in ,

Merkel: EU-vaccinatiepas “mogelijk” voor de zomer en dreigt met “jarenlange vaccinaties”

shit

Nog een “samenzweringstheorie” van “coronaontkenners” en “Covidioten” verandert in afschuwelijke realiteit.

Namelijk de vrees dat in de toekomst de vaccinatiedwang via de achterdeur zal plaatsvinden en in feite de bevolking op den duur zal splijten: in gevaccineerde mensen en mensen die zich niet als vaccinatieproefkonijn willen laten misbruiken.

Om niet in de verdenking te raken Fake News te verspreiden en eens temeer slachtoffer van “onafhankelijke feitencheckers”, die ons herhaaldelijk op Facebook terechtwijzen, te worden, citeren we letterlijk datgene dat de “Welt” gisteren meldde:

“Over drie maanden moet het mogelijk zijn om nationale digitale vaccinatiebewijzen met elkaar te verbinden, zegt bondskanselier Angela Merkel na de eerste dag van de EU-topontmoeting. En ze bereidt de bevolking op ´jarenlange´ vaccinaties voor.”

Merkel spreekt Merkel tegen

Bracht de bondskanselier enkele dagen geleden nog de “vrolijke boodschap” dat “de pandemie pas overwonnen is wanneer alle mensen in de hele wereld gevaccineerd zijn”, nu is er sprake van mutaties, die voortdurend nieuwe vaccinaties tot gevolg zullen hebben.

Je hoeft geen viroloog te zijn om dit te zien, want de coronavirussen bestaan al tientallen jaren – die zullen zich nooit laten uitroeien –, deze virussen zullen er echter …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
schuldenberg

Rapport armoede en schulden na corona: Schuldengolf is op komst

blind

Nu gaande: een democratische dictatuur via list en bedrog, zo doen ze dat