in , , ,

Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor vaccinatieschade, schuift schuld af op zorgverleners

Sven Hulleman (‘Een Vrede Reeds Gewonnen’) heeft er in zijn nieuwe column ‘Van Vrijheid en Verantwoordelijkheid‘ op gewezen dat de Nederlandse staat zich niet verantwoordelijk acht voor de eventuele schadelijke gevolgen van vaccinaties, die zoals het er nu naar uitziet indirect verplicht zullen worden gesteld.

is de perfecte kapstok om onderdrukking aan op te hangen,’ begint hij.

Waarop ik onmiddellijk aan Adolf dacht, die ermee begon de Joden te beschuldigen dat zij besmettelijke ziektes verspreidden. U ziet de parallel met onze tijd, onze leiders en hun beleid? U ziet waar dit voor mensen die niet gedwongen aan dit wereldwijde experiment met genetische ‘vaccins’ willen meedoen, op dreigt uit te draaien?

‘Het afkalven en het inperken van de grondrechten wordt enorm gemakkelijk gemaakt door een beroep te doen op de volksgezondheid,’ vervolgt Hulleman.

Zo gaf VN secretaris-generaal António Guterres afgelopen week aan dat de coronacrisis door veel wereldleiders gebruikt wordt om essentiële rechten te beperken, en zich daarbij te pas en te onpas schuldig maken aan machtsmisbruik.

‘Ook de Nederlandse regering heeft de macht de grondrechten te beperken onder het motto dat er een grote crisis in de volksgezondheid gaande is,’ gaat hij verder. ‘Ieder tegenargument wordt van tafel geveegd. Van iedere wetenschapper die een ander geluid geeft dan degenen die het regeringsbeleid mogelijk maken, wordt gezegd dat ze fake nieuws verspreiden.’

Vaccinpusher Hugo de Jonge

‘In Nederland werd dit volstrekt zichtbaar toen (Wybren) Van Haga vroeg of er eigenlijk onderzoek wordt gedaan naar de correlatie tussen vaccineren en doden. Van de manier waarop Hugo de Jonge daarop inging kon ik niet anders constateren dat we hier een vaccinpusher hebben. Dat is niet verwonderlijk, want hij heeft ongetwijfeld allerlei lobbyisten aan zijn tafel, die bezig zijn hun producten te verkopen.’

In worden de vaccins van AstraZeneca – waar De Jonge een groot contract mee sloot – al gedumpt omdat er teveel bijwerkingen zijn. Gaat Nederland ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Historische zeepbel” gaat binnenkort barsten door particuliere beleggers

blue and white plastic bottle

Vitamine D verzwakt het ziekmakend vermogen van het coronavirus