in

Nederland omgetoverd tot politiestaat: ook marechaussee gaat helpen avondklok te handhaven

455555181 9bf7f6258c new world order

Premier zei donderdag in de Tweede Kamer dat de handhaving heel zichtbaar zal zijn om de avondklok goed in te regelen.

“Bij de avondklok wordt er rekening gehouden met de capaciteitsplanning van de agenten. Zeker in de eerste fase zal dat natuurlijk vragen om prioritering en keuzes. We kunnen daar niet ineens nieuwe agenten voor vinden, dus dat zal onvermijdelijk om prioritering vragen. Waar nodig zullen er extra diensten worden ingepland. Om juist de druk op de niet te zwaar te maken, zal ook de marechaussee bijstand verlenen,” aldus Rutte.

“Zo kunnen we tot een geloofwaardige handhaving van de avondklok komen. Die wijze van handhaving is in lijn met wat bijvoorbeeld in gebeurt. Daar is gebleken dat de avondklok goed te handhaven is als je het zo doet,” voegde hij toe.

Politiestaat

“Wie zich in Nederland 's avonds op straat begeeft, wordt geconfronteerd met onze militaire politie. Het ‘afgetreden' kabinet maakt van Nederland een politiestaat,” reageert Forum voor .

-politicus en ex--topman. ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
brown leafed tree during daytime

Midden in de “klimaatcrisis” : Sneeuw in de Sahara

6428279173 1e08a6f632 revolution1

Coronadebat: Het volk moet in opstand komen!