in , , ,

Joe Biden, de seniele leider van ‘Het Westen’ denkt dat Poetin, jawel Rusland heeft aangevallen … sterkte mensen!

hm3yGGC p 0

Dat Joe Biden dement is wisten we al langer. Maar de seniele ouwe gek maakt het nu wel héél bont. Tijdens een interview zei hij zich er namelijk ontzettend over te verbazen dat Vladimir Poetin Rusland is aangevallen.

“Dit is niet meer gebeurd sinds de Tweede Wereldoorlog,” voegde de ontoerekeningsvatbare, incompetente hoogbejaarde mafketel daar aan toe.

Je denkt dat dit een grap is, maar nee, het is echt waar:

https://youtube.com/watch?v=hm3yGGC_p-0

Eerder verwarde Biden al Oekraïne en Iran met elkaar. Dat deed hij tijdens de belangrijkste toespraak van het jaar voor een Amerikaanse president, de State of the Union.

Biden is werkelijk dement. Deze man zou niet eens aan het hoofd moeten staan van een hobbyvereniging, laat staan van ‘het machtigste land op aarde.’

Je zou ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
biolab pentagon biohazard scr

Amerikaanse ministerie van Defensie liet in Oekraïne onder diplomatieke bescherming biowapens produceren

binary 1536624 1920

Smerige spelletjes omtrent Agenda 2030, geheim wetsvoorstel: MIVD en AIVD misbruiken Oekraïne-crisis om bevoegdheden uit te breiden