in ,

Haagse steker Malek: “het was voor Allah, maar ik doe alsof ik ziek ben”

freebiespic / Pixabay

De Haagse Syriër Malek F. (32), die op Bevrijdingsdag vorig jaar drie mensen neerstak in Den Haag, krijgt vandaag te horen welke straf justitie eist. Deskundigen stellen dat de geradicaliseerde Syriër volledig ontoerekeningsvatbaar moet worden verklaard.

Zelf zegt hij dat hij het ‘voor Allah deed’, zo citeerde de officier van justitie een afgetapt telefoongesprek van Malek F.: ,,Maar ik doe alsof ik geestelijk ziek ben”, zei hij.

Na zijn arrestatie verklaarde hij: ,,Als ik dood was gegaan, was ik een martelaar geweest.”

Bij de steekpartij nabij de Haagse Hogeschool raakten drie mensen zwaargewond. F. riep ‘Alluha akbar’ tijdens zijn aanval, ook had hij op Facebook gepost dat ‘alle ongelovigen moeten lijden’. Justitie vermoedt terroristische motieven.

Deskundigen die F. hebben geobserveerd, stellen dat hij extremistische ideeën had. Verder blijkt…

Lees verder bij de bron: destentor.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug Sturen Is Mijn Motto
1 jaar geleden

Merkel had nog zo gezegd dat wij hoogopgeleide vluchtelingen zouden krijgen die onze economie zouden versterken. Wat in werkelijkheid gebeurde is dat een ongecontroleerde stroom gelukzoekers de EU binnenviel …. Burgers wisten beter na 50 jaar ervaring met moslims en waarschuwden onmiddelljik de politiek, maar die wist zoals altijd beter of verschool zich achter de EU en VN.
Dit is de zoveelste immigrant uit een totaal andere cultuur die denkt dat hij iedere niet moslim wel kan afslachten, iedere vrouw kan verkrachten, iedere vrouw voor hoer uitmaken en dat het gastland zich moet aanpassen aan de moslim.
Het is duidelijk dat de EU en de NL overheid een zeer grote fout hebben gemaakt door immigranten toe te laten. En tot de dag van vandaag zien de burgers met lede ogen aan hoe de EU en landen een giga schade veroorzaken.
Het is nu aan de overheid die met duidelijk beleid alles doet om de moslims terug te sturen naar waar zij vandaan kwamen. Islam is een politieke stroming en niet een religie. Moslims willen zich niet aanpassen en bij dergelijk gedrag kunnen landen maar een ding doen: TERUG STUREN.

Met één druk op de knop van de computer en je bent opeens verdacht van fraude

Kabinet negeert activistisch Urgenda-klimaatvonnis