in , , ,

Het begint! Europees Parlement: Meer actie tegen propaganda Rusland en IS

Welkom op deze “nep-nieuws” website. Sinds de Amerikaanse MSM heeft gepleegd door Hillary weinig subtiel, across-the-board, te ondersteunen, zijn de powers-that-be in paniek. De dagelijkse propaganda-riedeltjes op tv, in krant en tijdschrift komen niet meer aan bij het publiek. Sterker, het publiek reageert zelfs afwijzend op de boodschappen en gaan op zoek naar alternatieven. Het labelen van alles buiten de MSM als “alu-hoedje” en “samenzweringstheorie” werkt niet meer, het volk voelt wanneer het in de zeik wordt genomen.

Tijd voor tegenmaatregelen. Naast de lancering van de “Fake News” campagne om “conspiracy theory” om te labelen en nieuw te verkopen, moeten ook concrete stappen ondernomen worden. Wat met kinderporno, jihad-sites en andere kapstok-excuses om door te voeren niet lukte, gaan eerst de corporations Facebook en Google voor hun broodmeesters doorvoeren: het filteren van nieuws. U BENT NAMELIJK TE DOM OM ZELF TE LEZEN EN TE DENKEN EN U HEEFT BOVENDIEN EEN TERE ZIEL.

Daarnaast stuurt de “vijand” ook de nodige propaganda de lucht in. De EU, het baken van non-democratie, heeft daarom besloten om mee te liften op de “fake news” golf en wil een handvol Russische nieuwsagenturen gelijk stellen aan bijvoorbeeld ISIS-News of Jihadi-international. RT (dat toevallig een paar weken geleden door de Britse regering een Britse bank financieel werd drooggelegd (poging mislukt)) of Sputnik (veel gelezen op deze fake-news website) zijn gevaarlijk voor de burgertjes van de EU (iedereen die tot 3 kan tellen, kijkt door de agenda van RT heen. Komt ook omdat ze daar geen geheim van maken in tegenstelling tot “onze” agenturen die het sprookje van “vrije pers” nog steeds verkopen) . Vergeet vrijheid van meningsuiting of nieuwsgaring, het is tijd om het masker te laten vallen.

Leuk bijeffect van Trump: het media-monster is gewond en gaat nu fijne, totalitaire dingen doen via de -muppets. Enjoy the “fake news” Show.

https://www.rt.com/news/367922-eu-resolution-russian-media/

via

: ‘Meer actie tegen propaganda en IS'

De moet meer doen tegen de toegenomen propaganda van Rusland en terroristische organisaties als IS. Het Europees Parlement riep woensdag op tot versterking van het negen man sterke EU-team dat ,,desinformatieaanvallen” probeert te pareren.

De propaganda zaait en twijfel en verdeelt de EU, aldus het parlement. Om het publiek weerbaarder te maken zouden bewustwordingscampagnes, onderwijs en media moeten worden ingezet.

Steeds meer landen hebben door dat Rusland zich sinds de agressie in Oekraïne schuldig maakt aan het verspreiden van valse informatie en propaganda via denktanks, tv-zenders als Russia Today en , aldus de Poolse parlementsrapporteur Anna Fotyga. Het Kremlin financiert volgens haar ook Europese populistische en extreem-rechtse politieke partijen die anti-EU zijn.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken wees de aantijgingen af en sprak in Russische media van ,,discriminatie”. Het parlement zou bang zijn voor het ,,effectieve'' werk van de Russische pers.

Lees verder via de Bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NASA-wetenschappers: Onmogelijke ruimtemotor EmDrive werkt

Patiënt de dupe van beperkende voorwaarden zorgverzekeraars