in , , ,

Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor vaccinatieschade, schuift schuld af op zorgverleners

Sven Hulleman (‘Een Vrede Reeds Gewonnen’) heeft er in zijn nieuwe column ‘Van Vrijheid en Verantwoordelijkheid‘ op gewezen dat de Nederlandse staat zich niet verantwoordelijk acht voor de eventuele schadelijke gevolgen van vaccinaties, die zoals het er nu naar uitziet indirect verplicht zullen worden gesteld.

‘Gezondheid is de perfecte kapstok om onderdrukking aan op te hangen,’ begint hij.

Waarop ik onmiddellijk aan Adolf dacht, die ermee begon de Joden te beschuldigen dat zij besmettelijke ziektes verspreidden. U ziet de parallel met onze tijd, onze leiders en hun beleid? U ziet waar dit voor mensen die niet gedwongen aan dit wereldwijde experiment met genetische manipulatie ‘vaccins’ willen meedoen, op dreigt uit te draaien?

‘Het afkalven en het inperken van de grondrechten wordt enorm gemakkelijk gemaakt door een beroep te doen op de volksgezondheid,’ vervolgt Hulleman.

Zo gaf VN secretaris-generaal António Guterres afgelopen week aan dat de coronacrisis door veel wereldleiders gebruikt wordt om essentiële rechten te beperken, en zich daarbij te pas en te onpas schuldig maken aan machtsmisbruik.

‘Ook de Nederlandse regering heeft de macht de grondrechten te beperken onder het motto dat er een grote crisis in de volksgezondheid gaande is,’ gaat hij verder. ‘Ieder tegenargument wordt van tafel geveegd. Van iedere wetenschapper die een ander geluid geeft dan degenen die het regeringsbeleid mogelijk maken, wordt gezegd dat ze fake nieuws verspreiden.’

Vaccinpusher Hugo de Jonge

‘In werd dit volstrekt zichtbaar toen (Wybren) Van Haga vroeg of er eigenlijk onderzoek wordt gedaan naar de correlatie tussen vaccineren en doden. Van de manier waarop Hugo de Jonge daarop inging kon ik niet anders constateren dat we hier een vaccinpusher hebben. Dat is niet verwonderlijk, want hij heeft ongetwijfeld allerlei lobbyisten aan zijn tafel, die bezig zijn hun producten te verkopen.’

In Zwitserland worden de vaccins van AstraZeneca – waar De Jonge een groot contract mee sloot – al gedumpt omdat er teveel bijwerkingen zijn. Gaat Nederland ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J. Onno Dekker
1 maand geleden

De nederlandse staat? De dictatoriale macht wordt uitgeoefend door de marionetten van de sociopathenclub rondom Klaus Schwab. De beelden hebben we al in maximaal formaat en helaas nog niet alle gesprekken en verslagen. De schuld afschuiven op de zorgverleners is een oud middel: door de schuld af te wentelen op onderhorigen leid je de focus bij de top (Rutte, de Jonge) weg. Maar door de schuld naar de zorgverleners te verleggen maken Rutte cs ook duidelijk dat zij kennis hadden van… Wegkomen met een nietweten is dus minder makkelijk. De aanstuurders van het kwaad proberen altijd deze weg te bewandelen. Voorbeelden genoeg uit de analen van Neurenberg!

Alles is mogelijk bij sociopathie: Rutte ontvangt een medaille uit handen van de Koningin omdat hij verzet heeft gepleegd tegen de depopulatieagenda van Klaus Schwab en Bill Gates.

Mag vrij verspreid worden!

MachiaVelli
1 maand geleden

Zorg en.politiek zijn via colludie met elkaar verbomden

“Historische zeepbel” gaat binnenkort barsten door particuliere beleggers

blue and white plastic bottle

Vitamine D verzwakt het ziekmakend vermogen van het coronavirus