in

ISIS – 10 punten om over na te denken

isis terrorisme

Laten we eens een blik werpen op ongelooflijke eigenaardigheden rondom ISIS. ISIS is een psy-op van de CIA en verdient een grondige analyse. Ik denk dat de mensheid intuïtief voelt dat er iets niet klopt aan ISIS. Laten we er deze keer niet intrappen. De ISIS “wilden” hebben kennis die onderwijs vereisen, moderne technische vaardigheden, structuur, conformiteit aan maatschappelijke normen en een transparante verbinding met de buitenwereld.

Er zijn 10 tekenen die ons tot nadenken zouden moeten stemmen:

1. Professionele Camera, Editing Software en filmvaardigheden

Ondanks het feit dat ISIS strijders “wilden” lijken, die alleen willen moorden om het feit dat een ander niet tot de ISIS beweging hoort, hebben ze ook de beschikking over een heuse filmproductieafdeling. Er worden vakkundige Hollywoodachtige filmpjes afgeleverd met beelden van meerdere camera’s uit verschillende hoeken, met vaste hand, consistent daglicht en de juiste daglichtmodus.

2. Professionele Image Editing Software

Het ISIS filmproductieteam heeft de software van Photoshop goed benut. Deze software vereist vaak een lange studie. Ze lijken te weten hoe er in filmshots moet worden geknipt om het effect van onthoofding neer te zetten. Laten we niet vergeten dat volgens de legende die de overheid heeft gecreëerd het zogenaamd woeste “terroristen” zijn, onmenselijke psychopaten.

3 Internetconnectie, video’s uploaden en Sociale Media accounts.

Volgens Amerikaanse “spionagebronnen” heeft ISIS makkelijke toegang tot internet, sociale media accounts en upload faciliteiten. Ze zijn iedere wereldmacht te slim af geweest met hun communicatie: het Amerikaanse leger, NSA, CIA, de NAVO, de VN, de MOSSAD en het Verenigd Koninkrijk.

4. Geheime dienst van ISIS blijkbaar superieur CIA/Mossad

Hoe kunnen deze “wilden” die tegelijkertijd “genieën” blijken te zijn wereldwijd de inlichtingendiensten te slim af zijn? ISIS is zeer snel opgericht. Ze besloten unaniem en eensgezind wat hun taak en doel zou zijn. De hele wereld zou kunnen leren van ISIS. De CIA mainstream media wil ons doen geloven dat ISIS een krachtig en wijdverbreid netwerk is dat in groten getale opereert. Echt waar? Hoeveel mensen kunnen het ooit eens worden over iets en eensgezind blijven opereren? Ze vinden ook allemaal dat Israël niet hoeft te worden aangevallen.

5. Supergeheime database: naam en identiteit leden onbekend

Heb je gemerkt dat niemand weet wie allemaal bij ISIS zijn aangemeld? Wat hun namen zijn? Niet één lid van ISIS is geïdentificeerd. Het is alsof ze niet bestaan​​. Geen vrouw, zus, broer, vader, neef, neef, tante, oom spreekt zich uit over een familielid die zich bij ISIS heeft aangesloten. Blijkbaar hebben ze nooit ergens geleefd of gewoond en aan hun vrienden verteld dat ze zich aan ISIS wilden binden. Opeens was ISIS er. Zomaar. Denk daar eens over na.

6. Antisurveillance technologie – in staat om alle bestaande surveillance te vermijden

In een tijdperk van geavanceerde biometrische controle, tracking en spionage hebben de ISIS leden minder problemen dan Amerikanen. In tegenstelling tot de Amerikanen, die leven met de dreiging van bewaking, controle en spionage door het grote Amerikaanse imperium, leeft ISIS vrij van de dreiging van technologische bewaking van welke aard dan ook. Om een ​​of andere reden worden hun beelden, gezichten, stemmen en acties niet gevolgd of opgenomen. Heeft ISIS misschien verbazingwekkende contra-surveillance technologie?

7. Water en voedselvoorraad is eindeloos

Iedereen die heeft gediend in een leger weet dat soldaat zijn hongerig maakt. ISIS strijders eten zeker ook veel. Je kunt niet doorgaan met het doden van mensen, zonder veel energie, water en drankjes. In het leger is werken in de kantine zelfs een carrière.

8. All American Timing! – Gezamenlijke vijanden en geluk

De unieke groep ISIS en hun doelen passen perfect op de plannen van de Neocons van Bush, die militair de hele wereld onder controle willen krijgen (article). ISIS haat Rusland, net als Amerika. De Bush Neocons hebben Obama aan hun touwen en de globalisten profiteren van meer terrorisme, niet van minder terrorisme. De War on Terror mag niet ten einde komen, voordat de geplande overwinningen op Syrië, Irak en Iran zijn gerealiseerd.

Het monster ISIS is natuurlijk een mooie smoes om de landen binnen te vallen.

9. Immuniteit en geheime identiteiten

Van geen der leden van ISIS is de identiteit bekend. Ze weten precies wanneer ze hun maskers op moeten zetten, hun gezichten moeten bedekken. Je zult gefilmd worden zonder dat je gezicht is bedekt. Betekent dat dat je zult worden vermoord? Er is niet één beeld van ISIS leden zonder bedekt gezicht. Dit kunnen ze perfect. Ze laten de wereld zien, hoe je een crimineel kunt zijn in een wereldwijde politiestaat en ermee weg kunt komen.

Besef wel, dat iemand uit jouw kennissenkring deel zou kunnen uitmaken van ISIS. Is ISIS Academi, voorheen bekend als Blackwater Worldwide, Blackwater USA en Xe Services? Je weet wel, de huurlingen van die veiligheidsorganisatie van de VS die graag steeds zijn naam verandert. Is dit de reden waarom “ISIS” leden hun gezichten bedekken?

10. Geldstromen zijn niet te volgen en er is een bodemloze put aan geld

Volgens “deskundigen” zoals kolonel Anthony Shaffer weten wij (Amerikaanse “spionage bronnen”) al veel over ISIS. Ze hebben veel geld en spenderen veel, ze zijn goed georganiseerd, etc. Hoe komt het dat “we” zoveel “weten” over de financiële capaciteiten van ISIS, maar niet “weten” wie hen financiert of welke bankrekeningen ze gebruiken?

 

Zo presenteert de ISIS psy-op zich aan de wereld en zorgt dat de wereld verdeeld raakt. Dit inzien helpt om consensus te krijgen hoe dit probleem aan te pakken. Laten we hopen dat de mensheid snel doorkrijgt dat vlaggen, ideologieën, logo’s en concepten van regeringen kunstmatige overeenkomsten zijn.

Voor diegenen die nog steeds geloven dat de regering alleen bezig is met een voortdurende War on Terror: kijk naar het verleden, kijk naar de aanslagen van 9/11. Het heeft daarna allemaal niet goed uitgepakt voor ons. Ze namen al onze vrijheden weg. Dit is een mislukte regering. Bent u van plan om ze te vertrouwen in een spel waarin wij altijd de verliezers zullen zijn?

Meer via www.ohln.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
helft volwassenen in 2019 vijftigplusser1

Helft volwassenen in 2019 vijftigplusser

media xll 248926211

Rapport Noord-Korea: mensenrechten hier uitstekend!