in ,

Bijbelse signalen: Grote Amerikaanse Eclips op 8 april passeert 7 plaatsen met de naam Ninevé

surreal, hand, dark

Op 8 april vindt er een unieke zonsverduistering plaats, die als het ware een grote verduisterde ‘X’ over Amerika zal trekken.

Nog zeldzamer is het feit dat slechts 4 dagen eerder 4 planeten (Venus, Mars, Saturnus en Neptunus) op één lijn staan, en de eclips 7 plaatsen zal passeren met de naam Ninevé.

Voor het geval lezers deze naam niet herkennen: Ninevé was een stad waar de profeet Jona naartoe werd gestuurd om hen te waarschuwen dat hun zonden tot aan de hemel waren gestegen, en God had besloten om hen te vernietigen – mits ze zich zouden omkeren van hun wegen.

Overigens passeert de baan van de verduistering tevens een stadje genaamd Jona…

Is dit een laatste kosmische waarschuwing aan het adres van de Verenigde Staten, die in eigenlijk alle opzichten de kenmerken hebben van de ‘hoer van Babylon’ uit het apocalyptische bijbelboek Openbaring? (Zie ook mijn artikel van 04-02: Kondigt breuk Texas met regering Biden de val van ‘mysterie Babylon’ aan? ).

Deze ‘hoer’ bereidt ‘het beest’ dat het wereldsysteem symboliseert. Het is de leider van de naties, maar wel een alom gehate leider. In de eindtijd zal deze ‘hoer’ vanwege zijn vele misdaden totaal met vuur worden verbrand.

Waarom wordt Amerika door God een ‘hoer’ genoemd? In het Oude Testament krijgt het volk Israël eveneens dit predicaat, omdat …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


asiel tsunami

Zogenoemde asielzoekers worden door Nederland via partnerinstanties opgehaald, zelfs per vliegtuig

pensioen

Defensieminister Ollongren komt voor uw pensioen om andere mensen verderop te gaan doden