in

British Medicines Agency bevestigt bijwerkingen van coronavaccins: Miskraam, beroerte, blindheid

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Een officieel rapport van het British Medicines Agency onthult verdere van de , waarvan sommige fataal zijn. In totaal hadden eind januari meer dan 30.000 gevaccineerde mensen meer dan 100.000 ongewenste vaccinatiereacties gemeld. Opvallend zijn 13 mensen die direct na de blind werden, 8 miskramen en in totaal 236 dodelijke gevallen.

De lijst met bijwerkingen en bijwerkingen van coronavaccinaties wordt steeds langer. Een rapport van de British Medicines & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA, de vergunningverlenende en toezichthoudende autoriteit voor geneesmiddelen in Groot-Brittannië vergelijkbaar met het Paul Ehrlich Instituut in Duitsland) voegt nu blindheid en miskraam toe aan de vaccinreacties die al bekend zijn, zoals pijn, aangezichtsverlamming en bloedziekte . Het rapport is bijgewerkt op 11 februari en bevat meldingen van bijwerkingen vanaf de start van de vaccinatiecampagne op 9 december tot eind januari.

Volgens officiële informatie stierven in Groot-Brittannië “meer dan 110.000 mensen binnen 28 dagen na een positieve coronatest”. Daarentegen zijn er ongeveer vier miljoen mensen die positief testten, waarbij de overzeese koloniën (inclusief Gibraltar, Kaaimaneilanden, Bermuda) een paar duizend gevallen droegen. Dit resulteert in een sterftecijfer van ongeveer 2,5 procent, wat ongeveer gelijk is aan het sterftecijfer van gewone griep .

Meer bijwerkingen bij AstraZeneca

Net als bij VAERS in de , de Britse kunnen vermoede bijwerkingen en ongewenste vaccinatie reacties in de zogenaamde “rapporteren Gele kaart regeling ” en tonen een drug een “gele kaart”. Volgens het regeringsrapport hadden eind januari 9.262.367 mensen één vaccinatie gekregen en hadden 494.206 mensen twee vaccinaties gekregen. In dezelfde periode verzamelden zich in totaal 32.139 gele kaarten met meer dan 100.000 individuele reacties. De eerste meldingen zijn gedateerd 9 december, de eerste dag van vaccinaties.

Ongeveer tweederde van de meldingen en bijna 60.000 individuele reacties in het “gele kaartschema ” hebben betrekking op het vaccin van Pfizer / BioNTech . Met uitzondering van 72 gevallen waarin de fabrikant niet werd gespecificeerd , komt de rest voor rekening van AstraZeneca. Hoewel het Moderna- sinds 8 januari ook in het VK is goedgekeurd, vermeldt het regeringsrapport het niet.

De verdeling van de rapporten over de vaccins geeft ongeveer de toegediende vaccins weer. Wel valt op dat een rapport over AstraZeneca gemiddeld vier individuele reacties bevat, terwijl er voor Pfizer / BioNTech “slechts” ongeveer 2,5 reacties per gele kaart zijn. Zoals “dailyexpose.co.uk” berekent, meldde ongeveer één op de 333 gevaccineerde mensen bijwerkingen of bijwerkingen. In reële termen kunnen deze echter nog vaker voorkomen, “aangezien sommige gevallen misschien niet zijn gemeld bij de gele kaart”.

of AstraZeneca ook in Duitsland tot bijwerkingen leidt, ontdekten de ambulancebewakers in de wijk Minden-Lübbecke onlangs ook. Nadat werknemers op korte termijn gebruik hadden gemaakt van een vaccinatieaanbod bij AstraZeneca – het vaccin is niet goedgekeurd voor mensen ouder dan 65 jaar – hebben verschillende werknemers zich ziek gemeld. “De reddingsdienst was in de tussentijd niet optimaal opgezet”, zei stadswoordvoerder Florian Hemann daarop op de “Westfalen-Blatt”. Naburige reddingsstations en de DRK hielpen.

Naast de bijwerkingen en reacties die bekend zijn uit de vaccinatiestudies van de fabrikanten, omvat het “gele kaartschema” ook andere.
Bijwerkingen van coronavaccins

Blindheid

In totaal hebben de rapporten betrekking op 1.280 oogziekten. “Optische handicap en blindheid (behalve kleurenblindheid)” werden gerapporteerd in 53 rapporten met betrekking tot Pfizer / BioNTech [opmerking van de redactie: zie pagina 8] en 26 gele kaarten voor AstraZeneca [p. 6] en een rapport zonder het vaccin te noemen [p. 4] . In dertien gevallen (5 Pfizer, 8 AstraZeneca) spreken de rapporten van (volledige) blindheid na vaccinatie.

Beroerte

In 43 gevallen (Pfizer / BioNTech 32 [p. 31], AstraZeneca 11 [p. 24]) meldden de getroffenen (of hun overlevenden) cerebrovasculaire accidenten na een Pfizer-vaccinatie. Het plotseling afsterven van hersencellen door zuurstofgebrek als gevolg van het onderbreken van de bloedtoevoer door een verstopping of scheuring van een slagader naar de hersenen wordt ook wel beroerte genoemd. In zeven gevallen – 3 na Pfizer / BioNTech, 4 na vaccinatie met AstraZeneca – eindigde dit fataal.

Beëindiging van zwangerschap en miskraam

Vanwege onvoldoende gegevens hebben noch Pfizer / BioNTech, noch AstraZeneca en Moderna hun vaccins voor zwangere vrouwen goedgekeurd. De effecten van mRNA-vaccinaties op vruchtbaarheid of moeders die borstvoeding geven, zijn ook onbekend. De Britse regering van haar kant kondigde voorafgaand aan de vaccinatiecampagne aan dat “vrouwen in de vruchtbare leeftijd vóór vaccinatie moeten worden uitgesloten van zwangerschap [en] zwangerschap moeten vermijden gedurende ten minste twee maanden na de tweede dosis”.

Niettemin bevat het “gele kaartschema” voor Pfizer / BioNTech acht [p. 36], voor AstraZeneca negen [p. 28] Vermoedelijke zwangerschapsgerelateerde gevallen. Ongeveer de helft hiervan heeft betrekking op “spontane abortus”, in het Duits spontane abortussen of miskramen. In twee gevallen resulteerde de vaccinatie met AstraZeneca in vroegtijdige weeën en vroegtijdige breuk van de vruchtzak.

De rapporten bevatten ook 107 gezichtszenuwaandoeningen na vaccinaties met Pfizer / BioNTech, waaronder verlamming, parese en spasmen. Na vaccinaties van AstraZeneca zijn tot nu toe 17 meldingen ontvangen. Verlamming in andere delen van het lichaam trad op in ten minste 21 gevallen (Pfizer 15, AstraZeneca 5, geen classificatie 1). In de meeste gevallen verdwenen de symptomen van verlamming na een paar dagen.

Sterfgevallen

Ook in het VK worden sterfgevallen gerapporteerd in chronologische volgorde van vaccinaties. De rapporten omvatten in totaal 236 dodelijke gevallen. 141 hiervan worden expliciet vermeld als “sterfgevallen”, in alle andere gevallen wordt een andere bijwerking met fatale afloop genoemd. 76 zaken hebben betrekking op het Pfizer / BioNTech-vaccin [p. 13], 64 zaken over AstraZeneca [p. 10]. Eén geval is niet toegewezen aan het vaccin [p. 6].

Bijzonder opvallend onder de sterfgevallen zijn 15 gevallen van “plotselinge dood” (negen bij Pfizer / BioNTech, zes bij AstraZeneca) die volgens “dailyexpose” “onmiddellijk na vaccinatie dood vielen”.

Tussentijds rapport van de Britse overheid

Met het oog op deze cijfers legt de MHRA uit:

Lees verder bij de bron: SDB

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vac1

Lareb: 35 meldingen van overlijden na vaccinatie coronavaccins

rechter 1539889230

Viruswaarheid wraakt rechter in hoger beroep avondklok, zitting geschorst