in , , ,

Lagarde (opperhoofd ECB) geeft toe dat de digitale euro (CBDC) er komt voor financiële controle van burgers

handel 1540410374
TheDigitalArtist / Pixabay

Twee Russische komedianten doen zich voor als hoge types en slaagden erin om ECB-baas Christine Lagarde aan de lijn te krijgen. Ze dacht dat president Zelenski aan de andere kant van de lijn zat.

Vovan en Lexus ontlokten haar opvallende uitspraken: de CBDC gaat wel degelijk over controle. Lagarde geeft toe dat deze digitale euro in staat zal zijn om controle uit te oefenen op wat we uitgeven. Een controlestaat dus.

Lagarde deed nog een opmerkelijke uitspraak. Ze zei dat Nederlanders enthousiast zijn over de digitale euro.

Opmerkelijk gesprek

FVD-Kamerlid Ralf Dekker spreekt van een ‘opmerkelijk gesprek’. Hij wijst erop dat dit groot nieuws is in Duitsland, maar dat het hier in Nederland nauwelijks wordt genoemd.

“Dus dit is wat Rutte Lagarde tijdens de thee vertelt,” reageert jurist Sietske Bergsma. “Je krijgt toch een behoorlijk inkijkje zo. Dat verdelen van de volken in de EU op grond van buigzaamheid, en dat voorop stellen. Protesten zijn voor hun slechts een volksaard-dingetje, geen inhoudelijk verzet via politieke weg. Die weg is allang afgesloten voor Lagarde.”

Ze zegt het echt

Financieel journalist Arno Wellens schrijft: “Ze zegt het echt. Iedereen verdacht.”

“Wij worden bestuurd door ‘rovers’,” zegt financieel expert Ab Flipse.

Eerder deden Vovan en Lexus zich voor als een Amerikaanse oud-ambassadeur. De Oekraïense minister Koeleba gaf in gesprek met het komische duo toe dat Kiev achter de explosies op de Krimbrug zat.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
BBB controled

BoerBurgerBeweging (Build Back Better) is een creatie van Bayer-Monsanto en de chemische industrie

Scherm­afbeelding 2023 03 21 om 20.33.14

Nigeria (eerste land ter wereld met CBDC)… Water alleen beschikbaar met een QR-code