in , ,

Deze gebeurtenissen zullen aan de naderende kosmische ramp vooraf gaan

9491659555 06fa8765c3 solarflare

Er zijn nogal wat mensen die zich afvragen wat de eerste gebeurtenissen zijn van de aanstormende kosmische ramp die wordt veroorzaakt door de almaar krachtiger wordende ‘galactic current sheet’ in combinatie met het snel afnemende magnetische veld van de aarde.

Eén van de eerste signalen waar u op moet letten zijn herhaaldelijke massale fouten in navigatie (GPS) systemen. Dan hebben we het niet over een afwijking van enkele tientallen of honderden meters, maar vele kilometers.

En als uw telefoon ineens aangeeft dat u ergens in Frankrijk zit, of midden in de Noordzee, en iedereen kampt met dezelfde problemen, dan weet u dat het magnetische veld van de aarde pijlsnel aan het veranderen is en een poolomkering aanstaande is, met alle heftige gevolgen van dien.

Tweede signaal: al het vliegverkeer wordt stopgezet. Daar zal hoogstwaarschijnlijk een belachelijke reden voor worden gegeven, zoals klimaatverandering. Het is ook goed mogelijk dat er over de hele wereld zomaar ineens vliegtuigen uit de lucht beginnen te vallen.

Ook dit zal een krachtige indicatie zijn dat er grote veranderingen gaande zijn in het magnetische veld van onze planeet.

Zodra er een X-20 klasse zonnevlam direct op de aarde afstormt – dus een ‘schot in de roos’, en niet zomaar een schampschot -, of drie of vier kleinere X-10 uitbarstingen, dan wordt het de hoogste tijd om stante pede uw persoonlijke ‘rampenplan’ te activeren – althans, indien u de legio waarschuwingen serieus heeft genomen en u zich samen met uw geliefden heeft voorbereid op wat ergens in de komende circa 20 jaar – maar mogelijk véél eerder – onvermijdelijk komen gaat.

Het rommelt onder supervulkanen

De steeds dieper doordringende kosmische straling kan een supervulkaan

(……)

Vernietiging ozonlaag

Samengevat: extreme zonne-, vulkaan- en/of magnetische activiteit zal HET signaal zijn dat we het ‘point of no return’ zijn gepasseerd, en de cataclysmische rampen op het punt van losbarsten staan.

Sinds begin vorig jaar hebben we diverse overtuigende aanwijzingen besproken van de gevolgen van de in gang gezette magnetische poolomkering en het in snel tempo zwakker wordende beschermende magnetische veld van onze planeet.

Eén van die niet meer te ontkennen aanwijzingen is …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
finished 1666696662

Europol gaat enorme verzameling porno van Europese jongeren aanleggen

8411330222 a08132cab6 rutte 2

Wob-onthullingen: Niet de Nederlandse overheid, maar het World Economic Forum is de baas