in ,

Er gaat iets goed fout: Pfizer-vaccin doodt ‘ongeveer 40 keer meer ouderen dan covid-19 zelf’

via xandernieuws.net

Een nieuwe analyse van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid concludeerde dat het COVID-vaccin van Pfizer “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen heeft gedood dan de zelf zou hebben gedood” tijdens een recente vaccinatieperiode van vijf weken, en 260 keer meer jongere mensen dan zouden zijn overleden aan de virus.

Terwijl in januari een groep onafhankelijke artsen concludeerde dat experimentele COVID-19- ” niet veiliger ” zijn dan het virus zelf, toont een nieuwe analyse van vaccingerelateerde sterftecijfers in Israël aan dat dit inderdaad het geval kan zijn tot dramatische niveaus.

Een heranalyse van gepubliceerde gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid door Dr. Hervé Seligmann, een lid van de faculteit Geneeskunde Emerging Infectious and Tropical Diseases aan de Aix-Marseille University, en ingenieur Haim Yativ onthullen, kort gezegd, dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer doodde “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen dan de ziekte zelf zou hebben gedood” tijdens een recente vaccinatieperiode van vijf weken. Onder de jongere klasse zijn deze aantallen verergerd tot sterftecijfers van 260 keer wat het COVID-19-virus zou hebben geclaimd in het gegeven tijdsbestek.

Hoewel de volledige wiskundige analyse in het artikel zelf kan worden gevonden , laten de auteurs zien hoe onder “degenen die gevaccineerd waren en ouder dan 65, 0,2% … stierven tijdens de periode van drie weken tussen de doses, dus ongeveer 200 op de 100.000 gevaccineerde. Dit moet worden vergeleken met de 4,91 doden onder de 100.000 die zonder vaccinatie aan COVID-19 stierven. ”

“Dit enge beeld geldt ook voor mensen onder de 65″, vervolgden de onderzoekers. Tijdens het vaccinatieproces van vijf weken “stierf 0,05%, wat neerkomt op 50 van de 100.000, overleden. Dit moet worden vergeleken met de 0,19 per 100.000 die sterven aan COVID-19 (die) niet zijn gevaccineerd … Vandaar dat het sterftecijfer van deze leeftijdsgroep met 260 (keer) toenam tijdens deze periode van vijf weken van het vaccinatieproces, in vergelijking met hun natuurlijke COVID-19-sterftecijfer. ”

Zoals gemeld door IsraelNationalNews (INN), heeft Seligmann de Israëlisch-Luxemburgse nationaliteit, heeft hij een biologiediploma van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en heeft hij meer dan 100 wetenschappelijke publicaties geschreven. INN meldt dat de onderzoekers “geen andere conflicten of belangen hebben dan het krijgen van kinderen in Israël.”

Yativ en Seligmann stellen dat zelfs deze “geschatte aantallen sterfgevallen als gevolg van het vaccin waarschijnlijk veel lager zijn dan de werkelijke aantallen, aangezien het alleen de sterfgevallen vertegenwoordigt die zijn gedefinieerd als COVID-19 voor die korte periode en geen betrekking heeft op AVC en cardiale (en andere) gebeurtenissen als gevolg van de ontstekingsreacties. ”

Noch zijn deze cijfers “verantwoordelijk voor complicaties op de lange termijn”, schrijven ze.

Bovendien verwachten ze binnen enkele maanden “nadelige effecten op middellange en lange termijn van de vaccinatie aangezien ADE (Antibody-afhankelijke Enhancement)” manifest begint te worden bij degenen die het experimentele Pfizer-vaccin hebben gekregen.

Zoals uitgelegd door America’s Frontline Doctors (AFLDS), is ADE “wanneer anti-COVID-antilichamen, aangemaakt door een vaccin, in plaats van de persoon te beschermen, een ernstigere of dodelijkere ziekte veroorzaken wanneer de persoon later wordt blootgesteld aan SARS-CoV-2 in het wild. Het vaccin versterkt de infectie in plaats van schade te voorkomen. ”

AFLDS geeft een voorbeeld van een vaccin dat is geproduceerd om de knokkelkoorts te bestrijden, die resulteerde in de dood van 600 kinderen in de Filippijnen als gevolg van ADE, en het indienen van strafrechtelijke vervolging tegen de besluitvormers in 2019.

Om deze redenen en nog veel meer, AFLDS en vele andere artsen sterk ontmoedigen van het gebruik van deze experimentele vaccins voor de meeste mensen, terwijl slechts erkennen dat het aannemelijk kan zijn voor mensen ouder dan 70 jaar, maar toch erkennen dat dergelijke injecties zijn “een hoger risico dan vroeg of profylactische behandeling met gevestigde medicijnen ”(bronnen hier , hier , hier en hier ).

Gezien deze sterftecijfers hebben Yativ en Seligmann ook harde kritiek op de zware druk die door de Israëlische autoriteiten op de bevolking wordt uitgeoefend om deze schoten te ontvangen. Volgens INN noemen de onderzoekers deze draconische inspanningen ‘een nieuwe Holocaust’.

In de afgelopen weken …..

Lees verder bij de bron: Childrenshealthdefense


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccinatie = volkeren moord.
4 maanden geleden

Verspreid dit bericht onder familie en vrienden die geen idee hebben dat vaccins schadelijk zijn zodat zij zich niet laten vaccineren.

J. Onno Dekker
4 maanden geleden

Vaccineren met een zeer gevaarlijke gentherapie uit de ontvolkingsprogramma mag geen moord genoemd worden?
Meneer de president, demissionair minister Hugo de Jonge,
Ollongren, Kaag en alle trawanten van swastika Schwab.

Karaktermoord, economische moord, drijven tot zelfmoord,
fysieke injectiemoord, leugens, Berufsverboten, reisverboden,
censuur, huisvredebreuk, verdraaide rechtspraak, indoctrinatie,
kindermishandeling, landverraad, uitlokking. Een afrekening met dit tuig en niet met ONS Nederland is nodig!

Vertrek naar Afrika om daar te helpen het land op te bouwen:
Black Lives Matter: Femke Halsema, Ollongren, Kaag, Rutte, de Jonge, Brulkikker! Jullie hebben een missie!!!!

PS Ben copiestem uit tegen grootschalige verkiezingsfraude!

Jantje
3 maanden geleden

Het orginele artikel is weg. Censuur?

Ruud
3 maanden geleden

Nee hoor het loopt allemaal volgens plan!! De Covid Gif spuit is juist bedoelt om de Ouderen,Zieken en Zwakken op te ruimen Koud te maken .Uit te roeien de jongeren worden straks slaven van hun eigen dommigheid. Of sterven alsnog door dit gif.
Er is maar 1 oplossing Burger opstand eb Regering met geweld afzetten.

3 maanden geleden

Wereldwijd komen er nu berichten binnen over grote aantallen bijwerkingen en sterfgevallen van mensen die een van de bekende vaccins genomen hebben.(pfizer, moderna, astrazeneca etc)
De bastaards die hiervoor verantwoordelijk zijn: Bill Gates, Soros, de WHO, EMA, de media, de meeste regeringen, diverse huisartsen, ziekenhuizen, de ggd’s, OMT, RVIM, de pharmaceutische industrie, de virijmetselaarso.a. rutte, merkel, macron ea) , de bilderbergers, het WEF (wereld economisch forum, onder Klaus Schwab) en vele anderen.
Helaas is het overgrote deel van de bevolking ook verantwoordelijk hiervoor door niets te doen en alle nieuws / uitspraken van overheid en media klakkeloos aannemen, zonder zelf alles kritisch te willen onderzoeken.(dit geldt niet alleen voor nederland, maar voor de meeste landen)
Verschillende analyses hiervoor heb ik op mijn website staan..
Nu zijn ze bezig om de wereldbevolking voor te bereiden op “de best geschikte oplossing” om de pandemie (in werkelijkeid een nep pandemie met een gemaakt griepvirus) op te lossen.

Dat is de implanteerbare chip die ook (volgens hun) komende virussen/varianten zal tegenhouden.
Dit is wetenschappelijk de grootste bullshit die er bestaat. Als je de informatie hierover leest hoe ze dat dan willen gaan doen dan doet dit me eerder denken aan russische roulette.
Rotzooien met je DNA, wat ze nu al doen via de pcr-testen(!) en via een vaccin, wat wetenschappelijk helemaal geen vaccin is, maar genetische modificatie van ieders DNA,is niets meer dan experimenteren met een enorm risico voor ieders leven (de bewijzen voor sterfgevallen en bijwerkingen wereldwijd tonen dit al aan)

Met de chip zijn ze al langere tijd mee bezig. In feite is die al gebruiksklaar door allerlei testen welke jaren terug al waren uitgevoerd!. De chip, gecombineerd met de vaccinatie is naar mijn mening niets anders dan het merkteken van Het Beest, zoals voorspeld in Openbaringen.
Voor dat dit voor iedereen werkelijkheid wordt, gaan ze eerst nog massaal door met hun vaccinatieprogramma. Via het zg. vaccinatiepaspoort waarvoor je natuurlijk eerst gevaccineerd moet zijn, heb je dan toegang tot diverse evenementen, theaters, sportwedstrijden, concerten, efteling, dierentuin en geleidelijk wordt dit steeds meer uitgebreid zodat je zonder dit vac.paspoort nog maar weinig mogelijkheden hebt om ergens binnen te komen.
Dit doen ze om de mensen verder onder druk te zetten, mensen willen toch hun vrijheden weer terug, vakantie boeken etc. en om weifelaars over de streep te trekken.
De vrijheden zullen ze overigens nooit terugkrijgen. Reeds gevaccineerden moeten zich daarnaast ook dan zich meerdere malen per jaar opnieuw laten vaccineren(wegens de zg. varianten.
Zo was het ook gepland.
Ze weten ook wel dat ze desondanks niet iedereen kunnen overtuigen(van hun leugens) en dan komt er een derde (vierde?) golf, hoogstwaarschijnlijk deels veroorzaakt door diegenen die reeds gevaccineerd zijn! (wegens zware aantasting van hun immuunsysteem DOOR de vaccinaties)
Afhankelijk van wat er op dat moment verder gebeurt(of is gebeurt) in de wereld, zullen ze met de eis voor het merkteken komen. De onderhuidse chip met betaalsysteem.
Dit merkteken(incl onzichtbare tatoeage in de rechterhand of voorhoofd),is dan voor ieder persoon op aarde vereist.
Zonder dit kan men niet kopen of verkopen.(het contante geld bestaat dan niet meer)
Dit was ook de bedoeling van de Great Reset (Wereld Economisch Forum (WEF)
Meer hierover op  www.dewegwyzer.nl

Weiger PCR en weiger vaccin
2 maanden geleden

Ik ontving van het RIVM een uitnodiging voor vaccinatie …. Nu volg ik al vanaf hetb egin alle berichten, maar veel mensen doen dat niet … en laten zich makkelijk overhalen. Het RIVM maakte nota bene in het aar uitnodiging de opmerking dat het vaccin helemaal veilig is en dat zij dat hadden onderzocht …. Dat is dan heel vreemd want de producenten van de vaccins schrijven dt het middel “experimenteel” is en dus niet bewezen veilig. En de pharma industrie raadt vcaccinatie alleen aan in noodgevallen. Dat is dus heel wat anders dan wat het RIVM schrijft.

Mocht U in Uw naaste omgeving mensen kennen ouder 65 jaar die waarschijnlijk een uitnodiging hebben gekregen van het RIVM waarschuw deze mensen dan dat zij de PRC test en het vaccin wiegeren … Wat moeten ze dan wel doen? Neem vit D3 9000IU preventief. Mochten ze toch ziek worden vraag dan aan de huisarts Ivermectine. Dit middel is veilig en mensen die dit middel gebruikten zeggen dat dit middel met een paar dagen werkt.

H.B.
2 maanden geleden

Bronlink naar heranalyse werkt helaas niet. Kun je deze nog achterhalen?

Israël: Sterftecijfers schieten omhoog na Pfizer-experimentele COVID “vaccins”

WOB-verzoek: ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’