in

Het gave Nederland staat inmiddels bekend als ‘postkantoor van de drugs’

Nederland ontwikkelt zich als het ‘postkantoor van de drugs’. De Duitse politie merkt dat er meer en meer drugs het land binnen wordt gesmokkeld via postpakketjes die met name verstuurd worden vanuit Nederland.

Het gaat om vele duizenden enveloppen.

Duitsland kampt voor het negende jaar op rij met stijgende drugscriminaliteit. Bijna twee op de drie drugsdelicten betreft cannabis, maar vooral de vraag naar cocaïne stijgt snel. De Duitse recherchechef wijst vooral naar Nederland.

Zo onderschepte alleen de douane in Keulen in twee jaar tijd al meer dan 11.000 enveloppen met drugs.

Volgens Holger Münch, hoofd van het Bundeskriminalamt in Berlijn, wordt de trend om online drugs te verhandelen versneld omdat mensen door corona onderling minder contact hebben.

De Duitse politiebaas is niet de enige. Ook andere landen zowel binnen als buiten Europa (Verenigde Staten, Australië en Aziatische landen) beklagen zich over Nederland als ‘het internationale postkantoor voor drugs’.

Australië heeft inmiddels …..

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Naast klassenjustitie hebben we nu dus ook rassenjustitie

Klassenjustitie: Grapperhaus krijgt toch boete voor overtreding coronaregels, maar geen strafblad!