in

IPCC lid: Al 18 jaar geen opwarming meer: Westerse pers negeert record hoeveelheid ijs Antarctica

De Westerse pers negeert dat er begin juli een absolute record hoeveelheid zeeijs op Antarctica werd gemeten. Dit door satellieten vastgestelde feit mag natuurlijk niet aan de grote klok worden gehangen, want anders zou het volk wel eens kunnen gaan twijfelen aan het CO2/opwarmingssprookje, waar vooral banken en bedrijven dankzij miljarden subsidies –opgebracht met door u betaalde milieubelastingen- schatrijk door worden. Tevens zouden milieubewegingen zoals Greenpeace onmiddellijk hun bestaansrecht en donaties kwijtraken.

Sinds het begin van de metingen met satellieten in 1979 lag er nog nooit zóveel ijs zeeijs op Antarctica, namelijk 2112 miljoen vierkante kilometer. Interessant is dat er ook in de Noordelijke IJszee dit jaar opnieuw meer ijs wordt verwacht. De prognose voor september, als de hoeveelheid zeeijs op de Noordpool na de zomer traditioneel het laagst is, bedraagt 4,7 miljoen vierkante kilometer, wat duidelijk meer is dan de diepterecords uit 2007 en 2012. (1)

IPCC-auteur: Al 18 jaar geen opwarming

In een interview met Elsevier gaf klimaateconoom en IPCC-auteur Richard Tol toe dat hij ‘in september (2014) tegen eerstejaarsstudenten kan zeggen dat de aarde sinds hun geboorte niet warmer is geworden.’ Daarmee bevestigde hij alle onafhankelijke wetenschappelijke bevinden, namelijk dat alom rondgebazuinde opwarming al 18 jaar niet bestaat. (2)

Ondanks het feit dat alle klimaatmodellen van de gevestigde ‘wetenschap’ er tot nu toe volledig naast blijken te zitten, blijft de UNEP, de milieutak van de VN, vrolijk een compleet uit de lucht gegrepen temperatuurstijging van maar liefst 6 graden voorspellen. (3)

Begin januari kwam een groep ’wetenschappers’, die Global Warming hoopten te bewijzen door te laten zien dat het ijs op Antarctica aan het smelten is, dagenlang muurvast te zitten in het ongekend dikke ijs. Een Chinese ijsbreker die te hulp schoot, overkwam hetzelfde. Uiteindelijk moesten de bemanningen per helikopter worden geëvacueerd.

via xandernieuws.punt.nl

Foto via NASA Goddard Photo and Video


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wake Up Call
2 jaren geleden

Wat meer zorgen baart dan die hele opwarming of afkoeling zijn de mensen (zijn het wel mensen??) die achter al deze zaken zitten en die de mensheid aan alle kanten belagen met foute informatie en een hoop ellende. Het is een groep die achter de schermen zeer actief is en op alle lagen waar beslissingen worden genomen manipulaties uitvoeren. Zij zijn al heel veel jaren bezig met deze voorbereidingen voor de vorming van een wereldregering en de schaal waarop een en ander plaats vindt is onvoorstelbaar. Deze mensen zijn er op uit om oorlogen te laten ontstaan, landen tegen elkaar op te zetten, regeringen foute belissingen te laten nemen, mensen tegen elkaar op te zetten zoals de massa immigratie van moslims waarvan een kind kan zien dat dat niet werkt, die de gezondheidszorg en de pharma industrie tot een monster hebben gemaakt, de bankensector, satanische moorden. De reeks is met geen pen te beschrijven.
Als het inderdaad Lucifer of Satan is die achter dat alles zit, en ik denk dat dat inderdaad zo is, dan gaan we een zeer zware tijd tegemoet. Veel mensen slapen nog en denken dat alles wel goed gaat. Deze mensen hebben andere prioriteiten zoasl een nieuwe auto .. denken dat de EU er voor de burgers is en dat chemotherapie mensen beter maakt en dat onze regeringen het wel goed doen en Rusland de grote boosdoener is .. terwijl de wereld in brand staat. Wordt wakker en zoek op internet en lees onder andere deze site!

Marktwerking in de Zorg? Schokkend: ruim 80 miljard meer uitgaven in 3 jaar!

Onlusten en geweld: Overgrote deel van de wereld nu crisisgebied