in , ,

Klimaatmeisje (bijna) alleen in New York: trieste beelden van een door de politiek misbruikt meisje

Afgelopen donderdag kwam -Greetje na haar public relations krachttoer over de in New York aan. Maar er waren maar weinig enthousiastelingen voor de “klimaat-redster”: maar ongeveer 100 mensen sloten zich bij haar klimaatstaking voor de aan.

Het beeld dat het aan het syndroom van Asperger lijdende meisje daar opleverde, was aanleiding voor de bekende Britse publiciste Katie Hopkins om te spreken van een “misbruikrelatie tussen links, dat een globale nodig heeft om rijkdom over te dragen, en een klein meisje.”

“Het is schokkend. Werkelijk. Ik heb medelijden met het kind. Kijk eens naar die trekkingen/spasmen in haar gezicht. Ik denk dat we hier te maken hebben met een misbruikrelatie – tussen links, dat een globale crisis nodig heeft om rijkdom over te dragen, en een klein meisje”, schreef de gerenommeerde Britse publiciste Katie Hopkins en publiceert een die laat zien hoe ziek het zowel door links-groene ideologen als gehaaide zakenmensen misbruikte meisje in werkelijkheid is.

Greta´s beven en trillen kan het met gemak opnemen tegen dat van .

Videohttps://twitter.com/KTHopkins

Duitse mainstream media zijn ondanks zulke beelden nog steeds niet bereid om vragen te stellen over het misbruik rondom de door links-groene ideologen opgebouwde kunstmatige figuur Greta. In plaats daarvan wordt de magere ontvangst voor Thunberg in New York gestileerd tot een zegetocht.

De ingestudeerde statements van het meisje worden kritiekloos verbreid. Tegen de journalisten zei Greta: “Ik wankel nog steeds. Maar ik wil jullie heel erg graag bedanken, iedereen die deelneemt aan de strijd voor het klimaat. Het is ongelooflijk dat een 16-jarige over de oceaan moet zeilen om deze strijd te voeren.”

Nee, het is ongelooflijk dat de zieke scholiere door haar ouders en een leger klimaatideologen en groene geluksridders misbruikt wordt en de mainstream media ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

5 Comments

Laat een reactie achter
  1. Domme sufferds, ga zelf eens met een boot over de oceaan. En kijk dan eens wat voor gezicht je trekt als je vaste grond onder de voeten hebt.
    Het is een natuurlijke reactie!

  2. Hey Piet dat over het paard geschopte k*t kind is gewoon met het vliegtuig gegaan en de bemanning heeft het schip over gevaren en terug gaan ze allemaal met het vliegtuig en word het schip op een groter schip terug over gevaren… allemaal toneel spel om de klimaat HOAX te voeden en jij trapt er mooi in …:(

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Koude Oorlog evacuatieplan van stal gehaald voor Koningin Elizabeth in geval van Brexit toestanden

Steeds meer arme gezinnen lopen kans kinderen kwijt te raken