in , , ,

Hier komt het vaccin-abonnement: BioNTech baas zegt dat jaarlijkse prik nodig is vanwege mutaties

vaccinzombies 02a 557x300 1

Ugur Sahin, CEO van BioNTech, kondigde de “volgende generatie” tegen aan voor 2022.

Dit is nodig, zei hij, omdat nieuwe stammen van het waarschijnlijk vaccins zullen omzeilen (vaccindoorbraak). Het virus zal blijven en zich aanpassen. Het immuunsysteem alleen kan het niet bestrijden, zei Sahin.

Dus mensen kunnen uitkijken naar een vaccinabonnement, bericht Kornelia Kirchweger.

Natuurlijk immuunsysteem wordt ontkent

Er is geen reden om aan te nemen dat de volgende generatie van het virus voor het immuunsysteem gemakkelijker te hanteren zal zijn dan de huidige, zei hij. De volgende vaccins zullen worden “afgestemd” op de komende veranderingen in het Corona-virus.

Hij heeft niet uitgelegd wat deze veranderingen inhouden en hoe hij nu al weet hoe ze zullen uitpakken. Maar het virus zal blijven, het virus zal zich blijven aanpassen, zei de gloednieuwe vaccinmiljardair Sahin.

Men zou er niet van kunnen uitgaan dat het immuunsysteem dit gemakkelijker aankan. Sahin negeert studies die het tegendeel aantonen: namelijk dat mensen die een Covid infectie achter de rug hebben beter beschermd zijn tegen de Deltavariant dan degenen die gevaccineerd zijn met /Biontech.

Uit de studie blijkt ook dat gevaccineerden een hoger risico lopen in het ziekenhuis te worden opgenomen dan degenen die een infectie doormaakten zonder te zijn gevaccineerd. Vooral 60-plussers worden getroffen.

Argument voor vaccinabonnement: virus ontsnapt aan het “

Het zou een voortdurende ontwikkeling zijn, en deze is nog maar net begonnen. Sahin impliceerde dus indirect: voor eeuwig en altijd. Andere farmaceutische vaccinsouteneurs, zoals Albert Bourla van Pfizer, zijn dezelfde mening toegedaan.

Bourla gelooft dat er meer nieuwe varianten zullen opduiken die bestand zijn tegen de huidige vaccins.

Hij is van mening dat in de toekomst een jaarlijkse vaccinatie verplicht zal moeten zijn – een vaccinabonnement, met andere woorden. “Maar we weten het niet echt, we moeten de gegevens afwachten.”

De beweringen van Sahin en Bourla zijn niet uit de lucht gegrepen: uit een onlangs gepubliceerde studie blijkt namelijk dat bij mensen die met Pfizer werden behandeld, de antilichamen tegen Covid-19 en de Delta-, Beta- en Mu-varianten aanzienlijk zijn afgenomen.

Volgens onderzoekers van de Stanford University is dit effect immens: namelijk met een factor tien binnen zeven maanden.

's vaccinatiewaanzin: “ongevaccineerd” ondanks twee vaccinatiedoses

In Israël wordt het vaccin van Pfizer toegediend. De derde prik is daar verplicht als men wil deelnemen aan het dagelijkse leven. De vorige vaccinatiestrategie heeft niet gewerkt.

Meer dan ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030paus 464x300 1

Agenda 2030 – “You’ll own nothing and be happy”: Huizenprijzen zijn in 3 maanden gestegen met een gestoorde 19%

Vaccination Corona Group  - Alexandra_Koch / Pixabay

Gewoon, net over de grens: Franse Senaat dient wetsvoorstel in om COVID-19 vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen