in , ,

Grote Bankocalypse oefening op komst

12478989554 a55e8fbae4 Bank apocalypse1

Wanneer er ergens een specifieke grote oefeningen is dan is het tijd om alert te zijn.

Want, uit de geschiedenis is gebleken dat bij vrijwel iedere False Flag operatie er tegelijkertijd sprake was van een oefening.

De meest bekende is misschien wel de gelijktijdige oefeningen van bomaanslagen en een werkelijke aanval in de metro van London in 2005.

De kans dat dit toevallig tegelijkertijd voorkomt heeft men berekend op 3.715.592.613.265.750.000.000.000.000.000.000.000.000

Met de wetenschap dat Amerika en Engeland volgende week een grootschalige oefening zullen houden waarbij fictief één van de grote banken omkiepert, is het tijd om argwanend te worden.

De overheden van beide landen zullen op maandag simuleren dat er een bank “die te groot is om in elkaar te storten” toch in Washington onderuit zal gaan en men wil hiermee de effectiviteit van de bankenreguleringen in beide landen testen.

Men hoopt dat deze oefening zal aantonen dat men geleerd heeft van de vorige crisis en dat de nieuwe procedures ervoor zullen zorgen dat de belastingbetalers niet opnieuw opdraaien voor de gevolgen van een dergelijk ineenstorting.

Het eerste deel van de oefening bestaat uit het ineenstorten van een fictieve Amerikaanse bank met een grote vestiging in Engeland en later andersom.

De Ministers van Financiën zijn vol optimisme over de goede afloop van deze oefening en volgens de Engelse Minister John Osborne zal dit aantonen dat men wel degelijk heeft geleerd van de laatste crisis.

Ook de twee Centrale Banken, de Federal Reserve in Amerika en The Bank of England van ons buureiland zullen deelnemen aan deze oefening.

Het uiteindelijke doel van de oefening is dat de resultaten hiervan ook aan het publiek bekendgemaakt zullen worden en dat zij hierdoor gerustgesteld zullen zijn en ervan overtuigd dat hun geld veilig is bij de banken.

Vervolgens treffen we een merkwaardig verhaal in de Engelse krant The Standard.

Daar weet men te melden dat criminele bendes uit Rusland op het punt staan om een cyberroof uit te voeren bij bekende banken wereldwijd. Dit zou volgens een waarschuwing van Interpol, gaan om een bedrag van tenminste één miljard Dollar.

Lees verder via Niburu.

 

Foto via Abode of Chaos cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6288925844 9b1fca180e windmolens1

Windpark op zee levert niets op en kost de burgers komende tientallen jaren miljarden euro’s

8406519948 9ece12a238 vitamine c1

Weekend tip: Zelfgemaakte Vitamine C