in

Klassenjustitie: Grapperhaus krijgt toch boete voor overtreding coronaregels, maar geen strafblad!

justitie 1563978186 e1567163579848
OpenClipart-Vectors / Pixabay

Update: het ad meldt dat hij toch wel strafblad krijgt.

Minister Ferd Grapperhaus (61) heeft een strafblad nu hij alsnog een boete heeft gekregen voor het overtreden van de coronaregels op zijn bruiloft in Bloemendaal. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie tegen deze nieuwssite.

Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) krijgt toch een boete voor het overtreden van de anderhalvemeterregel op zijn bruiloft, bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag.

Het OM meldt dat de beslissing is genomen door het College van procureurs-generaal. Grapperhaus is donderdag op de hoogte gesteld en heeft laten weten de boete te gaan betalen.

De minister heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het besluit.

Enkele dagen na zijn bruiloft op 22 augustus maakte hij al excuses voor het schenden van de coronaregels. “Juist een minister moet altijd het goede voorbeeld nemen”, schreef hij destijds.

Grapperhaus kwam met een schriftelijke verklaring nadat er foto’s van zijn bruiloft waren opgedoken. Daarop was te zien dat zijn gasten zich niet te allen tijde genoeg afstand van elkaar hielden.

Later werden meer foto’s gepubliceerd, waarop te zien was dat de minister ook fysiek contact had met enkele gasten. Het OM meldt dat ….

NU.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananenrepubliek2

Het gave Nederland staat inmiddels bekend als ‘postkantoor van de drugs’

misbruik

Uiterst dubieuze hoofdrol voor Nederland: Dramatische toename van seksueel misbruik van kinderen in Europa