EU heeft het voorzien op uw pensioen, 1400 miljard euro naar EU Pensioen-Unie

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. theoprinse schreef:

  1400.000.000.000.000.000.000.000.000 euro (1400 miljard).moet zijn: 1.400.000.000.000

 2. Kees schreef:

  1400 miljard Euro is slechts € 1400.000.000.000.000,-

 3. jungleelephant schreef:

  Die Klijnsma mogen ze van mij ophangen,naast Dijsselbloem en Rutte,zo gauw er een volkstribunaal komt:ze verdienen niet beter!Er is nog nooit zo veel armoede geweest als nu,en het wordt alleen maar erger:iedere dag een beetje meer!

 4. Basje schreef:

  Als je dit leest vraag je je af of wij nog langer deel willen uitmaken van de EU.
  Timmermans is misschien dan wel iemand die toeziet dat Brussel niet teveel macht naar zich toetrekt, maar vertrouwen doe ik het niet! Ik gun iedereen het zijne, maar het moet toch niet zo worden dat de rest van Europa gaat meeprofiteren van de door ons opgebouwde pensioenpot. We moeten ons ook veel meer laten horen. We zijn een TE rustig volk dat (te) veel over zich heen laat gaan.
  Dus pensionado’s: oproer in Den Haag!

  • MM de Vries van Den Berg schreef:

   Daar ben ik het helemaal mee eens.We moeten allemaal opstaan,en gaan demonstreren net als in Frankrijk, zijn ze nou ff helemaal gek geworden daar in Den Haag.

 5. H.J.A. schreef:

  Ik wil niet de pensioen van landen betalen die er een zooitje van gemaakt hebben.

 6. Hoks schreef:

  Weg uit de EURO wil alleen betalen voor NEDERLAND.

 7. Robert schreef:

  Ik ben zoooo kwaad hierom als ik neerzet wat ik denk (want dat mag ook al niet meer)..heb ik vast bezoek van de politie vannacht????….

 8. Dries Jansen schreef:

  Ik begrijp het wel als je nu kort, hou je meer koek over bij de overheveling

 9. Job schreef:

  1 miljard is duizend miljoen.1400 miljard is dus 1400 duizend miljoen. Ofwel 1400 000 miljoen. Ofwel 1400 000 000 000. Rutte onlangs vrijdagavond op tv over de zware last van 51miljard bezuiniging van de laatste jaren.
  Bij het bescheiden gestelde 6% rendement p.j. leveren de pensioenfondsen in 1 jaar al 84 miljard op. Geld wat ook nog eens door pensioen verlaging onttrokken word uit de lokale economie. DE NEO LIBERALE KOERS IS VISIELOOS. KLIJNSMA KAN NIET REKENEN.

 10. Basje schreef:

  Ik heb het voorgelegd aan Nieuwsuur met de vraag uit te zoeken hoe dit zit. Ik ben zeer benieuwd of ze dit oppakken. Overigens als dit doorgaat stem ik ook NEXIT!

 11. vomit comet schreef:

  1400 miljard = 1,4 TRILJARD!!!

  • Basje schreef:

   Ik kan begrip hebben voor de ouderen in het Verenigd (?) Koninkrijk die Brexit veroorzaakt hebben. En mocht het hier zover komen dat we een Nexit referendum krijgen dan moet er absolute duidelijkheid komen over ons pensioengeld, anders gaat Nexit het hier ook winnen.

 12. Hans schreef:

  Kan iemand mij uitleggen wat de EU met ons geld gaat doen, want voor zover ik het heb begrepen gaat het om eensluidendheid van regels. Op die manier werken alle pensioen fondsen op dezelfde manier in geheel Europa. Lijkt mij zinvol. Nog nergens gelezen dat EU ons pensioen geld gaat beheren(beslissen wat er wel en niet mee mag).

 13. Basje schreef:

  Ik kom terug op mijn eerste bericht!!!! Gisteren Rutte gezien en hij is mordicus tegen bemoeienis van Brussel met onze sociale- en pensioensvoorzieningen.
  Ondanks alles vertrouw ik erop dat dit kabinet z’n woord houdt.
  Ik kan me eerlijk gezegd ook moeilijk voorstellen dat een partij als de PvdA, dé grote voorvechters, die altijd gestreden hebben voor onze sociale voorzieningen, de zeggenschap naar Brussel zouden overhevelen.
  En beste lezers, kijk wat er gebeurd in UK, de problemen stapelen zich op en niemand blijkt goed onderzocht te hebben wat de gevolgen zouden zijn van een Brexit. Laten we het hoofd koel houden en een Nexit niet ondersteunen.
  Ik ben ervan overtuigd dat Brexit zal leiden tot heroverweging van taken die door Brussel worden overgenomen.

 14. Hannah schreef:

  Ik wil nog even aanvullen dat wij in Nederland aan de ene kant met de hoogste pensioenberg zitten van Europa, maar aan de andere kant ook de grootste (hypotheek)schuldenberg bezitten. In de zuidelijke landen is het afbetaalde huis de pensioenpot. Worden wij van ons pensioen beroofd dan rest ons slechts de (hypotheek)schuld. Wij worden aan 2 kanten gepakt.

Heb jij er iets over te zeggen?