in

Nederland omgetoverd tot politiestaat: ook marechaussee gaat helpen avondklok te handhaven

Premier zei donderdag in de dat de handhaving heel zichtbaar zal zijn om de avondklok goed in te regelen.

“Bij de avondklok wordt er rekening gehouden met de capaciteitsplanning van de agenten. Zeker in de eerste fase zal dat natuurlijk vragen om prioritering en keuzes. We kunnen daar niet ineens nieuwe agenten voor vinden, dus dat zal onvermijdelijk om prioritering vragen. Waar nodig zullen er extra diensten worden ingepland. Om juist de druk op de politie niet te zwaar te maken, zal ook de marechaussee  verlenen,” aldus Rutte.

“Zo kunnen we tot een geloofwaardige handhaving van de avondklok komen. Die wijze van handhaving is in lijn met wat bijvoorbeeld in België gebeurt. Daar is gebleken dat de avondklok goed te handhaven is als je het zo doet,” voegde hij toe.

Politiestaat

“Wie zich in Nederland ’s avonds op straat begeeft, wordt geconfronteerd met onze militaire politie. Het ‘afgetreden’ maakt van Nederland een politiestaat,” reageert Forum voor .

FVD-politicus en ex--topman. ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
brown leafed tree during daytime

Midden in de “klimaatcrisis” : Sneeuw in de Sahara

Coronadebat: Het volk moet in opstand komen!