in

Nazi-industrialisme, technocratie en social engineering: De achtergrond van Klaus Schwabs (Great Reset) familiewaarden

wef reset hoax swab

Is de echte Klaus Schwab een soort vriendelijke oude oom die goed wil doen voor de mensheid, of is hij werkelijk de zoon van een nazi-collaborateur die slavenarbeid gebruikte en de nazi’s hielp om de eerste atoombom te vervaardigen?

Johnny Vedmore buigt zich over deze vraag.

Op de ochtend van 11 september 2001 ontbeet Klaus Schwab in de Park East Synagoge in New York City samen met Rabbijn Arthur Schneier, voormalig vicepresident van het Joods Wereldcongres en nauw geassocieerd met de families Bronfman and Lauder.

Samen zagen de twee mannen hoe een van de meest ingrijpende gebeurtenissen van de volgende twintig jaar zich ontvouwde toen vliegtuigen zich in de gebouwen van het World Trade Center boorden.

Nu, twintig jaar later, zit Klaus Schwab opnieuw op de eerste rij bij een generatiebepalend moment in de moderne menselijke geschiedenis.

Het lijkt erop dat Schwab altijd vooraan zit wanneer zich een ramp voltrekt en zijn nabijheid bij wereldveranderende gebeurtenissen heeft hij waarschijnlijk te danken aan het feit dat hij zeer invloedrijke en machtige connecties heeft.

Als drijvende kracht achter het Wereld Economisch Forum, “de internationale organisatie voor publiek-private samenwerking”, maakt Schwab al meer dan 50 jaar staatshoofden, topmensen uit het bedrijfsleven en de elite onder de academici en wetenschappers het hof in Davos.

Onlangs haalde hij eveneens de woede van velen op het hals door zijn meer recente rol als voortrekker van de Grote Reset, een grootscheepse poging om de beschaving wereldwijd opnieuw vorm te geven ten voordele van de elite van het World Economic Forum en hun bondgenoten.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het Forum in januari 2021 benadrukte Schwab, dat het opbouwen van vertrouwen een integraal onderdeel zou uitmaken van het succes van de “Great Reset”, hetgeen duidt op een verdere uitbreiding van de reeds massale public relations campagne van het initiatief. Hoewel Schwab opriep tot het opbouwen van vertrouwen door middel van niet nader gespecificeerde “vooruitgang”, wordt vertrouwen normaal gesproken bevorderd door openheid.

Misschien is dat de reden waarom zovelen meneer Schwab en zijn motieven niet vertrouwen, omdat er zo weinig bekend is over de geschiedenis en achtergrond van deze man vóórdat hij het Wereld Economisch Forum in het begin van de jaren zeventig oprichtte.

Zoals bij menig prominent voorman van door de elite gesponsorde agenda’s het geval is, is ook het online dossier van …

Lees verder bij de bron: Sott.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

Dit is de langverwachte brief van Rutte over Build Back Better

cool

De natuur is bezig met een Great Reset