in ,

Israël: Sterftecijfers schieten omhoog na Pfizer-experimentele COVID “vaccins”

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

We hebben eerder gemeld hoe Israël het hoogste percentage van hun bevolking snel vaccineerde met experimentele COVID-vaccins nadat de Israëlische regering een overeenkomst had gesloten met Pfizer om miljoenen doses van hun mRNA COVID-vaccins veilig te stellen.

Vera Sharav schrijft :

Het is verbazingwekkend dat de regering van Israël de gezondheid van het volk aan Pfizer heeft toevertrouwd; door een geheim contract aan te gaan dat de Israëlische bevolking inschreef om proefpersonen te worden, zonder hun medeweten of toestemming.

Zien:

Worden er meer mensen geschaad door het experimentele “vaccin” van Pfizer dan door COVID? Israëlische bevolking nu zijn ‘s werelds laboratoriumratten uitverkocht aan Pfizer

Tot op heden heeft Israël meer dan 53% van zijn bevolking ingeënt, tweemaal het percentage van de volgende dichtstbijzijnde natie, Groot-Brittannië, met 26,9%.

percentages of doses countries

Bron .

Het ‘officiële nieuws’ dat door de bedrijfsmedia is gepubliceerd en waarin wordt beweerd dat de vaccins effectief zijn geweest bij het verlagen van COVID-percentages in Israël, is nauwkeurig onderzocht en onderzocht door Dr. Hervé Seligmann en ingenieur Haim van de Faculteit Geneeskunde van de Aix-Marseille University. Yativ, die hun resultaten publiceerde op een discussieforumwebsite genaamd ‘ Nakim’ .

De informatie ging snel viraal en is nu in verschillende talen vertaald en geadresseerd op verschillende nieuwssites over de hele wereld, waaronder Arutz Sheva 7, IsraelNationalNews.com .

Mordechai Sones schrijft :

Een artikel op de voorpagina verscheen in de krant FranceSoir over bevindingen op de Nakim- website met betrekking tot wat sommige deskundigen “de hoge mortaliteit veroorzaakt door het vaccin” noemen.

De paper interviewt Dr. Hervé Seligmann en ingenieur Haim Yativ van de Faculteit Geneeskunde van de Aix-Marseille Universiteit, Faculteit Geneeskunde Opkomende Infectieuze en Tropische Ziekten, over hun onderzoek en data-analyse.

Ze beweren dat de injectie van Pfizer ‘sterfte veroorzaakt die honderden keren groter is bij jonge mensen in vergelijking met sterfte door coronavirus zonder het vaccin, en tientallen keren meer bij ouderen, wanneer de gedocumenteerde sterfte door coronavirus in de buurt ligt van de vaccindosis, waardoor grotere sterfte door een hartaanval, beroerte, enz. ”

Dr. Hervé Seligmann werkt bij de onderzoekseenheid Emerging Infectious and Tropical Diseases, Faculteit der Geneeskunde, Aix-Marseille University, Marseille, Frankrijk. Hij heeft de Israëlisch-Luxemburgse nationaliteit. Hij heeft een B. Sc. In Biology van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, en heeft meer dan 100 wetenschappelijke publicaties geschreven.

FranceSoir  schrijft dat ze publicaties, gegevensanalyses en feedback van verschillende landen over vaccinatie volgen, en daarom interesse hebben getoond in het  Nakim-  artikel, met het verzoek hen te interviewen om hun analyse en de beperkingen ervan te begrijpen.

De auteurs van het artikel verklaren dat ze geen andere conflicten of belangen hebben dan het krijgen van kinderen in Israël.

Na een presentatie bespraken de auteurs hun data-analyse, de uitgevoerde validaties, beperkingen en vooral hun conclusies die ze vergelijken met data die ze ontvangen via een verzoek van het Ministerie van Volksgezondheid.

Hun bevindingen zijn:

  • Er is een discrepantie tussen de gegevens die door de autoriteiten worden gepubliceerd en de realiteit ter plaatse.
  • Ze hebben drie informatiebronnen, naast de e-mails en meldingen van ongewenste voorvallen die ze via internet ontvangen. Deze drie bronnen zijn de Israëlische nieuwssite  Ynet , de database van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en de database van het Amerikaanse federale Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).
  • In januari 2021 waren er 3.000 meldingen van bijwerkingen van vaccins, waaronder 2.900 voor mRNA-vaccins.
  • In vergelijking met andere jaren is het sterftecijfer 40 keer hoger.
  • Op 11 februari presenteerde een  Ynet-  artikel gegevens met betrekking tot vaccinatie. De auteurs van het  Nakim-  artikel beweren deze analyse te hebben ontkracht op basis van gegevens die door  Ynet  zelf zijn gepubliceerd: “We namen de gegevens door te kijken naar de mortaliteit tijdens de vaccinatieperiode, die 5 weken beslaat. Door deze gegevens te analyseren, kwamen we tot verrassende cijfers die een aanzienlijke mortaliteit aan het vaccin toeschrijven. “
  • De auteurs zeggen dat “vaccinaties meer doden hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt.”
  • Haim Yativ en Dr. Seligmann verklaren dat voor hen “dit een nieuwe Holocaust is”, onder druk van de Israëlische autoriteiten om burgers te vaccineren.

Ze nodigen ook specialisten uit om hun analyses af te ronden, en zijn van plan om juridische follow-up te geven aan hun ontdekking. Het ministerie van Volksgezondheid was niet beschikbaar voor commentaar op een  vraag van FranceSoir met  betrekking tot de bevindingen.

De auteurs betreurden ook “het feit dat ze niet in staat waren om over deze essentiële informatie te communiceren” aan hun medeburgers.

Volledig artikel hier .

Mordechai Sones heeft ook zijn eigen radio-uitzending in Israël, en een paar weken geleden begon hij zijn uitzending met het voorlezen van de namen van 28 mensen die zijn overleden na de experimentele COVID-mRNA-injecties van Pfizer.

De lijst begint met enkele oudere rabbijnen, maar omvat ook jonge mensen die naar verluidt geen bestaande gezondheidsproblemen hadden en plotseling stierven, waaronder een 25-jarige vrouw.

Na het lezen van deze 28 namen zegt Mordechai:

De lijst gaat verder, maar kan vanwege tijdgebrek hier niet in zijn geheel worden weergegeven.

Een Israëlische man die deze lezing op YouTube plaatste, verklaarde:

Ik heb deze korte video gemaakt met een audio-uitzending van Mordechai Sones; zodat ik de informatie kon doorgeven dat veel mensen hier in Israël zijn gestorven na het ontvangen van het Pfizer Covid-19-vaccin.

Maar geen van deze informatie lijkt de hoofdmedia te halen.

Ik roep iedereen op om te bidden en de Heer te zoeken om dit kwaad onmiddellijk te laten stoppen.

Hier is de video van ons  Rumble Channel , en het staat ook op ons Bitchute Channel .

Ik denk dat het veilig is om te concluderen dat wat er nu in Israël gebeurt met de massale introductie van het experimentele Pfizer COVID-mRNA-vaccin een test is van wat de globalisten willen uitrollen in andere landen over de hele wereld, dus iedereen zou moeten kijken zorgvuldig wat Israël nu doet om te zien wat er waarschijnlijk naar de VS en andere landen over de hele wereld komt.

Israel vaccinated only

Van de Facebook-pagina van Mordechai Sones .

Israël is nu een “Green Pass” -programma gestart dat vereist dat mensen een bewijs van vaccinatie tegen COVID kunnen tonen om toegang te krijgen tot “geregistreerde” vestigingen. Dit werd gisteren, 28-2-21 gepubliceerd in The Jerusalem Post :

Verwacht wordt dat het land op zondag verder terugkeert naar routine en om dit mogelijk te maken, zal het ministerie van Volksgezondheid zijn “groene paspoort” -programma uitrollen.

Om bepaalde plaatsen te betreden en deel te nemen aan bepaalde activiteiten is een groen paspoort vereist. Alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld van het coronavirus komen voor een vaccinatie in aanmerking.

Als onderdeel van het programma kunnen vanaf volgende week geregistreerde sportscholen, theaters, hotels, concerten en synagogen operationeel zijn.

“We geven een enorme rij aan vaccinateurs”, zei minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein donderdag tijdens een uitgebreide briefing.

“Dit is de eerste stap terug naar een bijna normaal leven.”

Welkom bij het nieuwe ‘bijna normaal’. Zullen de Israëli’s en andere bevolkingsgroepen over de hele wereld zich hieraan houden?

Lees verder bij de bron: Vaccineimpact

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
moord 1558175113

VK meldde 112.490 veroordelingen van onder andere moordenaars niet aan EU-landen

pixabay hand oudere 02 vaccin 512x300 1

Er gaat iets goed fout: Pfizer-vaccin doodt ‘ongeveer 40 keer meer ouderen dan covid-19 zelf’