in

IPCC lid: Al 18 jaar geen opwarming meer: Westerse pers negeert record hoeveelheid ijs Antarctica

11822809516 cc7fe8abce Antarctica1

De Westerse pers negeert dat er begin juli een absolute record hoeveelheid zeeijs op Antarctica werd gemeten. Dit door satellieten vastgestelde feit mag natuurlijk niet aan de grote klok worden gehangen, want anders zou het volk wel eens kunnen gaan twijfelen aan het CO2/opwarmingssprookje, waar vooral banken en bedrijven dankzij miljarden subsidies –opgebracht met door u betaalde milieubelastingen- schatrijk door worden. Tevens zouden milieubewegingen zoals Greenpeace onmiddellijk hun bestaansrecht en donaties kwijtraken.

Sinds het begin van de metingen met satellieten in 1979 lag er nog nooit zóveel ijs zeeijs op Antarctica, namelijk 2112 miljoen vierkante kilometer. Interessant is dat er ook in de Noordelijke IJszee dit jaar opnieuw meer ijs wordt verwacht. De prognose voor september, als de hoeveelheid zeeijs op de Noordpool na de zomer traditioneel het laagst is, bedraagt 4,7 miljoen vierkante kilometer, wat duidelijk meer is dan de diepterecords uit 2007 en 2012. (1)

IPCC-auteur: Al 18 jaar geen opwarming

In een interview met Elsevier gaf klimaateconoom en IPCC-auteur Richard Tol toe dat hij ‘in september (2014) tegen eerstejaarsstudenten kan zeggen dat de aarde sinds hun geboorte niet warmer is geworden.’ Daarmee bevestigde hij alle onafhankelijke wetenschappelijke bevinden, namelijk dat alom rondgebazuinde opwarming al 18 jaar niet bestaat. (2)

Ondanks het feit dat alle klimaatmodellen van de gevestigde ‘wetenschap’ er tot nu toe volledig naast blijken te zitten, blijft de UNEP, de milieutak van de VN, vrolijk een compleet uit de lucht gegrepen temperatuurstijging van maar liefst 6 graden voorspellen. (3)

Begin januari kwam een groep klimaat’wetenschappers’, die Global Warming hoopten te bewijzen door te laten zien dat het ijs op Antarctica aan het smelten is, dagenlang muurvast te zitten in het ongekend dikke ijs. Een Chinese ijsbreker die te hulp schoot, overkwam hetzelfde. Uiteindelijk moesten de bemanningen per helikopter worden geëvacueerd.

via xandernieuws.punt.nl

Foto via NASA Goddard Photo and Video cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blog marktwerking in de zorg 82 miljard meer uitgaven in 3 jaar petitie orange monday1

Marktwerking in de Zorg? Schokkend: ruim 80 miljard meer uitgaven in 3 jaar!

2014 08 18 16 42 50.wereld 2014 crisis islam 01a1

Onlusten en geweld: Overgrote deel van de wereld nu crisisgebied