in ,

Er gaat iets goed fout: Pfizer-vaccin doodt ‘ongeveer 40 keer meer ouderen dan covid-19 zelf’

pixabay hand oudere 02 vaccin 512x300 1
via xandernieuws.net

Een nieuwe analyse van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid concludeerde dat het COVID-vaccin van Pfizer “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen heeft gedood dan de ziekte zelf zou hebben gedood” tijdens een recente vaccinatieperiode van vijf weken, en 260 keer meer jongere mensen dan zouden zijn overleden aan de virus.

Terwijl in januari een groep onafhankelijke artsen concludeerde dat experimentele COVID-19-vaccins ” niet veiliger ” zijn dan het virus zelf, toont een nieuwe analyse van vaccingerelateerde sterftecijfers in Israël aan dat dit inderdaad het geval kan zijn tot dramatische niveaus.

Een heranalyse van gepubliceerde gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid door Dr. Hervé Seligmann, een lid van de faculteit Geneeskunde Emerging Infectious and Tropical Diseases aan de Aix-Marseille University, en ingenieur Haim Yativ onthullen, kort gezegd, dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer doodde “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen dan de ziekte zelf zou hebben gedood” tijdens een recente vaccinatieperiode van vijf weken. Onder de jongere klasse zijn deze aantallen verergerd tot sterftecijfers van 260 keer wat het COVID-19-virus zou hebben geclaimd in het gegeven tijdsbestek.

Hoewel de volledige wiskundige analyse in het artikel zelf kan worden gevonden , laten de auteurs zien hoe onder “degenen die gevaccineerd waren en ouder dan 65, 0,2% … stierven tijdens de periode van drie weken tussen de doses, dus ongeveer 200 op de 100.000 gevaccineerde. Dit moet worden vergeleken met de 4,91 doden onder de 100.000 die zonder vaccinatie aan COVID-19 stierven. ”

“Dit enge beeld geldt ook voor mensen onder de 65″, vervolgden de onderzoekers. Tijdens het vaccinatieproces van vijf weken “stierf 0,05%, wat neerkomt op 50 van de 100.000, overleden. Dit moet worden vergeleken met de 0,19 per 100.000 die sterven aan COVID-19 (die) niet zijn gevaccineerd … Vandaar dat het sterftecijfer van deze leeftijdsgroep met 260 (keer) toenam tijdens deze periode van vijf weken van het vaccinatieproces, in vergelijking met hun natuurlijke COVID-19-sterftecijfer. ”

Zoals gemeld door IsraelNationalNews (INN), heeft Seligmann de Israëlisch-Luxemburgse nationaliteit, heeft hij een biologiediploma van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en heeft hij meer dan 100 wetenschappelijke publicaties geschreven. INN meldt dat de onderzoekers “geen andere conflicten of belangen hebben dan het krijgen van kinderen in Israël.”

Yativ en Seligmann stellen dat zelfs deze “geschatte aantallen sterfgevallen als gevolg van het vaccin waarschijnlijk veel lager zijn dan de werkelijke aantallen, aangezien het alleen de sterfgevallen vertegenwoordigt die zijn gedefinieerd als COVID-19 voor die korte periode en geen betrekking heeft op AVC en cardiale (en andere) gebeurtenissen als gevolg van de ontstekingsreacties. ”

Noch zijn deze cijfers “verantwoordelijk voor complicaties op de lange termijn”, schrijven ze.

Bovendien verwachten ze binnen enkele maanden “nadelige effecten op middellange en lange termijn van de vaccinatie aangezien ADE (Antibody-afhankelijke Enhancement)” manifest begint te worden bij degenen die het experimentele Pfizer-vaccin hebben gekregen.

Zoals uitgelegd door America’s Frontline Doctors (AFLDS), is ADE “wanneer anti-COVID-antilichamen, aangemaakt door een vaccin, in plaats van de persoon te beschermen, een ernstigere of dodelijkere ziekte veroorzaken wanneer de persoon later wordt blootgesteld aan SARS-CoV-2 in het wild. Het vaccin versterkt de infectie in plaats van schade te voorkomen. ”

AFLDS geeft een voorbeeld van een vaccin dat is geproduceerd om de knokkelkoorts te bestrijden, die resulteerde in de dood van 600 kinderen in de Filippijnen als gevolg van ADE, en het indienen van strafrechtelijke vervolging tegen de besluitvormers in 2019.

Om deze redenen en nog veel meer, AFLDS en vele andere artsen sterk ontmoedigen van het gebruik van deze experimentele vaccins voor de meeste mensen, terwijl slechts erkennen dat het aannemelijk kan zijn voor mensen ouder dan 70 jaar, maar toch erkennen dat dergelijke injecties zijn “een hoger risico dan vroeg of profylactische behandeling met gevestigde medicijnen ”(bronnen hier , hier , hier en hier ).

Gezien deze sterftecijfers hebben Yativ en Seligmann ook harde kritiek op de zware druk die door de Israëlische autoriteiten op de bevolking wordt uitgeoefend om deze schoten te ontvangen. Volgens INN noemen de onderzoekers deze draconische inspanningen ‘een nieuwe Holocaust’.

In de afgelopen weken …..

Lees verder bij de bron: Childrenshealthdefense

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Israël: Sterftecijfers schieten omhoog na Pfizer-experimentele COVID “vaccins”

vaccin holocaust 02 social media

WOB-verzoek: ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’