in , , ,

Hoe u nu garant staat voor bergen goedkoop geld in het Midden Oosten

Via Vrijspreker komt een bijzonder inzicht, namelijk hoe u garant komt te staan voor obligaties in het Midden Oosten. Net als dat Nederlanders via de garant staan voor goedkope staatsobligaties in Griekenland, Italië, Portugal, etc, gaan Nederlanders nu ook garant staan voor goedkope obligaties voor het Midden Oosten.

De Wereldbank besliste zonet de kasbonsluis open te zetten voor landen in en het Midden-Oosten. Een onzalige alliantie tussen de Wereldbank Groep en de Bankengroep van Islamitische Ontwikkeling slaat de handen in elkaar om met van “donorlanden” (lees: het Westen) artificieel goedkope bonds op de markt te gooien, zodat islamitische landen op de pof kunnen “investeren”.

Lees: u en ik zullen meebetalen aan de op de volgende ladingen kalasjnikovs en kromzwaarden. We subsidiëren dus onze eigen ondergang.

De Wereldbank gaat het Midden Oosten dus overspoelen met veel goedkoop geld, met garanties op de kosten van de donor landen, i.e. overheden en bankiers (u dus!) uit het westen. En met al dat goedkope geld komen uiteraard veel nieuwe schulden! Je hoeft geen helderziende te zijn om de volgende vraag te beantwoorden: Wat kan hier mis gaan? Dit plan wordt uiteraard weer volledig gesteund door de Verenigde Naties en de Wereldbank, twee van de grootste NWO-organisaties.

Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alweer 4 jaar geleden, waarom wilde het wilde westen af van Muammar Gaddafi?

Griekse salade met Brussels lof