in

Hoogzwangere vrouw weigert coronatest voor baby, krijgt te horen dat kind toebehoort aan de staat

3836251365 c33977b2ae vaccinate1

Er zijn schokkende beelden opgedoken uit Groot-Brittannië van een hoogzwangere vrouw die een coronatest voor haar baby weigert en vervolgens van verpleegsters te horen krijgt dat haar kind toebehoort aan de staat.

De moeder zegt dat haar ongeboren baby van haar is, maar de verpleegsters beweren dat dit na de geboorte niet langer het geval is.

“Dus als de baby eruit is, is hij niet meer van mij?” vraagt ze. “Ik heb hem op de wereld gezet, mijn bloed stroomt door zijn aderen.”

Walgelijk

Haar echtgenoot bemoeit zich er vervolgens ook mee: “Ze gaan mijn baby niet testen op . Genoeg. Ze zeggen dat ze de beveiliging erbij halen als we niet instemmen. Weten jullie dat dit viral gaat? Dit is walgelijk.”

De moeder herhaalt vervolgens dat ze niets te zeggen hebben over haar kind. Ze maakt duidelijk dat ze weten welke rechten ze ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sheeple 326x159

University College London: Covid vaccins verliezen na slechts 6 weken hun werking

4566635079 06ef025b77 camera safety1

Controlestaat wordt opgetuigd voor social-ID: Camera’s in alle NS-treinen per 2022