in ,

University College London: Covid vaccins verliezen na slechts 6 weken hun werking

Researchers van de ‘Virus Watch’ divisie van de University College (UCL) zijn tot de conclusie gekomen dat de Covid-19 vaccins al na 6 weken hun veronderstelde beschermende werking verliezen.

Dat betekent dat iedere gevaccineerde iedere 2 of 3 maanden nieuwe ‘booster shots’ zal moeten krijgen, waarmee het ‘vaccinabonnement’ dat we ruim een jaar geleden voorspelden, realiteit wordt.

Bloedonderzoek wijst keer op keer uit dat de vaccins de rode bloedcellen veranderen en beschadigen, waardoor die gaan klonteren. Bij de meeste gevaccineerden duurt het enige maanden tot hooguit enkele jaren voordat zij hier ernstige gevolgen van beginnen te ondervinden.

Uit bloedanalyse van 552 ‘gevaccineerde’ mensen van voornamelijk 50 tot 70 jaar oud blijkt dat de antilichamen die zouden zijn ontstaan door de Pfizer en AstraZeneca vaccins al na anderhalve maand beginnen af te nemen. Bij sommigen is de zogenaamde ‘vaccin immuniteit’ in minder dan 3 maanden met meer dan de helft verminderd.

Ondanks totaal falen gaan ‘vaccinaties’ gewoon door

Sinds vorig jaar werd de bevolking door de mainstream media gebombardeerd met propaganda dat maximaal twee injecties je zouden beschermen tegen Covid-19. Kritische wetenschappers en andere experts wezen er meteen op dat dit hoogstwaarschijnlijk grote onzin is.

Ze werden ervoor verketterd als ‘’ verspreiders, maar blijken nu andermaal gelijk te hebben gekregen.

Ondanks dit totale falen van hun ‘heilige’ injecties willen de vaccinatiegelovigen van geen wijken weten. Eleanor Riley, professor immunologie aan de Universiteit van Edinburgh, beweert bijvoorbeeld dat de resultaten ‘verwacht’ waren, en ‘niet noodzakelijk een probleem vormen’.

Nee, niet als het van meet af aan al de bedoeling was om mensen tot in het oneindige ‘booster shots’ te geven. Die zouden volgens haar ‘nodig’ zijn om de ‘verspreiding’ van de ziekte te verminderen, een claim waar overigens nog steeds geen enkel bewijs voor is geleverd.

Permanent aan de boostershots

Integendeel: er komt wèl steeds meer bewijs dat de Covid injecties juist de ‘varianten’, waar de media valselijk de ongevaccineerden de schuld van geven, veroorzakenen de gevaccineerden hier door de injecties extra kwetsbaar voor zijn. Tegelijkertijd blijkt uit een nieuwe studie dat natuurlijk opgebouwde immuniteit (dus ZONDER vaccinatie) hoogstwaarschijnlijk wèl levenslange bescherming biedt. (1)

De als ‘vaccins’ verpakte experimentele mRNA gentherapie injecties vormen op zijn best een fantastisch nieuw verdienmodel voor . Dwing met behulp van argeloze of gewetenloze politici de hele wereldbevolking permanente booster shots in hun lichamen te laten spuiten, en verdien dan ook nog eens miljarden aan de vele (chronische) ziekten en stoornissen die mensen hierdoor krijgen.

30% tot 60% heeft nu al vorming bloedpropjes

En dat dit gaat gebeuren, staat eigenlijk wel vast. Diverse onderzoeken onder gevaccineerden in onder meer en wezen uit dat zeker 30% tot ruim 60% nu al bloedpropjes aan het ontwikkelen is. Zelfs kerngezonde jonge mensen kregen na vaccinatie last van hartspierontsteking (myocarditis en pericarditis). Een belangrijke reden voor het ontstaan daarvan zijn verstopt geraakte bloedvaten, haarvaten en aderen.

We rekenden u onlangs voor dat als de bevindingen van (huis)artsen in Duitsland, Canada en Groot Brittannië internationaal maatgevend zijn, er de komende paar jaar tussen de 150.000 en 400.000 Nederlanders zullen overlijden door bloedpropjes.

De Britse arts dr. Van Welbergen, met meer dan 40 jaar ervaring, liet het bloed van zijn patiënten die met Moderna waren geïnjecteerd onder de microscoop onderzoeken. De resultaten waren schokkend: tal van rode bloedcellen bleken te zijn beschadigd, waardoor ze niet meer ‘glad’ door de bloedvaten stromen, maar begonnen te klonteren. Op de foto’s leek het alsof de patiënten aan het guillain-barrésyndroom of MS leden, zoals op deze afbeeldingen te zien is (géén foto’s):

‘De Covid vaccins zijn helemaal geen vaccins,’ herhaalt Mike ‘Natural News’ Adams nog eens. ‘Het zijn gen-manipulerende, giftige injecties die het menselijke bloed doen klonteren. Toevallig is een virale infectie de meest voorkomende oorzaak van myocarditis, dus is Covid de perfecte dekmantel voor het feit dat de vaccins ontstoken harten en bloedpropjes veroorzaken.’

De mRNA vaccins doen het lichaam vervolgens proteïnen en prionen produceren, die langzaam bloedvaten en aderen gaan verstoppen. Sommige Covid gevaccineerden krijgen al heel snel last van trombose en embolieën, en worden ernstig ziek of sterven. Bij de meeste anderen ontwikkelen de symptomen zich in de loop van enkele maanden tot jaren.

‘Onweerlegbaar bewijs’ van enorme schade aan bloedcellen

Pharma expert en researcher dr. Jane Ruby presenteerde tijdens een interview met het onafhankelijke mediakanaal Stew Peters TV ‘onweerlegbaar bewijs’ in de vorm van foto’s van bloedcellen van de patiënten van de eerder genoemde dr. Van Welbergen: (links: gezonde bloedcellen, rechts: door Covid ‘vaccin’ aangetaste bloedcellen):

De goudkleurige buisvormige delen ‘lijken treffend op (het voor mensen giftige) grafeenoxide dat Spaanse (universitaire) researchers onder microscoop ontdekten toen ze het Pfizer vaccin onderzochten (Zie ook ons artikel van 17 juli: (/ Wel of geen grafeenoxide in het Pfizer vaccin?). Dr. Van Welbergen ontdekte nog iets anders, namelijk de vorming van grote, witte bloedlichaam-achtige structuren met vreemde witte ‘stipjes’ erin.

Deze stipjes bleken onder een fluorescerende lamp …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
person holding white and black labeled bottle

Oeps: corona vaccin maker Pfizer roept kankerverwekkend antirookmedicijn terug

Hoogzwangere vrouw weigert coronatest voor baby, krijgt te horen dat kind toebehoort aan de staat