Nederland weigert nieuwe Duitse data van MH17

De werkelijke onderste steen komt nooit meer boven…

Volgens Sputnik News weigert het Nederlands MH-17 onderzoeksteam explosief nieuw materiaal over de ramp met het van een Duitse privé detective aan te nemen. Josef Resch heeft dit verklaard.

Volgens de onderzoeker is zijn materiaal door het door geleide JIT (Joint Investigating Team) geweigerd nadat hij om openbaarmaking hiervan heeft verzocht.

Het materiaal zou belangrijke nieuwe informatie bevatten, inclusief audio opnamen van luchtverkeer in het gebied op de dag van het ongeluk, opnamen van communicatie van Oekraïens personeel, opnames met betrekking tot Poetins vlucht van Brazilië naar op de dag van de crash, persoonlijke opnamen van piloten over het ongeluk en ander bewijsmateriaal.

Niets van deze info is gebruikt tijdens de presentatie van de JIT in juni, toen gemeld werd dat het vliegtuig door een Buk van Russische makelij was neergeschoten.

Resch wil perse openbaarmaking van de stukken uit dat zijn leven in gevaar is, nadat hij enkele doosbedreigingen heeft ontvangen vanwege zijn onderzoek.

De Duitser zegt dat hij bereid is de naam van zijn bron aan de JIT onderzoekers bekend te maken, en hen te voorzien van andere belangrijke informatie, inclusief geheime documenten waarvan gedacht wordt dat dit vernietigd….

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zorg wordt verder gesloopt met de Wet BIG II

Levenbedreigend klooien aan het klimaat is nabij