in

Kauthar Bouchallikht (GroenLinks): ‘Mannen en vrouwen apart is ook vorm van vrijheid’

via ReactNieuws

“Bouchallikht stond op plek negen terwijl haar partij acht zetels haalde, maar ze werd met 27.038 voorkeursstemmen verkozen tot Tweede Kamerlid. Woensdag wordt ze als eerste Nederlandse parlementariër met een geïnstalleerd.

U wilt strijden voor gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen, dan kun je toch zeggen: dat gescheiden zitten strookt niet met mijn waarden?

„Ik sta voor vrijheid en gelijkwaardigheid. Áls mensen gedwongen worden zo te zitten, wijs ik dat af. Als ze ervoor kíezen om gescheiden te zitten, dan is dat een vorm van vrijheid.””

Alstublieft! Nog geeneens beëdigd als Kamerlid en de schaapskleding van de wolf kan al uit: vrouwen die door de fascistische, patriarchale, misogyne, islam worden gedwongen er voor te moeten ‘kiezen’ apart te zitten van mannen om zo hun minderwaardigheid te onderstrepen (die al zo duidelijk wordt onderstreept door hun hoofddoekje) ‘IS OOK EEN VORM VAN VRIJHEID‘.

Je kunt hier dan nog heel kinderachtig …..

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Facebook Crime Internet Violent  - geralt / Pixabay

De wereldwijde Facebook-catastrofe

Paypal Logo Brand Pay Payment  - mohamed_hassan / Pixabay

Amerikaanse PayPal gebruikers kunnen met cryptovaluta betalen bij 29 miljoen bedrijven