in , , ,

Klimaathoax: Nederland gaat wekelijks 900 ton afval uit Rome verbranden

KELLEPICS / Pixabay

gaat huisvuil uit Rome verwerken. Vanaf begin volgende maand komt er wekelijks 900 ton afval per trein naar Nederland.

De grote hoeveelheden Romeins afval zullen met een speciale trein bestaande uit 16 wagons naar de vuilverbranding Amsterdam worden vervoerd.

Het Amsterdamse Afval Bedrijf (AEB) gaat het afval verbranden. Het bedrijf verwerkt al vele jaren afval uit het buitenland.

Mijn bakkes valt open

“Veel gekker kan het niet,” reageert journalist Syp Wynia. “De hoofdstad van Nederland, het volste land van , dat koploper van wil zijn en stikstofkampioen bovendien, verbrandt het huisvuil van de hoofdstad van , dat daartoe per trein wordt aangevoerd.”

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen zegt: “Ah ja. Maar ondertussen moeten boeren worden onteigend vanwege een fictief stikstofprobleem en zit de bouw op slot.”

“Dat is een flinke lading zware metalen en stikstofdioxide die extra in ons terechtkomt. Maar dat zal op papier niet erg zijn,” merkt bioloog Richard Steenvoorden op. Financieel journalist Arno Wellens voegt hieraan toe: “Mijn bakkes valt open. Hoeveel stikstofoxide is dit?”

Dit verzin je niet

En ondertussen ons wijsmaken dat er een ‘stikstofcrisis'  …

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NAVO-innovatiefonds vestigt zich in Nederland

Het Amerikaanse ministerie van Defensie vaardigde een contract uit voor ‘COVID-19-onderzoek’ in Oekraïne, 3 maanden voordat bekend was dat Covid zelfs maar bestond