in

ISIS – 10 punten om over na te denken ISIS als ‘Psy-op’

Laten we eens een blik werpen op ongelooflijke eigenaardigheden rondom ISIS. ISIS is een psy-op van de CIA en verdient een grondige analyse. Ik dat de mensheid intuïtief voelt dat er iets niet klopt aan ISIS. Laten we er deze keer niet intrappen. De ISIS “wilden” hebben kennis die onderwijs vereisen, moderne technische vaardigheden, structuur, conformiteit aan maatschappelijke normen en een transparante verbinding met de buitenwereld.

Er zijn 10 tekenen die ons tot nadenken zouden moeten stemmen:

1. Professionele Camera, Editing Software en filmvaardigheden
2. Professionele Image Editing Software
3 Internetconnectie, video's uploaden en accounts.
4. van ISIS blijkbaar superieur CIA/Mossad
5. Supergeheime : naam en identiteit leden onbekend
6. Antisurveillance technologie – in staat om alle bestaande surveillance te vermijden

Besef wel, dat iemand uit jouw kennissenkring deel zou kunnen uitmaken van ISIS. Is ISIS Academi, voorheen bekend als Blackwater Worldwide, Blackwater USA en Xe Services? Je weet wel, de huurlingen van die  veiligheidsorganisatie van de die graag steeds zijn naam verandert. Is dit de reden waarom “ISIS” leden hun gezichten bedekken?

De VS en bondgenoten “weten” alleen genoeg om iedereen bang te maken voor ISIS, niet genoeg om hun bancaire activiteiten daadwerkelijk te stoppen. Nee, ze willen helemaal niet dat ISIS snel weggaat. Het script moet worden uitgespeeld, is het niet? De wereld kijkt naar een voorstelling. Dat is het Aha moment.

Lees verder via Stop de bankiers.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU adviseurs pleiten voor inzet militairen bij stakingen en protesten

Facebook houdt je zoekgeschiedenis bij en zo wis je die