in

De natuur is bezig met een Great Reset

Wie weet hebben ze de kreet Great Reset wel bedacht omdat dit is waar de aarde nu volop mee bezig is.

Een Great Reset die ook voor ons de nodige gevolgen heeft en die een probleem zal opleveren voor het verhaal van Greta Thunberg.

Eén van de grootste drijfveren volgens de geldende propaganda van de wereldwijde politiek is om te proberen de temperatuurstijging op aarde onder controle te houden. Want, het is volgens hen voor eenieder duidelijk dat de mens de oorzaak is van alle problemen met betrekking tot en daaruit volgende opwarming, dus het is ook de mens die het moet corrigeren.

Wij hebben in eerdere artikelen uitgebreid uitgelegd wat de achtergrond is van dit alles en hoe ook de zogenaamde “door de mens veroorzaakte klimaatopwarming van de aarde” een belangrijk onderdeel vormt van de grotere agenda om een fiks deel van de bevolking uit te roeien en de rest tot slaaf te maken.

Waar we echter wel werkelijk mee te maken hebben is de natuur en het feit dat de zon voor een groot deel bepaalt hoe ons klimaat op aarde eruit ziet. Daarnaast is uit de bestudering van duizenden jaren inmiddels duidelijk geworden dat alles in de natuur plaatsvindt volgens een aantal cycli.

Eén daarvan heeft onder andere te maken met dat de magnetisch op aarde als het ware op reis gaan. Dit is dan niet het volledig flippen van de magnetische polen, maar wel tijden waarbij de polen sterk bewegen vanaf hun oorspronkelijke locaties. Dit is een proces dat iedere 12.000 jaar voorkomt en iets waar wij ook op dit moment mee te maken hebben/krijgen gezien de snelheid waarmee de magnetische polen zich op dit moment verplaatsen.

magnetische noordpool beweegt van canada naar siberie

Een proces dat zich niet alleen iedere 12.000 jaar afspeelt, maar ook voor de nodige problemen op aarde zorgt.

cyclus van 12.000 jaar op aarde

Dit alles heeft uiteraard niets te maken met wat de mens wel of niet doet.

Een ander proces dat onderhavig is aan meerdere cycli is de activiteit van de zon. Zo hebben we de bekende 11 jaar durende zonnecyclus, maar daarnaast kennen we ook daar grotere cycli, waarbij de zon gedurende langere tijd weinig activiteit vertoont.

Een dergelijke periode noemt men Grand Solar Minimum (GSM) en wij staan op dit moment op de drempel van een dergelijk ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Zonneminimum en global cooling: Wereldwijd nieuwe koude records, ongekende toename ijs Groenland

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nazi-industrialisme, technocratie en social engineering: De achtergrond van Klaus Schwabs (Great Reset) familiewaarden

Amerikaanse Senaat stemt in met coronasteunpakket: 1400 dollar voor elke Amerikaan