in

ISIS als ‘Psy-op’ – 10 punten die laten zien dat ISIS nep is

Een interessant artikel van ActivistPost met 10 punten die laten zien dat ISIS nep is. Het artikel is vertaald door Wij Worden Wakker. Hierbij een overname van die vertaling.

“Psy-Ops “(psychologische operaties) worden gebruikt om gedrag, emoties, drijfveren of vermogen om objectief te kunnen nadenken te beïnvloeden.

Laten we eens een blik werpen op ongelooflijke eigenaardigheden rondom ISIS. ISIS is een psy-op van de CIA en verdient een grondige analyse. Ik dat de mensheid intuïtief voelt dat er iets niet klopt aan ISIS. Laten we er deze keer niet intrappen. De ISIS “wilden” hebben kennis die onderwijs vereisen, moderne technische vaardigheden, structuur, conformiteit aan maatschappelijke normen en een transparante verbinding met de buitenwereld.

Er zijn 10 tekenen die ons tot nadenken zouden moeten stemmen:

1. Professionele Camera, Editing Software en filmvaardigheden

Ondanks het feit dat ISIS strijders “wilden” lijken, die alleen willen moorden om het feit dat een ander niet tot de ISIS beweging hoort, hebben ze ook de beschikking over een heuse filmproductieafdeling. Er worden vakkundige Hollywoodachtige filmpjes afgeleverd met beelden van meerdere camera’s uit verschillende hoeken, met vaste hand, consistent daglicht en de juiste daglichtmodus.

De redacteur, blijkbaar een man van klasse, zorgt ervoor geen daadwerkelijke actie of bloed te filmen. Brute moordenaars, die ook respectvol genoeg zijn om geen al te storende video’s de wereld in te sturen. Hmm. Het lichaam heeft klassieke Photoshop slagschaduwen. Daadwerkelijke actie wordt, net als in films van Alfred Hitchcock, aan de verbeelding van de kijker overgelaten.

2. Professionele Image Editing Software

Het ISIS filmproductieteam heeft de software van Photoshop goed benut. Deze software vereist vaak een lange studie. Ze lijken te weten hoe er in filmshots moet worden geknipt om het effect van onthoofding neer te zetten. Laten we niet vergeten dat volgens de legende die de overheid heeft gecreëerd het zogenaamd woeste “terroristen” zijn, onmenselijke psychopaten.

3 Internetconnectie, video’s uploaden en Sociale Media accounts

Volgens Amerikaanse “spionagebronnen” heeft ISIS makkelijke toegang tot internet, sociale media accounts en upload faciliteiten. Ze zijn iedere wereldmacht te slim af geweest met hun communicatie: het Amerikaanse leger, NSA, CIA, de NAVO, de , de MOSSAD en het Verenigd Koninkrijk.

Is het toeval dat een kleine groep gewiekste jonge mensen de wereld te slim af is, 13 jaar nadat Amerika versnelt hun plannen om de wereld te regeren doorvoert, zoals geschetst in het document van The Project for a New American Century met de titel “Rebuilding America’s Defenses”.

Een groep jonge mensen met altijd bedekte gezichten die Facebook, YouTube en Twitteraccounts beheren. Ze moeten de regels van de Sociale Media begrijpen en volgen. Hoe en waar loggen ze in op internet? Hebben ze eigen ISIS hackers? Wie betaalt de rekeningen voor internet? Op mysterieuze wijze worden al deze problemen opgelost.

isis2

4. van ISIS blijkbaar superieur CIA/Mossad

Hoe kunnen deze “wilden” die tegelijkertijd “genieën” blijken te zijn wereldwijd de inlichtingendiensten te slim af zijn? ISIS is zeer snel opgericht. Ze besloten unaniem en eensgezind wat hun taak en doel zou zijn. De hele wereld zou kunnen leren van ISIS. De CIA mainstream media wil ons doen geloven dat ISIS een krachtig en wijdverbreid netwerk is dat in groten getale opereert. Echt waar? Hoeveel mensen kunnen het ooit eens worden over iets en eensgezind blijven opereren? Ze vinden ook allemaal dat Israël niet hoeft te worden aangevallen.

Het zou iedereen tot nadenken moeten stemmen, hoe snel deze ISIS aan de macht is gekomen en hoe ze eensgezind kunnen blijven samenwerken. Over de technische details en finesses wordt met geen woord gerept. De CIA, Mossad en NSA en globale intelligentie gemeenschap worden uitgelachen. In een tijd, waarin onschuldige gevangenen hun levenslange straf uitzitten in Guantánamo. Kun je je voorstellen wat er gebeurt in de hoofden van deze mensen wanneer zij horen over de jongeren van ISIS?

5. Supergeheime database: naam en identiteit leden onbekend

Heb je gemerkt dat niemand weet wie allemaal bij ISIS zijn aangemeld? Wat hun namen zijn? Niet één lid van ISIS is geïdentificeerd. Het is alsof ze niet bestaan. Geen vrouw, zus, broer, vader, neef, neef, tante, oom spreekt zich uit over een familielid die zich bij ISIS heeft aangesloten. Blijkbaar hebben ze nooit ergens geleefd of gewoond en aan hun vrienden verteld dat ze zich aan ISIS wilden binden. Opeens was ISIS er. Zomaar. Denk daar eens over na.

6. Antisurveillance technologie – in staat om alle bestaande surveillance te vermijden

In een tijdperk van geavanceerde biometrische controle, tracking en spionage hebben de ISIS leden minder problemen dan Amerikanen. In tegenstelling tot de Amerikanen, die leven met de dreiging van bewaking, controle en spionage door het grote Amerikaanse imperium, leeft ISIS vrij van de dreiging van technologische bewaking van welke aard dan ook. Om een of andere reden worden hun beelden, gezichten, stemmen en acties niet gevolgd of opgenomen. Heeft ISIS misschien verbazingwekkende contra-surveillance technologie?

FordwithFSAandISILterrrorists_-vi1
7. Water en voedselvoorraad is eindeloos

Iedereen die heeft gediend in een leger weet dat soldaat zijn hongerig maakt. ISIS strijders eten zeker ook veel. Je kunt niet doorgaan met het doden van mensen, zonder veel energie, water en drankjes. In het leger is werken in de kantine zelfs een carrière.

Toen ik in het leger zat waren er de voedselspecialisten; hun fulltime baan was meegaan op onze excursies en zorgen dat iedereen voldoende gevoed en gelaafd werd. Waar krijgen ISIS hun voorraden vandaan? Telen ze hun eigen voedsel op eigen boerderijen? Verbazingwekkend, volgens de ISIS psy-op doen ze dat.

En wie zorgt voor de bevoorrading van hun munitie? Geweren zonder munitie zijn nutteloos!

8. All American Timing! – Gezamenlijke vijanden en geluk

De unieke groep ISIS en hun doelen passen perfect op de plannen van de Neocons van , die militair de hele wereld onder controle willen krijgen (article). ISIS haat Rusland, net als Amerika. De Bush Neocons hebben Obama aan hun touwen en de globalisten profiteren van meer terrorisme, niet van minder terrorisme. De War on Terror mag niet ten einde komen, voordat de geplande overwinningen op Syrië, Irak en Iran zijn gerealiseerd.

Het monster ISIS is natuurlijk een mooie smoes om de landen binnen te vallen.

Je zou denken dat ISIS, met de snelheid waarmee zij zich bewegen, zo dicht bij Israel, binnenkort grote delen van Israel hebben overwonnen. Met hun technologische vaardigheden en brute kracht een fluitje van een cent. Is dat niet het beoogde doel van ISIS? IDF en de Mossad hebben ISIS ook niet zien aankomen en hebben hen tot nu toe niet tot stoppen kunnen dwingen.

Een aanval op Israel zou hen alle PR leveren die ze willen. Ze hebben toch sociale media accounts waarop ze serieuze filmpjes verspreiden om PR-redenen. Ze willen dat de hele wereld weet wie ze zijn, wat ze doen en wat ze willen. Een aanval op Israel zal hen alles brengen. Om de een of andere reden heeft Israel het geluk buiten schot te blijven.

De ironie is dat volgens Amerikaanse politici die de ISIS psy-op voeden, ISIS liever Amerika dan Israel wil aanvallen: aan de andere kant van de wereld, het machtigste land ter wereld…. Echt logisch. En deze ongelooflijke intelligentie organisatie, die de inlichtingendiensten van de hele wereld te slim is geweest, maakt nu ook uitvoeringsplannen van te voren bekend. Klinkt dat niet als een monumentale verandering in strategie?

Blijkbaar is de “nieuwe” ISIS filosofie dat ze hun plannen van tevoren bekendmaken. Het NIET bekendmaken van hun plannen werkte immers niet goed genoeg?? De geheime en snelle klim naar de macht gebeurde onder ieders neus. ISIS gebruikt de Amerikaanse militaire uitrusting die ze per ongeluk “vonden” in Irak. De militaire uitrusting – waaronder tanks, artillerie wapens en krachtige pistolen – werken toevallig allemaal perfect. En voor de goede orde, zij hebben blijkbaar ook de juiste munitie voor deze wapens kunnen krijgen.

Maar wacht, hoe kunnen zij Amerika aanvallen en de militaire uitrusting onzichtbaar over grenzen en oceanen transporteren? Niemand die het weet. Is ISIS in staat om een nieuwe soort wapens te vervoeren die door de scanners op het vliegveld niet worden opgemerkt? Wie financiert deze geweldige operatie eigenlijk? Klinkt ISIS al een beetje als James Bond?

10428637_578830405579535_3545776989902498530_n

9. Immuniteit en geheime identiteiten

Van geen der leden van ISIS is de identiteit bekend. Ze weten precies wanneer ze hun maskers op moeten zetten, hun gezichten moeten bedekken. Je zult gefilmd worden zonder dat je gezicht is bedekt. Betekent dat dat je zult worden vermoord? Er is niet één beeld van ISIS leden zonder bedekt gezicht. Dit kunnen ze perfect. Ze laten de wereld zien, hoe je een crimineel kunt zijn in een wereldwijde politiestaat en ermee weg kunt komen.

Besef wel, dat iemand uit jouw kennissenkring deel zou kunnen uitmaken van ISIS. Is ISIS Academi, voorheen bekend als Blackwater Worldwide, Blackwater USA en Xe Services? Je weet wel, de huurlingen van die veiligheidsorganisatie van de VS die graag steeds zijn naam verandert. Is dit de reden waarom “ISIS” leden hun gezichten bedekken? Zelfs James Bond kon zijn identiteit niet lang verbergen en hij is slechts één persoon. Vergeet niet, we hebben het over zogenaamd duizenden, zo niet tienduizenden jonge mannen, die eensgezind werken, zonder dat een van deze mannen ooit een fout maakt.

Zolang de identiteit en de gezichten van ISIS-leden niet bekend worden weten we niet zeker wie ISIS echt is. We weten alleen wat de overheid ons wil laten denken.

10. Geldstromen zijn niet te volgen en er is een bodemloze put aan geld

Volgens “deskundigen” zoals kolonel Anthony Shaffer weten wij (Amerikaanse “spionage bronnen”) al veel over ISIS. Ze hebben veel geld en spenderen veel, ze zijn goed georganiseerd, etc. Hoe komt het dat “we” zoveel “weten” over de financiële capaciteiten van ISIS, maar niet “weten” wie hen financiert of welke bankrekeningen ze gebruiken?

De VS en bondgenoten “weten” alleen genoeg om iedereen bang te maken voor ISIS, niet genoeg om hun bancaire activiteiten daadwerkelijk te stoppen. Nee, ze willen helemaal niet dat ISIS snel weggaat. Het script moet worden uitgespeeld, is het niet? De wereld kijkt naar een voorstelling. Degenen die wakker zijn geworden kijken in ontzetting naar de propaganda en vragen zich af welk volgend belachelijk verhaal de globalisten zullen verzinnen om Syrië en Iran binnen te kunnen vallen. Anderen die het mainstream media nieuws geloven zijn misschien intuïtief genoeg om niet nog eens voor de gek te worden gehouden en krabben eens op hun hoofd. Dat is het Aha moment.

Lees verder via de Bron: Achter de Samenleving


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tovapas
5 jaren geleden

IS of ISrael…. what’s in a name. Goed stuk. Jammer dat mainstream dit uit gaat lachen. Het niet aanvallen van Israel (de grootste vijand van moslims) door IS, want er is nog geen steen richting Israel gegooid en dat is heel verdacht en daar was ik zelf al enige tijd over uit. Mooie tijd leven we in. Historisch.

idevar@yahoo.com
5 jaren geleden

beetje niveau graag. Alle tijden zijn historisch. Gisteren begint vandaag.
Mainstream is allang niet meer geloofwaardig.
IS vind zijn superieuren in onze regeringen.
We zien huilie huilie pseudo socialist Timmermans nog gillen om ons het belastinggeld dat wij moeten ophoesten – om gelogen redenen – aan te wenden voor de aanschaf van peperduur wapentuig, zgn. voor het Iraakse leger.

Het spul is nauwelijks overgedragen, of we zien het Iraakse leger het materieel de woestijn inrijden, het achterlaten …… en onze NAVO-doodseskaders, onder de naam IS, het spul overnemen.

Ook verdienen onze roofkapitalisten nu net – dankzij toestemming van de Europese Commissie, zonder enig bezwaar van het EP – obscene winsten met de oliestromen die IS controleert.

Hoe moeilijk zou het zijn om het wapentuig te voorzien van rfid-chips en sateliet sensing, tracking & tracing?
Zouden ze bij het Pentagon niet opgekomen zijn, zeker?

Om de zelfde – gelogen – redenen zit pseudo socialist Koenders de belastinggelden van de NAVO landen te verdampen in Mali.
IS, noch AQIM (in de Maghreb) is een bedreiging voor enig NAVO land, doch een dekmantel voor de duivelse wereldhegemonie van de globalisten.

No effort has been made to stem the flow of supplies to ISIS from NATO territory
‘IS’ supply channels through Turkey © 2015 Deutsche Welle Every day, trucks laden with food, clothing, and other supplies cross the border from Turkey to Syria.
http://www.dw.com/en/is-supply-channels-through-turkey/av-18091048
http://landdestroyer.blogspot.nl/2015/07/time-admits-isis-bringing-arms-fighters.html

ISIS, CIA, Saudi & Israel Connections with Wayne Madsen The former NSA worker, turned whistleblower: https://www.youtube.com/watch?v=MN4p9rSfGVs&spfreload=10

NORAD-regie van 9/11: http://rense.com/general68/911jh.htm
Blame it on the muslims. . . . .

De Bosniers doodden 2000 burgers rondom Sebrenica. Het geld voor wapens kwam o.a. van WAMY (World Assembly Moslem Youth) van Osama’s neef Abdullah Bin Laden uit de V.S, Virginia-Washington DC.
Deze werd gesteund door de CIA.
Dat is ook opgemerkt door de “Dutch intelligence” die alleen een grote basis in Sebrenica had.[/b]
http://webcache.googleusercontent.com/s…&gl=nls
– ‘de US private security firma Dyncorp (ref. Bill Gates), ingehuurd door de State Department in Bosnia in de 1990s, om straffeloos weg te komen met http://alienatedleft.blogspot.nl/2011/12/is-obama-giving-american-private.html

Van Bosnië werden de doodseskaders naar Afghanistan gevlogen. Vandaar ging het vliegende circus naar Irak, Libie, Syrië, Ukraïne, weer naar Irak en Libie. De EU is het volgende geplande doelwit voor regime change. Juncker, een ex GLADIO – de terreurtak van de NAVO in de EU is baas van de EU. Tusk ook een CIA agent is vz. van de Europese Raad. Timmermans een uitgesproken globalist (ref. gloedvol Putin haat in een Brookings Instituition rede) is no. 2 in de EU. Een uitgesproken subersief element, want pleitbezorger en wegberieder voor de fascistische coup (TTIP) die dit najaar gepland is.
Een ‘plotseling’ uitbarsting van zgn. moslimterreur zou een ideale afleidings truc zijn. Verwacht in dit theater. Er zijn grote plannen met het fascisme, aka. ‘globalisme’:
Operation Paperclip to The Fourth Reich
https://www.youtube.com/watch?v=-bi4o1uteiM&spfreload=10

U kunt niet zeggen dat u het niet wist/ had kunnen weten.

Daniel
4 jaren geleden

Uiterst helder artikel waarin wordt geappelleerd aan het gezonde verstand. ISIS is een psy-op van het Anglo-Amerikaanse establishment. Fijn dat ‘onze’ regering medeplichtig is aan misdaden tegen de mensheid. Die regering zetelt vooralsnog op het Binnenhof in Den Haag. Voor mij 10 minuutjes met de trein. Het is maar dat u het weet ingeval u besluit dit gajes neer te maaien. Zo gemakkelijk is dat.

VVD verdoezelt NSB-verleden

Helft Nederlanders geregeld gestresst