart. Stem anders!

Bekijk de afleveringen van ‘Uit Europa': Aflevering 1 (Nationale identiteiten), Aflevering 2 (Economische zekerheden) en afgelopen week Aflevering 3 (Vluchtelingen beleid).

In ander nieuws

Weer een blik op de bookmarks van afgelopen week:

De ziekte van Europa genezen

Vooraanstaand EU-parlementariër Guy Verhofstadt was deze week weer in het nieuws met een tirade op de Europese top: “We moeten de ‘ziekte' van Europa stoppen”.

“De EU zal volgens Verhofstadt niet overleven zonder een diepgaande federalisering. Overheden kunnen volgens Verhofstadt hun problemen niet oplossen omwille van hun obsessie met soevereiniteit. Schengen is iets fantastisch. Het is tijd, nu of nooit, om een sprong voorwaarts te maken in het Europese beleid.”

De ‘ziekte van Europa ‘ waar Verhofstadt naar refereert is uw Nederlandse nationaliteit, uw medezeggenschap en inspraak, de Nederlandse soevereiniteit en uiteraard de laatste restjes (lidstaat-)democratie. De oplossing voor deze ‘ziekte' van democratie? Meer EU en wel snel!

Verhofstadt is zo mogelijk de grootste federalist onder de eurofielen. Om de echte ziekte van de EU nog duidelijker te maken, deze groot federalist is als baas aangesteld over het uittreden van het VK. (Kansloos en stijlloos uiteraard.) En van welke partij is Verhofstadt het kopstuk … VVD66. Ja, in de EU zijn VVD en D66 één en dezelfde partij en trouwens in Nederland ook. En Verhofstadt is hun hoogste vertegenwoordiger. VVD66 is feitelijk één partij en trekt met twee verschillende merken verschillend publiek aan.

Kartel-bestrijding benodigd

Precies hetzelfde beleid op alle belangrijke punten, dat zie je trouwens vaak. Ik noem het de politieke monocultuur, het FvD noemt het een partijkartel en betogen kartel-bestrijding. Op nagenoeg alle belangrijke terreinen zijn PvdA, VVD66, CDA en GroenLinks namelijk één partij met één mening. De verschillen zijn slechts kleine details die kunstmatig uitvergroot worden met dik gedrukte koppen, onzinnige TV-debatjes en kunstmatige stempels als ‘links', ‘midden' en ‘rechts'. Dat is goed beschouwd onzin. Vertrouwde onzin, wellicht, maar onzin desalniettemin.

De Nederlandse politieke monocultuur is een neoliberalistisch en transatlantisch EU-monsterverbond. Uw belang is van geen belang, dient genegeerd te worden. Wil je geen anti-democratische Federale EU Overheid ingerommeld worden met een regering die bewust zo ver als mogelijk van je staat verwijderd? Stem dan niet op VVD66, maar ook niet op de andere eurofiele partijen CDA, PvdA en GroenLinks.

De macht van de zwevende kiezer

Op de afsprong nog wat goed nieuws. Er zijn meer zwevende kiezers dan ooit. Kennelijk weet 75% nog niet op welke partij ze zullen gaan stemmen. Dat zijn gelukkig revolutionaire getallen. Dat maakt meteen elke gepubliceerde poll totaal onbetrouwbaar. En dat geeft de bevolking een prachtige kans om nu eindelijk eens op nieuwe energie te stemmen. (Bericht gaat door onder de afbeelding.)

Bekijk bijvoorbeeld eens de programma's van Forum voor Democratie, VoorNederland/VNL, De Burger Beweging, Libertarische Partij, GeenPeil en (laat je niet afschrikken door de naam van) de Piratenpartij of de overige nieuwe partijen. Overweeg ook de Partij van de Dieren eens, die hebben een goed programma ook voor mensen.

Het recente gedrag van de genoemde partijen zijn een betere voorspelling voor de toekomst dan hun verkiezingsbeloftes. Wist u bijvoorbeeld dat VVD en Rutte u deze keer 1732 euro beloven precies zoals de belofte van 1000 euro bij de vorige verkiezingen? Kennelijk waren de excuses van Rutte over die leugens geen bal waard, hij doet het gewoon weer. Leer daar nu van. Wees wijs: Trap er niet meer in!

Stoot je niet meerdere keren aan dezelfde steen

Wat je ook doet, wil je verandering op bovenbeschreven vernedering, waanzin en sloopbeleid, stem dan vooral geen PvdA, D66, VVD, CDA of GroenLinks. Als we niet opletten wordt het nieuwe kabinet echter weer de oude politiek. Laat je dus niet verleiden om ‘strategisch' te stemmen op deze oude partijen. Er zijn deze verkiezingen echt geweldige alternatieven om voor te stemmen!

Accepteer echter vooral niet mijn advies, accepteer niet het advies uit de krant of van de radio en TV, ga niet blind op de corrupte en omgekochte stemwijzers. Denk zelf weer na. Negeer niet de gebeurtenissen van afgelopen jaren. Herinner het bedrog en oordeel zelf.

Dit is je kans, de kans die je nu hebt is haast uniek. Op 15 maart mag je stemmen:

Ga Stemmen en Stem Anders!

Als laatste nodig ik je uit om in de gaten te houden welke vreemde activiteiten het demissionaire PvdA/VVD kabinet de komende maanden nog gaat ondernemen. De geschiedenis leert: waarschijnlijk weer veel.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Girl Power! Dienstplicht in NL geldt binnenkort ook voor vrouwen

Iedereen is staatsvijand #1: AIVD en MIVD mogen gegevens met NSA blijven uitwisselen